PEANUT BUTTER COCONUT 1000G

20.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
20.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

PEANUT BUTTER COCONUT 1000G

Body Attack Peanut Butter Coconut  - Фъстъченото масло се състои Фъстъци 90%, кокосов крем 10%. и идва без добавки като захар, сол и растителни масла (например палмово масло). Също така е идеален в салатен дресинг или като сос за зеленчуци на скара.

Акценти на продукта
  -Фъстъчено масло 90%, кокосов крем 10%. Вкус Кокос.
  -Несъдържащи глутен съставки
  -Без добавена захар
  -Съставки, които не се произвеждат от генно модифицирани организми
  -Без палмово масло
  -30 g протеин за всеки 100 g
  -Само 7 грама въглехидрати
  -Ниско съдържание на въглехидрати
  -Подходящ за вегетарианци
  -Без добавена сол
  -Осигурява моно  полиненаситени мастни киселини

Какви хранителните вещества   съдуржа фъстъченото масло на Body Attack . На  всеки 100 грама фъстъчено масло на фирмата Body Атацк, осигурява 30 грама протеин и само 7 грама въглехидрати. Така че е идеален за протеинови и фигуро оформящи диети. Освен това фъстъченото масло е идеално за тези хора, които се отказват от монозахаридите в диетата си. Фъстъчено масло няма добавена сол. В научната общност в момента се водят дискусии относно нивото на приема на сол. Прекомерно високият прием на сол е тясно свързан с високото кръвно налягане и сърдечно-съдовите заболявания. Следователно този продукт е идеалният съпровод на диета с ниско съдържание на сол.

Body Attack Peanut Butter все още има още какво да предложи, тъй като осигурява ценни моно и полиненаситени мастни киселини. Тези мазнини някога са били разглеждани като неблагоприятни хранителни вещества в диети за изгаряне на мазнините, които през последните години се оказаха неверни. Днес те са изключително благоприятни за здравето на хората, които в действителност действат положително върху метаболизма на мазнините и нормализират нивата на холестерола.

Съответно диетолозите  днес препоръчват редовна консумация на ядки за здравословна и балансирана диета.