MULTI VITAMIN 100 TABS BODY ATTACK

22.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
22.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

MULTI VITAMIN 100 TABS BODY ATTACK

Body Attack Multi Vitamin съдържат над 20 биоактивни хранителни вещества. Те включват витаминиte аскорбинова киселина, Е, D3, А, В1, В2, В6, В12, ниацин, фолиева киселина, пантотенова киселина, биотин и К1. Минералите включват магнезий, калций, желязо, фосфор, хром, мед, йод, молибден, манган, селен и цинк.

Така наречените хранителни микроелементи са необходими на организма в милиграми и микрограми като количество. Обикновено хранителните микроелементи се доставят чрез храната. По-специално, пресните зеленчуци и плодове съдържат  най-много витамини и минерали. Въпреки това, нужното количество не може да бъде покрито винаги с храната. Специфични хранителни навици могат да причинят недостига им в организма. Консумацията на зрели плодове е важна. Те имат високо съдържание на витамини и минерали. Въпреки това, много важни хранителни микроелементи се губят поради дългото  транспортиране и събирането на незрели плодове. По този начин се намалява съдържанието на витамините.

Поради това витамините и минералите често не са достатъчни в дневната диета за да се обеспечи пълнат им нужда. Алтернативно, хората с повишени изисквания могат да бъдат снабдени с тези витамини чрез хранителни добавки като Body Attack Multi Vitamin. Във някои случаи може да се увеличи нуйдата от витамини и минерали, особено в определени ситуации на живота. Такъв е случаят с деца, юноши и възрастни хора, ако диетата им е небалансирана. По същия начин хората с хранителен режим, в който има намален прием на калории могат да стигнат до дефицит на витамини. Освен това има повишена нужда от витамини и минерали по време на бременност, заболявания, повишен стрес и след операции. Body Attack Multi Vitamin  е полезен като диетична добавка дори при повишено енергийно натоварване. Това може да се случи особено при спортисти или при тежък физически труд.

Какъв ефект имат минералите и витамините в организма?

Всеки хранителен микроелемент има специфични функции в тялото, като по този начин подпомага различни процеси. Те участват до голяма степен в метаболизма и от своя страна могат да подпомагат и други процеси. Имунната система разчита, напр. няколко хранителни вещества и може да осигури тези за имунитета на организма. Аскорбиновата киселина и минералът цинк подпомагат имунната система. И двата хранителни микроелемента се съдържат в Мулти Витамин "Body Attack". По същия начин, минерали и витамини участват в процесите на кръвообращението, функцията на нервната система, растежа и развитието на костите. Аскорбиновата киселина също допринася за предпазването на клетките от свободни радикали и оксидативен стрес.

С какви продукти може да се комбинира най-добре Body Attack Multi Vitamin?

- С Body Attack BCAA Shots, които осигуряват основната съставка, хидролизирани протеини от суроватка за натрупване на мускулна маса.
- В комбинация с Body Attack Extreme Whey Deluxe, суроватъчен протеин, който изгражда и запазва мускулите.
- Заедно с Beef Amino Liquid from Body Attack, аминокиселинна добавка, съдържаща колаген хидролизат, която се среща като протеин в костите и ставите.