LIPO 100 120 CAPS

73.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
73.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

LIPO 100 120 CAPS

Заслужава да знае: Какво е холин?

Холинът е подобно на витамините вещество, което изпълнява много функции в тялото. Това включва и метаболизма на мазнините. Този процес се осъществява предимно в черния дроб, централния метаболитен орган. Други макронутриенти също се метаболизират тук, като протеини и въглехидрати. Други вещества също са необходими за сложните метаболитни процеси в допълнение към холина.

LIPO 100 съдържа и микроорганизмите йод, цинк и хром по тази причина. По-специално, хромът е основен елемент, особено за хора, които не се хранят с обилни количества храна. Това е така, защото помага да се поддържат нормални нива на кръвната захар.

Освен това съдържат витамини  ниацин и биотин, които имат положителен ефект върху нормалния енергиен метаболизъм. В енергийния метаболизъм макро елементите като мазнини и въглехидрати се превръщат в мускулна енергия. Двата витамина също допринасят за намаляване на умората, особено в състезателен период където  загубата на тегло е голяма.

Кофеин за по-голяма издръжливост

Съдържанието на кофеин в LIPO 100 (380 мг дневно) може да допринесе за повишаване на издръжливостта по време на интензивна тренировка за изгаряне на мазнини (кардио). Той може също така да подобри концентрацията по време на дълги и изтощителни тренировки.

По този начин LIPO 100 помага за забавяне на умората, причинена от напрегната тренировка. Това означава, че планираната сесия е по-лесна за работа, така че целите да бъдат постигнати по-бързо.

Добре известно: Какви са другите ефекти на LIPO 100?

L-карнитинът е витамино-подобно хранително вещество, което се среща в енергийния и мастния метаболизъм. Диетата с ниско съдържание на месо може да доведе до недостиг. LIPO 100 съдържа Carnipure ™, който е известен като най-ценния L-карнитин на пазара.

Подправката - лют червен пипер (BioPerine) е известна със своите храносмилателни свойства. Той подобрява абсорбцията и метаболизма на хранителните вещества като кофеин.
Garcina Cambogia е популярна подправка от Индия. Също известена като тамаринд, той също има храносмилателни свойства поради своята висока плодова киселинност.

 Body Attack LIPO 100 съдържа екстракт от зелен чай, който доставя полифеноли и катехини, които имат стимулиращ ефект, подобен на кофеина.
Екстрактът от гуарана доставя част от кофеина.

Успешно отслабнете, тонизирайте тялото си и поддържайте тегло си.
Lipo 100 е изгарящ мазнините продукт, специално разработена за хора, които се стремят към по-ниско и по-рационално тяло. Една нискокалорична, богата на протеини диета би била също така полезна, тъй като това може да помогне за изгарянето на излишните килограми. Редовните тренировки за сила и издръжливост, като например мускулна и кардио тренировка, трябва да се извършват редовно, за да се ускори процесът на отслабване.

Кои продукти могат да бъдат комбинирани най-добре с Body Attack LIPO 100?

Във подготовката за  намаляване на телесното тегло, заедно с Power Attack Power Protein 90 за запазване на мускулната маса.
В комбинация с Body Attack Magnesium plus Calcium, минерална добавка, която може да спомогне за поддържането на нормалната мускулна функция.
С Body Attack Appetite Reducer, който регулира апетита и допринася за загуба на тегло като част от нискокалоричната диета.