L-CARNITINE SHOT 20 AMPOULES Х 25ML.

56.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
56.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

L-CARNITINE SHOT 20 AMPOULES Х 25ML.

L-Carnitine Shots са ампули, съдържащи 100% чист и естествен L-карнитин в течна форма  без добавки. Също така се нарича L-Carnipure, тъй като производството се извършва без използването на животински и генетично модифицирани съставки.

Въпреки че L-карнитинът може да се произвежда от самия организъм, той се произвежда само в малки количества. Ето защо е необходимо допълнително добавяне към храната. Недостигът на L-карнитин може да се появи по-специално при спортисти,тъй като имат нужда от мого енергия, особено когато се ограничават от прием на храни, богати на L-карнитин, като месо. Ето защо, L-карнитинът може да бъде полезна добавка.

Дори хората, които са на небалансирана диета, могат да се възползват от L-CARNITINE SHOT в течна форма, например по време на диета или при нейелание на дневен прием на месо(вегетарианци).

Body Attack L-Carnitine Shot Ampoules - (25 мг ампула) съдържа 1000 мг L-карнитин с най-високо качество.

Знаете ли: Какво е L-Карнитин?

L-Карнитин произлиза от латинската дума "Carne", което означава: месо. L-Карнитинът е витамино-подобно хранително вещество, което тялото може да произвежда в малки количества ендогенно от двете аминокиселини, лизин и метионин. Въпреки това, L-карнитинът се набавя главно чрез млечни продукти, плодове, зеленчуци и месо, по-специално. Месото е особено богато на L-карнитин. Ние приемаме средно около 30 mg L-карнитин през ежедневната хранителна  диета.

Какво е L-Carnipure?

L-Carnipure се получава чрез процеса на ферментация, използвайки естествени и биологични средства. Методът за производство на Body Attack L-Carnitine наподобява производството на кисело мляко. В процеса, някои бактерии синтезират крайния продукт L-карнитин, използвайки някои основни хранителни продукти като импулси. Швейцарският производител LONZA има този патентован уникален метод на производство и гарантира над 100 години чист, естествен и без добавки L-Карнитин за хранителната промишленост в продължение на повече от 20 години.

Кои продукти могат да бъдат комбинирани с Body Attack L-Carnitine Shot Ampoules - 25ml?

 1.С  Body Attack Energy Kick Drink, която осигурява екстракт от зелен чай и 
     кофеин, както и вода по време на физически натоварвания за регулиране на 
     телесната температура
  2.С Isotonic Sports Drink Body Attack по време на физическо натоварване, за да 
     компенсира загубите на течности и минерали по време на натоварвания за 
     издръжливост.
  3.С Body Attack BCAA Shots, които улесняват протеиновия метаболизъм чрез 
     осигуряване на 3-те аминокиселини, левцин, валин и изолевцин, които се 
     срещат предимно в мускулите, както и други основни аминокиселини.