Body Attack Magnesium Liquid - 500ml

20.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
20.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

Body Attack Magnesium Liquid - 500ml

Магнезият е особено важен за спортистите. Начините на действие включват възстановяване на електролитния баланс в организма и приноса към нормалния енергиен метаболизъм. Магнезият също допринася за нормалната мускулна функция и нормалния протеинов синтез. Последното е важно, така че мускулите да са достатъчно заредени с хранителни вещества и да работят за гладко изграждане на нова мускулна маса. И накрая, протеинът е основният градивен елемент, когато става въпрос за образуването на нови мускулни влакна. Освен това магнезият поддържа нормалната функция на нервната система и психичното здраве.

Магнезият присъства в голям брой храни, които приемаме в ежедневната диета, за да отговорим на основния ни метаболитен процент.  Хранителните добавки като Body Attack Magnesium Liquid могат да бъдат полезни за предотвратяване на недостиг. Продуктът Body Attack Magnesium Liquid съдържа 1400 mg магнезий на 100 ml, 640 mg аскорбинова киселина, както и общо 7 g въглехидрати. Тази напитка е без мазнини и има ниска калоричност, поради което може да се приема по време на диета.

Магнезият е удачен за спортистите, защото допринася за намаляване на умората на тялото. Намаляването на умората може да спомогне за подобряване на ефективността, особено по време на интензивни натоварвания. Приемането на Body Attack Magnesium Liquid е доказано, че е полезно за широк кръг спортисти. Това включва не само аматьори и професионалисти в силови спортове, но и такива за издръжливост.

Какво е магнезий?

Магнезият е един от 10-те най-важни елемента, от които тялото се нуждае. Освен магнезий, те включват също кислород и въглерод, водород, азот и сяра, както и фосфор, калий, калций и желязо. И накрая, магнезият се използва непрекъснато в човешкия метаболизъм, поради което достатъчно количество от него е абсолютна необходимост. Богатите на магнезий храни включват цели зърна, бобови растения и ядки. Ако тези източници са недостатъчни, може да се вземат хранителни добавки.

Кои продукти могат да бъдат комбинирани най-добре с Body Attack Magnesium Liquid?

С Body Attaction Booster, добавка която увеличава краткото и интензивно атлетично представяне.
С Body Attack BCAA shots, хидролизиран протеин от суроватка, за да увеличи мускулнта маса.
Заедно с Body Attack Testo Shock 2.0, популярна добавка за натрупване на мускулна маса за бодибилдъри и при други видове спорт.