BODY ATTACK LOW CARB* SPORTS DRINK 1000 ML

26.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
26.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

BODY ATTACK LOW CARB* SPORTS DRINK 1000 ML

Спортистите, по-специално трябва да обърнат внимание на адекватното поемане на течности, тъй като загубата на течности, която може да доведе до нарушено физическо развитие, се дължи на интензивното физическо натоварване. Хората, които използват строг хранителен режим, също трябва постоянно да приемат много течности. Това се дължи на факта, че чрез храната се доставя по-малко енергия поради диетата; По този начин трябва да се осигури подходящо приемане на течност.

Body Attack Low Carb * Спортно питие е ароматизирана, нискокалорична безалкохолна напитка, която може да помогне за компенсиране на загубата на течности и недостига във времето и да поддържа физическото натоварване и мускулната работа.

В допълнение, спортната напитка с ниско съдържание на въглехидрати доставя основните витамини от група B (B3, B6). Една порция на Low Carb Sports Drink едва съдържа въглехидрати и само 5 калории. Body Attack Low Carb Drink също съдържа витаминозения L-карнитин.

Добре е да знаете: Защо  достатъчното поглъщане на течности е толкова важно за спортистите и хората, които се грижат за хранителния си режим?

Водата е най-важното хранително вещество за хората. Това е така, защото клетките на тялото ни няма да бъдат снабдени с кислород и хранителни вещества в отсъствието и. Освен това, мускулите се състоят от над 70% вода и по този начин могат да осигурят силата и мускулната си ефективност. Водата регулира и топлината на тялото, която се увеличава особено при мускулна работа. Излишната генерирана топлина може да бъде намалена само чрез изпаряване на водата върху повърхността на кожата. Това изисква адекватно поемане на течности от поне 1 литър на ден. По време на интензивна физическа активност, нуждата може дори да се увеличи до 5 литра течности. Хората, които тренират за оформяне на тялото, също трябва да пият много вода, за да помогнат на тялото им да отделят киселинните метаболити и веществата, предизвикващи умората на тялото. По този начин хората на хранителен режим трябва да пият поне 1,5 до 2 литра вода дневно, за да поддържат метаболитната функция в здравословен баланс.

Добре известно: Как действат витамините от група B?

Витамин B3 помага за забавяне на умората, причинена от силова тренировка.
Витамин В6 участва както в енергийния метаболизъм, така и в протеиновия метаболизъм.

Кои продукти могат да се комбинират  най-добре с Body Attack Low Carb Sports Drink?

С Body Attack Vitamin C-Depot за нормално образуване на колаген и образуване на хрущяли.
С Body Attack Guarana 3000 с високо съдържание на кофеин - преди тренировка или в случай на умствено натоварване.
Body Attack BCAA капсули преди и след натоварване, за да оптимизира баланса на аминокиселините по време на физическото натоварване.


* мин. 30% по-малко въглехидрати от сравнимите продукти.