PRE-WORKOUT BOOSTER FEM - 375G

47.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
47.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

PRE-WORKOUT BOOSTER FEM - 375G

Перфектна формула на Body Attack за стегнато и оформено тяло

Body Attack Pre-Workout Booster FEM преди тренировка е най-добрият бустер, разработен специално за нуждите на жените, с цел оптимално подпомагане на тренировъчните програми за оформено тяло. За да рационализирате тялото си и да развивате мускулите на правилните места, като в същото време намалявате процента на телесните мазнини, комбинацията от здрави и интензитетни тренировки, комбинирани със здравословна диета и хранителни добавки, е начинът да постигнете целите си.

CREAZ - ЧИСТ КРЕАТИН ЗА ПОВЕЧЕ ЕНЕРГИЯ ПО ВРЕМЕ НА ТРЕНИРОВКА

CREAZ доставя мускулите с повече енергия по време на тренировка. Това се постига чрез приемане на 3 g креатин на ден. Тъй като приемът на креатин от диетата ви не винаги е достатъчен, което често се случва, ако ядете само малки количества месо и риба, това може да означава, че достигате границата на производителността си по-бързо по време на тренировъчната фаза. Body Attack следователно препоръчва да приемате CREAZ и в дни без тренировка, за да постигнете по-големи резултати по време на тренировката. CREAZ съдържа чист креатин, той не е свързан с HCL или монохидрат. Предимството на Body Attack CREAZ е, че тялото ви ще съхранява по-малко вода и следователно няма да получите никакво нежелано повишаване на теглото.

Подсилваща формула за оптимално оформяне на тялото

Body Attack Pre-Workout Booster FEM не само ви дава по-голяма мощност по време на тренировка, но и доставя на организма ви всички основни хранителни вещества по време на натоварването за загуба на мазнините, допълваща ежедневната Ви диета. В опита си да изгорите мазнините и да стегнете мускулите си, често се случва диетитата ви да има недостатик на калории, причинявайки недостатък на най-важните хранителни вещества. Недостатъчният прием на протеини или аминокиселини (Л-глутамин, Л-аргинин, Л-таурин) може да забави протеиновия метаболизъм, както и тялото също се нуждае от витамин B6, цинк и магнезий. Те участват в превръщането на хранителните протеини.

Поради това не е достатъчно да се разчита на висок прием на протеини, защото цялостната диета и достатъчно количество от основните витамини и минерали също са важни. Тонизираният глутеус се нуждае от добра тренировъчна програма и достатъчно протеини, които да направят мускулите в глутеуса по-твърди и по-изразени. Достатъчното количество витамин B6, цинк и магнезий ще позволи на белтъка във вашата диета да се абсорбира много по добре. Често трябва да се употребява достатъчно количество протеини, за да се получи по-твърда и по-тънка кожа. Но не се смята, че тялото също се нуждае от витамини като В2, С, ниацин, биотин, йод, манган и цинк за нормална кожа, както и за образуване на съединителна тъкан. Недостигът на тези хранителни вещества възпрепятства целите ви за развитие.

АНТИОКСИДАНТИ - ВАШАТА ЗАЩИТА ОТ ОКСИДАТИВЕН СТРЕС

Тренировка за изгаряне на мазнините в продължение на няколко часа седмично може да доведе до оксидативен стрес, за който е известно, че причинява преждевременно изчерпване на енергията  и удължаване на  фазата на възстановяване. Body Attack Pre-Workout Booster FEM доставя на организма ви най-важните антиоксиданти като витамини В2, С, Е, цинк, селен и манган, които предпазват тялото и мускулните клетки от оксидативен стрес.

Минерали и витамини за намалене на умората

Формулата на Body Attack Pre-Workout Booster FEM  доставя желязо, фолиева киселина, магнезий, ниацин и пантотенова киселина, които могат да допринесат за намаляване на умората и изтощаването по време на тренировки за отслабване. Калият и магнезият, от друга страна, осигуряват нормална функция на движението на мускулите, така че да можете да издържите вашите големи и тежки по обем упражнения.

Но това не е всичко, Body Attack Pre-Workout Booster FEM също така съдържа йод, пантотенова киселина, витамин В6 и цинк, които са нужни за нормално производство на хормони като тироидни и стероидни хормони. Както витамините, така и хормоните оказват голямо влияние върху енергийния и мастния ви метаболизъм. Ето защо винаги трябва да обръщате внимание на достатъчния прием по време на тренировки за загуба на мазнини. Липсата на цинк, магнезий, калий и витамин С също са голям проблем в спорта, тъй като те са нужни за функцията на кожата. В дългосрочен план ниските им нива в рамките на ежедневната Ви диета може да повлиаят на вашето натоварване, като предизвика умствена и мускулна умора. Идеята на Body Attack Booster FEM е  да предотврати това и да ви помогне да овладеете тренировъчната програма за загуба на мазнини по-добре, така че да постигнете твърда стегната и оформена фигура, тънка талия и V-образна форма на гърба за възможно най-кратък скоро.