Body Attack LIPO 100-FEM - 120 Caps

78.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
78.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

Body Attack LIPO 100-FEM - 120 Caps

С LIPO 100 FEM, Body Attack е проектирал нов продукт за изгаряне на мазнините специално за жени, които искат ефективно да засилаят диетата си. Внимателно избраните съставки ви помагат да изгаряте мазнините по-ефективно по време на тренировка.

LIPO 100 FEM съдържа висококачествени растителни екстракти, витамини от група В, L-карнитин, цинк и особено Vitacholine, които подпомагат нормалния метаболизъм на мазнините и енергията. В допълнение, той доставя на жените  жизненоважен източник на желязо, както и кофеин, за да повишат издръжливостта и да се съсредоточат по време на тренировките за изгаряне на мазнините.

Обвивката на капсулата се състои от растителни влакна и никоя от съставките не произхожда от хранителни продукти от животински произход, така че LIPO 100 FEM е 100% е вегетариански продукт.

Акценти на продукта
Термогеннo озгаряне на мазнините  особено за жени
Vitacholine за нормален метаболизъм на мазнините
Ниацин и биотин за нормален енергиен метаболизъм
Кофеин за издръжливост и фокус
Желязо, цинк, йод и хром
102 мг L-карнитин в една доза
Избраните растителни вещества като гуарана, екстракт от зелен чай плюс много други 
Вегански капсули

LIPO 100 FEM е изгарящ мазнините продукт, предназначен специално за жени, които искат по-финно и по-стегнато тяло. Първото нещо, което трябва да направите, за да свалите нежеланите излишни килограми, е да започнете нискокалорична, богата на протеини диета. За да ускорите разграждането на телесните мазнини, извършвайте редовно тренировка за сила и релеф като част от седмичната си програма.

LIPO 100 FEM е подходящ за всички жени:
  -които искат да намалят процента на телесните мазнини в комбинация със 
   силови натоварвания
  -които искат да тонизират тялото си
  -които практикуват спортовете нуждаещи се от издръжливост и искат да 
   намалят телесните си мазнини
  -които се подготвят за състезания  и искат да насърчат мускулната 
   издръжливост и фокус
  -които се нуждаят от мотивация в началото на програма за отслабване

Избрани съставки - това е, което получавате с LIPO 100 FEM
Препоръчваме LIPO FEM, защото съдържа внимателно подбрани съставки, специално пригодени за жени при програма за отслабване. Те включват:
380 мг кофеин на дневна доза, с физически ефекти, забележими след един час. Кофеинът помага за поддържане на психическото и физическото представяне по време на тренировките за изгаряне на  мазнини (аеробика и др.). Така че, LIPO 100 FEM помага да се забави умората, причинена от голямата по обем тренировка.

82,5 мг холин, комбиниран с цинк, включен в продукта, улеснява нормалния метаболизъм на мазнините в черния дроб. LIPO 100 FEM съдържа патентованата VitaCholine®. Благодарение на внимателното подбиране на суровини и добри производствени практики, VitaColine® - подобно на Carnipure ™ и Bioperine® - е едно от най-висококачествените хранителни вещества.

54 мг ниацин и 7,5 мкг биотин: Витамините от група B спомагат за поддържане на нормален енергиен метаболизъм по време на диетата. Считан за витамин на красотата за жените, Biotin помага да се запазят кожата и косата здрави.

102 мг L-карнитин: Витамино-подобно хранително вещество се намира в енергийния и мастния метаболизъм. Диетата с ниско съдържание на месо може да доведе до недостиг. LIPO 100 съдържа Carnipure ™, считан за най-ценния L-карнитин на пазара.

2.1 мг желязо и 119 мкг хром: Минералите (микроелементите) са особено важни за жените, които потдърйат строга диета. Желязото допринася за нормалното образуване на червени кръвни клетки и следователно за нормалното транспортиране на кислорода. Хромът служи за поддържане на нормални нива на кръвната захар.

Избрани растителни вещества: Екстрактът от гуарана доставя част от кофеина в LIPO 100 FEM. Чили и черен пипер (Bioperine®) са известни с техните храносмилателни свойства. Те подобряват абсорбцията и метаболизма на хранителни вещества като кофеин. Той съдържа екстракти от зелен чай, които осигуряват полифеноли и катехини, които имат стимулиращ ефект, подобен на кофеина.


LIPO 100 FEM е 100% вегетарианска LIPO 100 FEM се състои само от внимателно подбрани съставки и се произвежда изцяло без използване на животински суровини. Иновативната машина за изгаряне на мазнини използва растителни влакна (целулоза) за обвивката на капсулата вместо по-обичайния животински желатин.

Това означава, че LIPO 100 FEM е идеален и за вегетарианци.

* За да се увеличи издръжливостта, трябва да се вземат 3 mg кофеин на килограм телесно тегло около един час преди тренировката. Тялото се нуждае от 75 мг кофеин на в един прием, за да бъдете по-бдителни и да повиши вниманието.