BODY ATTACK MACA ACTIVE 100 CAPS

19.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
19.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

BODY ATTACK MACA ACTIVE 100 CAPS

Човешкото тяло се нуждае от различни витамини и минерали за ежедневните метаболитни процеси. Много от витамините и минералите обаче са от съществено значение. Това означава, че тялото не може само да произведе тези неща. Следователно е наложително тези микроелементи да се приемат с храна. Ето защо дневната лична диета трябва да включва храни, богати на витамини и минерали. Освен плодовете и зеленчуците, месото, вътрешностите и млечните продукти са добри източници. В този случай, хранителна добавка като Body Attack Maca Active може да се използва като добавка.

Заслужава да знаете: какво е МACA?

В продължение на около 2000 години грудката се отглежда в перуанските анди. Растението расте там при екстремни климатични условия. След прибиране на реколтата, клубените могат да се консумират пресни или в суха и прахообразна форма. Особеността на корена мака е в неговите съставки. Това е, наред с други неща, богато на основни минерали, като желязо, цинк и калций, както и различни витамини.

Какво е Body Attack Maca Active антиоксидант плюс?

Body Attack Maca Active антиоксидант плюс е хранителна добавка, която може да помогне да се избегне недостига на витамините Е и С в определени ситуации на живота. Симптомите на недостатъчност са разнообразни и често са трудни за диагностициране. Първите признаци могат да бъдат, например, липса на концентрация, раздразнителност и мускулна слабост.

Витамините Е и С имат специална роля в организма. Те активно допринасят за защитата на клетките на организма и мускулите от оксидативен стрес. Така наречените свободни радикали се прихващат от тези витамини и предпазват, мускулите от увреждане. Друго предимство е, че аскорбиновата киселина може да повлияе на регенерирането на редуцираната форма на витамин Е и на нормалния енергиен метаболизъм.

Като хранителна добавка, Body Attack Maca Active антиоксидант плюс може да бъде ефективна подкрепа за тялото, особено през зимния сезон. Имунната система ежедневно се подлага на нови предизвикателства поради многобройните атаки на много вируси. Аскорбиновата киселина спомага за укрепването и защитата на тялото.

Със кои хранителни добавки може да се комбинира  Body Attack Maca Active 100 капсули за най-добър ефект?

В комбинация с Body Attack Casein Protein, специално създаден млечен протеин, който помага за въстановяване на мускулите.
С Body Attack Daily Vital - мулти-витаминна добавка, която предпазва от недостиг на жизненоважни вещества.
С JaBuvit Low Carb Мюсли за диета с ниско съдържание на въглехидрати.