MAGNESIUM SHOT 20 AMPOULES Х 25ML.

38.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
38.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

MAGNESIUM SHOT 20 AMPOULES Х 25ML.

Магнезият има много предимства за спортистите, не само по отношение на мускулната функция. По принцип магнезият допринася за поддържането на нормалния баланс на електролитите и нормалния енергиен метаболизъм. Това е особено важно по време на интензивни тренировки, защото тялото трябва да може бързо да използва хранителните вещества и да ги направи достъпни за мускулите като източник на енергия. Магнезият също допринася за нормалното функциониране на мускулите, което е предпоставка за извършване на силово натоварване. Минералът също играе важна роля, когато става въпрос за нормално функциониращ протеинов синтез. Освен това магнезият е от съществено значение за опорно-двигателния апарат, тъй като спомага за поддържането на нормалната структура на костите.

Проблем, който всеки спортист знае е умора по време на дълги тренировки. Умората се свързва с намалена концентрация, така че усилените и сложни упражнения не могат да се извършват с необходимата точност. Магнезият допринася за намаляване на умората. Това позволява по-продължителни и по-интензивни тренировки. Спортистът трябва да се справи със стреса по време на предизвикателни състезания и силови тренировки. Магнезият може да допринесе за нормалното функциониране на психичната и нервната система и по този начин да осигури по-добро управление на вредния стрес.

Magnesium Shot на Body Attack доставят 2600 mg магнезиев цитрат на флакон. Това е органична магнезиева форма, която е по-лесно достъпна за тялото от конвенционалните магнезиеви съединения (като магнезиев оксид, хлорид).

За кого е подходящ Magnesium Shot?

Магнезият се намира в много храни, които се приемат като част от ежедневната диета, за да отговорят на основния метаболитен процент. Въпреки това магнезийните изисквания на спортистите са много по-високи, така че хранителните добавки като Magnesium Shot на Body Attack могат да бъдат полезни за предотвратяване на недостига. 

Кои продукти могат да бъдат комбинирани с най-доброто с Body Attack Magnesium Shots?

С Body Attacker Cell Reloader, добавка която увеличава краткото и интензивно силово натоварване.
С  Body Attack BCAA shots, хидролизиран протеин от суроватка, за да набави протеини за изграждане на мускулна маса.
Заедно с Body Attack Testo Shock, популярна добавка за натрупване на мускулна маса за бодибилдъри и и други .