NITRO PUMP 3.0 400G BODY ATTACK

66.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
66.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

NITRO PUMP 3.0 400G BODY ATTACK

Nitro Pump 3.0 на Body Attack, в сравнение с други продукти за пред тренировка, осигурява точно необходимото количество активни вещества, които дават на мускулите още повече енергия и напомпване при работа. Новата и подобрена формула на Nitro Pump 3.0 ще ви позволи да надминете предишните си постийения. Ще почувствате горящ огън в мускулите си, което ще нкара вашите мускули да се чувстват по-големи и по-плътни след тренировка.

Кой може да използва Nitro Pump 3.0?

Nitro Pump 3.0 на Body Attack е перфектното допълнение към всеки спортист, който иска да максимално напомпване докато тренира и в същото време вижда по-добри резултати от своята тренировка. След огромния успех на предишните бестселъри на Body Attack без кофеин, версия 3.0 е пълна с точните количества активни вещества и хранителни вещества, които превръщат вашата тренировка в удоволствие.

Body Attack Nitro Pump 3.0 е перфектният хранителен компонент за спортисти, които искат да получат дори по-високи нива на енергия в тренировката си и да почувстват интензивно мускулно кръвонапълване. Въпреки че не съдържа кофеин като повечето бустери, той съдържа DMAE, L-Tyrosine и L-Taurine, които също присъстват в популярните енергийни напитки.


Добавката на витамини от група В като ниацин води до по-голям синергичен ефект чрез поддържане на нормалната функция на нервната система по време на интензивна тренировъчна дейност. Това позволява на мускулите ви да тренират по-дълго и по-интензивно, ако горепосочените хранителни вещества отбягват умората. В резултат на това можете да повдигнете повече тежести и да направите повече повторения по време на тренировката. Огромното кръвонапълване на мускулите се дължи  главно на Mega Dosed Pump Workout Fusion Matrix, отделно от 3000 mg чист креатин, CREAZ съдържа още 3000 mg бета-аланин, 2500 mg L-аргинин AKG, 4000 mg L-цитрулини, 2000 mg L-левцин, 1000 mg L-валин и 1000 mg L изолевцин.

Обобщение на продъкта

  -По-големи и по-силни мускули, поради високата концентрация на активните 
   вещества
  -Версия 3.0 се фокусира върху мускулната Ви енергия и мускулна помпа
  -Без кофеин, заменен с популярни енергийни напитки
  -Невро-интензивна формула - DMAE, L-ацетил-L-тирозин, Glucuronolactone
  -Предварително тренировъчната матрица намалява умствената и мускулната 
   умора
  -Power Matrix - мощен хранителен компонент с новия CREAZ
  -Включва популярни растителни екстракти като Rhodiola Rosea и Ginseng
  -Аминокиселинен комплекс за интензивна тренировка и повече резултати
  -Витамин В6 и магнезий за нормален протеинов синтез и протеинов 
   метаболизъм

Вземете своя собствен последен, щателно тестван бустер за ефективна тренировка. Nitro Pump 3.0 Booster на Body Attack осигурява оптимална формула за идеална тренировка, създадена според най-съвременните открития. На всичко отгоре, също така има страхотен вкус, благодарение на подобрената рецепта. С Nitro Pump 3.0 Booster можете да бъдете по-мотивирани и по-фокусирани от всякога, когато тренирате или извуршвате някаква спортна дейност.

Pump Workout Fusion Matrix - за издуване на мускулите и още повече мускулен обем
Новата Nitro Pump 3.0 от Body Attack съдържат най-популярните аминокиселини като L-цитрулин, L-аргинин AKG, BCAA и бета-аланин. Необичайното нещо за това са високите количества аминокиселини, които има, които неможете да намерите в конвенционалните продукти за пред тренировка. Тази мощна комбинация поддържа протеиновия ви метаболизъм по време на интензивна сесия, като аминокиселините като бета-аланин и BCAA се нуждаят от мускулите както по време на тренировката, така и след него. Но Nitro Pump Version 3.0 съдържа и голямо количество креатин, което успешно се използва в организма ви. Комбинацията от аминокиселини и креатин гарантира, че мускулите и протеиновия ви метаболизъм са добре осигурени по време на интензивна тренировка. Вашите мускули са в състояние да получат по време на тренировката по-високи нива на енергия и също да се чувствате по-плътни и издути по време на вашата почивка скед тренировка.
Матрица за усилване на мускулната сила с ЦРЕАЗ съсдържа 100% най-чист и силен креатин

Новата версия на Ultimate Pre-Workout Nitro Pump 3.0 Booster от Body Attack допълнително осигурява много млада форма на креатин, CREAZ. Вместо да съдържа само 60 или 80 процента чист креатин, като нормалните креатинови продукти, CREAZ осигурява само чистата форма на активното вещество - креатин.

Мускулите само разграждат креатина като гориво и с това може да получи повече енергия. Това означава, че CREAZ е идеален за преодоляване на ограниченията на производителността при тренировки, т.е. мускулите могат да поддържат интензивно тренировъчно натоварване за по-дълъг период от време. Ако се приема ежедневно, Вие бихте могли да повишите силата си и повторенията след няколко седмици. За това обаче ще ви е необходима дневна доза от 3 грама на CREAZ, така че мускулите да могат да съхраняват достатъчно от нея и да могат да я получат при натоварване. Nitro Pump 3.0 от Body Attack съдържа най-новата, най-чистата и силна форма на креатин, която може да съществува на пазара.

Невро-интензивна формула

Новата версия е съставена от нова формула, която има синергичен ефект върху умствената ви концентрация. DMAE PURE и L-Ацетил-L-Tyrosine, според специализираната литература присъстват в метаболизма на мозъка и нервната система. Подобно на витамини (например ниацин), приемат разнообразни функции и също така допринасят, като микронутриенти, за способността на нашите нервни системи да се върнат към нормалното положение след силно натоварване. Аматьорите и елитни спортисти, които трябва да използват по-високо ниво на мозъчна енергия в ежедневието си (или работа), също могат да се възползват от това. По този начин Nitro Pump 3.0 е усилвател без кофеин със силен фокус върху психическата сила, тъй като добавянето към микроелементите засилва този ефект.

Какво друго има в Nitro Pump 3.0?

Бета-аланини - тясно свързани с креатина

Бета-аланинът е известен с това, че се превръща в карнозин по време на мускулния метаболизъм и може да омекоти умората *. Изследванията показват, че той отстранява мускулната умора. Ето защо, бета-аланинът върви много добре с CREAZ / креатин, който може да предотврати мускулната умора и същевременно да повиши силата на скоростта при силно натоварване.

* Европейският орган за безопасност на храните (EFSA) все още не е приключил научната си оценка за бета-аланина. Следователно, трябва да изчакаме оценката на горепосочената положителна характеристика / проучването на бета-аланин.

Популярни алтернативи на кофеина, направени от енергийни напитки

Освен таурин и глюкуронолактон, други съставки, които са популярни в енергийните напитки, като диметиламиноетанол (DMAE), също присъстват в нитро бърнера 3.0 в комбинация с някои витамини от вида B. В витамините не само подпомагат функцията в нормалния енергиен метаболизъм, но също така осигуряват намаляване на умората в напрегнати спортни периоди. По този начин можете да продължите вашето интензивно, целенасочено натоварване на вашето ниво на изпълнение и отвъд него.

DMA PURE - DMAE - диметиламиноетанол

Друго нововъведение в Nitro Pump 3.0 на Body Attack е веществото Диметиламиноетанол (DMAE). Според учебници, тя е свързана с холин. От своя страна, холинът е известен като компонент на ацетилхолина, семиохимичен за нервната система. През миналия век DMAE първоначално стартира като вид невро-усилвател, тъй като може да подобри вашето умение за учене и нивата на концентрация. Смята се, че DMA PURE е по-ефективен и по-силен в мозъка ви като чист холин, тъй като той е директен предшественик на ацетилхолина. Образуването на ацетилхолин може да бъде повишено, като се използва DMA PURE, като от своя страна може да насърчи други телесни функции, като по-добро мускулно свиване (сила) и настроение.

Витамините от група В и магнезий за интензивен тренировъчен период

За да успеете да завършите успешно тежката си тренировка, най-напред мускулите ви трябва да иамт добри запаси от гликоген (въглехидрати). Следователно спортистите трябва да имат достатъчно количество диетични въглехидрати по време на фазата на изграждане. Освен това обаче други хранителни вещества са от значение за мускулния и енергиен метаболизъм, като витамин В6 за нормалния метаболизъм на протеини и гликоген. Но ниацинът и витамин В12 също допринасят за нормалния енергиен метаболизъм по време на интензивен тренировъчен процес. Те имат роля в преструктурирането и изграждането на процеси в метаболизма. В периоди на напрегнато натоварване, вашето изискване може да е по-високо. Ако следвате кетогенна диета, която не предлага балансирано количество от всички видове храни, това може да доведе до дефицит на гореспоменатите витамини.

Също така, необходимостта от магнезий по време на напрегнати спортни периоди може да се повиши, тъй като мускулите се нуждаят от достатъчно количество магнезий за мускулна контракция. Всъщност минералите допринасят за нормалната мускулна функция. Те също така играят роля в протеиновия биосинтез при протеиновия метаболизъм, т.е. ако сте били на  тежка протеинова диета, магнезийтят, както и витамин B6 и биотин, ще са  необходими, тъй като те играят основна роля в изграждането на мускулите.

Nitro Pump 3.0 на Body Attack се очаква да покрие нарасналата нужда от горепосочените витамини и магнезий в голяма по обем силова тренировка. Така че спортистите винаги трябва да се съсредоточат върху дневния си прием, тъй като дисбалансът във вашия прием, след диета винаги води до дефицит на хранителни вещества.

Кои продукти вървят добре с Nitro Pump 3.0 Booster
С Body Attack Extreme Whey Deluxe, за подпомагане на растежа на мускулите и увеличаване на здравината им.
Body Attack Testo Shock 2.0, за да получите нормално ниво на тестостерон по време на интензивна тренировка.
Body Attack LIPO 100 за всички, които не искат  да използват кофеинови продукти.