POWER PROTEIN BAR 35G BODY ATTACK

1.50 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
1.50 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

POWER PROTEIN BAR 35G BODY ATTACK

Спортният бар на Power Protein Bar (35 г) на Body Attack е чудесно лек и изключително вкусен. Силата на протеиновата лента осигурява приблизително 9 грама протеин от млечен протеин, 16 г лесно достъпни въглехидрати и около 5 грама мазнини. Барът има и витамин комплекс и L-карнитин.

Body Attack Power Protein Ba е перфектната закуска за спортисти, на работа или когато сте навън. Барът съдържа около 145 килокалории, които тялото може да използва като лесно смилаема закуска и незабавна енергия по време на умствени и физически усилия. Освен това препоръчваме този бар за хора, които имат желание за шоколад и предпочитат лека закуска вместо конвенционални шоколадови закуски с много захар.

Защо е лека закуска, идеална за спортисти?

Body Attack Power Bar се състои от бързи захари и млечнен и суроватъчн протеин с висока биологична стойност. Мускулите се натоварват многопо време на силови натоварвания с голям обем. Ето защо е необходимо повишено усвояване на протеини чрез ежедневната диета. Мощният протеинов бар може да допринесе за повишено усвояване на протеини в случай на протеинов дефицит и да потисне апетита за сладко преди, по време и след физическо натоварване.

Какви са другите активни вещества в протеиновия бар на Body Attack Power?

Витамините В1 и В2 допринасят за поддържането на нормалния енергиен метаболизъм. Витамин В6 играе важна роля в протеиновия метаболизъм, като участва в синтеза на телесните и мускулните протеини. Витамин В6 и витамин В2 също допринасят за нормалното образуване на червени кръвни клетки, които доставят кислорода, необходим за функционалната енергия и мускулния метаболизъм.
Способността на антиоксидантите аскорбинова киселина и витамин Е  допринася за защитата на клетките на тялото от оксидативен стрес и свободните радикали и ги прави активни играчи на имунната система по време на физически и психически стрес. Аскорбиновата киселина може дори да ресинтезира витамин Е, използван от стресови реакции, така че нормалната имунна и защитна функция да се запази дори при физически натоварвания с голям обем.


Кои продукти могат да бъдат комбинирани за най-добър ефект с Body Attack Power Protein Bar?

Заедно с Body Attack Carb Control, 100 грама бар с 45 грама протеин, който може да помогне за поддържане и изграждане на мускулите.
В комбинация с Body Attack Protein Pancake за поддържане на протеиновия баланс 
С Body Attack Diet Shake, продукт за хранене, който е идеален за диета и осигурява всички основни хранителни вещества.