БОЛДЕНОН УНДЕЦИЛЕНАТ® 300 MГ / MЛ Canadian Pharmaceuticals

90.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
90.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

БОЛДЕНОН УНДЕЦИЛЕНАТ® 300 MГ / MЛ Canadian Pharmaceuticals

Тук можете безопасно и сигурно да купите БОЛДЕНОН УНДЕЦИЛЕНАТ® 300 MГ / MЛ Canadian Pharmaceuticals онлайн. Продуктите са с най-добро качество одобрени от FDA. Опаковането е безопасно а доставката по Еконт е 100% дискретна. 

Ако имате въпроси относно нашите цикли и продукти, моля, не се колебайте да изпратите имейл. info@olympbg.com

Предимства от закупуването от Olympbg.com

Можете да закупите БОЛДЕНОН онлайн точно тук на Olympbg.com безопасно и бързо. Вашата поръчка ще бъде изпратена на  същия ден (от пон-събота), ако  е направена преди обяд ще бъде изпратена на същия ден или на следващия работен ден, ако е направена след обяд.

Нашите продукти са произведени от съставки с най-висока чистота и се произвеждат на място в лабораторни условия. Никога няма да получите нискокачествен, нито препродаден продукт, ние контролираме всички области на веригата за доставки и се гордеем с предоставянето на ефективен и най-важното БЕЗОПАСЕН продукт. За разлика от други магазини и марки в индустрията, ние никога не предлагаме продукти които не отговарят на описанието. Повярвайте на Olympbg.com и няма да останете разочаровани.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА БОЛДЕНОН И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА

Състав:

Всеки милилитър от масления разтвор съдържа: Boldenone Undecylenate 300 мг

Други съставки :  бензил бензоат, олио от гроздово семе, бензилов алкохол (като консервант)
Клас на лекарството: анаболен/андрогенен стероид (инжекционен)
Активен живот: точно 14 дена
Време на засичане в тялото: 16-18  месеца след последната инжекция
Ароматизация: При много високи дози
Средна доза: 500-1000 мг/седмица за мъже
За жени: 50-75 мг /седмица
Акне: Да
Водна задръжка: Не
Високо кръвно налягане:  Не
Токсичен за черния дроб: Ниско

Главна информация:

Boldenone е най-разпространеното търговско наименование на boldenone undecylenate, инжекционен ветеринарен стероид, който проявява силни анаболни и умерено андрогенни свойства. Добре балансираните анаболни и андрогенни свойства на това лекарство се оценяват много от спортистите, които целят голяма сила и мускулна маса , малко по-андрогенен, алтернатива на Deca-Durabolin®. Той обикновено е по-евтин и може да замени Deca в повечето цикли, без съществено да промени крайния резултат. Boldenone undecylenate е известен също като лекарство, способно да увеличи производството на червени кръвни клетки, ефект характерен за почти всички анаболно-андрогенни стероиди (AAS).

Ефективни дози

Въпреки че остава активен за много по-дълго време, болденон ундециленатът се инжектира най-малко веднъж седмично за целите на подобряването на физиката или производителността. Най-често се използва при дозировка от 400-700 милиграма на седмица (мъже). Схемата на дозиране може допълнително да бъде разделена, за да се намали обемът на всяко инжектиране, ако е необходимо, може да се приложи два до три пъти седмично. Трябва също така да внимавате редовно да завъртате местата за инжектиране, за да избегнете дразнене или инфекция.

Boldenone undecylenate осигурява бавно, но постоянно повишаване на здравината и качеството на мускулната маса. Положителните ефекти на това лекарство стават най-очевидни, когато се използват за по-дълги цикли, обикновено с продължителност от осем седмици или повече.

 Когато се използват за повишаване на силата и мускулната маса, жените приемат много по-ниски дози boldenone undecylenate от мъжете, обикновено 50-75 милиграма на седмица. Жените трябва да внимават с бавнодействащите свойства на този препарат, които правят нивата на кръвта трудни за контрол и бавно намаляват, ако се появят симптоми на вирилизация.

Странични ефекти

Естрогенни:
Boldenone се ароматизира в тялото до естрадиол (естроген). Повишените нива на естроген могат да причинят странични ефекти, като повишено задържане на вода, гинекомастия. Boldenone се счита за леко естрогенен стероид. Изследванията на ароматизацията показват, че скоростта на превръщането му в естрадиол е приблизително половината от тази на тестостерона. Тенденцията за развитие на забележими естрогенни странични ефекти с boldenone трябва да бъде малко по-висока от нандролон, но много по-ниска, отколкото при тестостерона. Естрогенните странични ефекти обикновено не се проявяват, освен ако това лекарство не се приема в дози над 200-400 милиграма на седмица. Анти-естроген като кломифен цитрат или тамоксифен цитрат може да се използва за облекчаване на тези странични ефекти, ако те се появят. Може да се използва алтернативно ароматазен инхибитор като Arimidex® (анастрозол), въпреки че е значително по-скъп и може да повлияе отрицателно на кръвните липиди.

Андрогенни:
Въпреки че е класифициран като анаболен стероид, андрогенните странични ефекти са често срещани при тази субстанция, особено при по-високи дози. Това може да включва пристъпи на мазна кожа, акне. Анаболно-андрогенните стероиди също могат да засилаят косопада при мъжете. Жените също са трябва да знаят за потенциалните вирилизиращи ефекти на анаболно-андрогенните стероиди. Те могат да включват одебеляване  на гласа, менструални нерасположения, промени в текстурата на кожата, окосмяването на лицето и оголемяване на клитора.

Токсичност на черния дроб:
Boldenone не е c-17 алфа-алкилиран и няма известни хепатотоксични ефекти.Токсичността на черния дроб е малко вероятна.

Сърдечно-съдови:

Анаболните-андрогенни стероиди могат да имат вредно въздействие върху серумния холестерол. Това включва тенденция за намаляване на стойностите на HDL (добрия) холестерол и повишаване на стойностите на LDL (лошия) холестерол, които могат да изместят HDL към баланса на LDL в посока, която благоприятства по-голям риск от атеросклероза. Относителното въздействие на анаболен-андрогенен стероид върху серумните липиди зависи от дозата, начина на приложение (орално или инжекционно), типа стероид (ароматизиращ или неароматизиращ) и нивото на резистентност към чернодробния метаболизъм. Boldenone е малко вероятно да има драматично въздействие върху сърдечносъдовите рискови фактори, отколкото синтетичните перорални анаболни стероиди. Това се дължи отчасти на неговата откритост към метаболизма от черния дроб, което му позволява да окаже по-слаб ефект върху чернодробното управление на холестерола. Ароматизацията на бледенона към естрадиола може също да помогне за намаляване на негативните ефекти на андрогените върху серумните липиди.

 За да се намали сърдечно-съдовият стрес, се препоръчва да се поддържа активна програма за сърдечно-съдови упражнения и да се сведе до минимум приема на наситени мазнини, холестерол и прости въглехидрати по време на активното приложение на AAS.

Потискане на тестостерона:

Всички анаболно-андрогенни стероиди, когато се приемат в дози, достатъчни да стимулират мъскулната маса, се очаква да потиснат ендогенната продукция на тестостерон. Без намесата на вещества, стимулиращи тестостерона(Clomid®), нивата на тестостерон трябва да се нормализират в рамките на един до четири месеца след преустановяване на лечението. Обърнете внимание, че продължителният хипогонадотропен хипогонадизъм може да се развие вторично от злоупотребата със стероиди, което налага медицинска намеса.

Наличност

Boldenone undecylenate остава широко распространен като ветеринарен лекарствен продукт. Произвежда се предимно в Северна и Южна Америка, последователно в дози от 25 мг/ мл, 50 мг / мл или 300 мг / мл. Има много фалшификати!!!!