OMEGA-3 90 CAPS BODY ATTACK

15.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
15.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

OMEGA-3 90 CAPS BODY ATTACK

Омега-3 мастните киселини са важни вещества, които са от жизненоважно значение за живота. Тези мастни киселини не могат да се произвеждат в достатъчнни количества от тялото, поради което трябва да се приемат чрез храната. Омега-3 мастни киселини се се извличат, напр. от ленено семе, коноп, орехи или рапично масло. Риби, като сьомга, атлантическа херинга, аншоа и скумрия, също имат омега-3. Тези храни трябва да бъдат в менюто веднъж седмично. Алтернативно, те могат да се приемат чрез хранителни добавки като Body Attack Omega-3.

Омега-3 мазнините от риба са една от активните мастни киселини, които съдържат голяма част от мастните киселини ейкозапентаенова киселина (EPA) и докозахексаенова киселина (DHA).

Омега-3 капсули  са направени от чисто рибено масло и съдържат 18 процента ЕРА и 12 процента DHA. Последното може да допринесе за поддържане на нормалната мозъчна функция и зрение (при дневна доза от 250 милиграма). ЕРА и DPA допринасят за нормалната сърдечна функция при дозировка от 250 милиграма.

Омега-3 от растителен произход не се счита за ценен като този от животински произход, тъй като не съдържа никакви DPA и ЕРА, или е доста трудно да се превърне в тях. ЕРА и DHA се намират като такива в рибените масла  и само в много по-малка степен в говеждото месо.

Какви са другите активни вещества в Body Attack Omega-3?

Body Attack Omega-3 Softgel капсули също съдържат витамин Е. Всяка капсула съдържа 5 мг витамин Е, което помага да се предпазват клетките от оксидативен стрес.