PROVIRON ® 25 МГ Таблетки(ПРОВИРОН) Canadian Pharmaceuticals

70.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
70.00 лв 70.00 лв 70.00 лв 65.00 лв
 • Описание

PROVIRON ® 25 МГ Таблетки(ПРОВИРОН) Canadian Pharmaceuticals

Тук можете безопасно и сигурно да купите PROVIRON ® 25 МГ Таблетки (ПРОВИРОН) Canadian Pharmaceuticals онлайн. Продуктите са с най-добро качество одобрени от FDA. Опаковането е безопасно а доставката по Еконт е 100% дискретна. 

Ако имате въпроси относно нашите цикли и продукти, моля, не се колебайте да изпратите имейл. info@olympbg.com

Предимства от закупуването от Olympbg.com

Можете да закупите ПРОВИРОН онлайн точно тук на Olympbg.com безопасно и бързо. Вашата поръчка ще бъде изпратена на  същия ден (от пон-събота), ако  е направена преди обяд ще бъде изпратена на същия ден или на следващия работен ден, ако е направена след обяд.

Нашите продукти са произведени от съставки с най-висока чистота и се произвеждат на място в лабораторни условия. Никога няма да получите нискокачествен, нито препродаден продукт, ние контролираме всички области на веригата за доставки и се гордеем с предоставянето на ефективен и най-важното БЕЗОПАСЕН продукт. За разлика от други магазини и марки в индустрията, ние никога не предлагаме продукти които не отговарят на описанието. Повярвайте на Olympbg.com и няма да останете разочаровани.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРОВИРОН И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА

Състав:

 • Една таблетка съдържа: Mesterolone 25 мг. (ПРОВИРОН)
 • Други съставки: Магнезиев стеарат, FD & C лудпрес (лактоза, повидон, кросповидон). 
 • Клас на лекарството: Андрогенен стероид / Анти-ароматизатор(таблетки)
 • Активен живот:  8-24 часа 
 • Време на засичане в тялото: 6 седмици
 • Ароматизация: Анти-ароматизатор
 • Средна доза: мъже - 50-150 мг на ден / за жени - 25-50 мг на ден
 • Акне: Не
 • Водна задръжка: Няма
 • Високо кръвно налягане: Рядко
 • Токсичен за черния дроб: Не

 Основна информация

Proviron (Провирон) на Canadian Pharmaceuticals съдържа оралният андтоген mesterolone (1-methyl dihydrotestosterone). Подобно на дихидротестостерона, Провирон е силен андроген със слабо ниво на анаболна активност. Той не се счита за силено изграждащ мускулен препарат. Известно е, че има изключително висок афинитет към плазмено-свързващите протеини като SHBG (глобулин, свързващ половите хормони). Така Провирон може да засили  евекта на другите стероиди  които се изсползват в стероидния цикъл чрез усвояване на по-висок процент на свободно, несвързаният серум. Сред спортистите, Провирон се използва предимно за повишаване на андрогенните нива при диета или подготовка за състезание и като анти-естроген поради присъщата му способност да антагонизира ароматазния ензим.

Форма на опаковката:

Провирон обикновено се доставя под формата на таблетки, които съдържат по 25 mg или 50 mg стероид.

Ефективни дози

Когато се използва за целите на физическото развитие при човека, обичайната доза при мъжките е между 50 мг и 150 мг  дневно или две до шест таблетки от 25 mg. Лекарството обикновено се приема в цикли с продължителност от шест до 12 седмици, което обикновено е достатъчно време, за да се отбележи ползата от анаболния цикъл. Този агент не се препоръчва за жени с цел подобряване на физиката или производителната активност, поради силната си андрогенна природа и тенденция да произвежда вирилизиращи странични ефекти. Въпреки това, някои жени предпочитат лекарството и приемат една таблетка от 25 мг, която е достатъчна, за да може ефикасно да промени хормоналния баланс в тялото, като оказва значително влияние върху външния вид на фигурата. Приемането обикновено е ограничено до не повече от четири или пет седмици в такива ситуации, за да се сведе до минимум възможността за развитие на трайни вирилизиращи странични ефекти.

Странични ефекти

Естрогенни: 
Провирон не се ароматизира от организма и не е измеримо естрогенен. Не е необходим анти-естроген, когато се използва този стероид, тъй като лекарството е малко вероятно да предизвика гинекомастия, задържане на вода или други естроген-свързващи странични ефекти. Провирон действително се смята, че действа като анти-ароматазен инхибитор в организма, предотвратявайки или забавяйки превръщането на стероидите в естроген. Резултатът е донякъде сравним с Arimidex, макар и по-слаб.

Андрогенни: 
Провирон е класифициран като андрогенен стероид. Андрогенните странични ефекти са често срещани при това вещество, особено при по-високи дози. Това може да включва пристъпи на мазна кожа, акне и оголемяване на тялото / лицето. Анаболно-андрогенните стероиди също могат да засилят косопада при мъжете. Жените също са предупредени за потенциалните вирилизиращи ефекти на AAS. Те могат да включват загрубяване на гласа, менструални проблеми, промени в текстурата на кожата, окосмяване по лицето и оголемяване на клитора.

Токсичност пза черния дроб: 
Провирон не е c17-алфа-алкилиран и не е известно, че причинява хепатотоксични ефекти. Токсичността на черния дроб е малко вероятно.

Сърдечно-съдови: 
Анаболните-андрогенни стероиди могат да имат вредно въздействие върху серумния холестерол, което увеличава риска от атеросклероза. Те могат също така да повлиаят неблагоприятно на кръвното налягане и триглицеридите, да намалят ендотелиалната релаксация и да поддържат левокамерната хипертрофия, което потенциално повишава риска от сърдечно-съдово заболяване и миокарден инфаркт. Хората с висок холестерол или фамилна анамнеза към сърдечни заболявания трябва да бъдат особено внимателни, когато обмислят злоупотреба с AAS. За да се намали сърдечно-съдовото напрежение, се препоръчва да се поддържа активна програма от сърдечно-съдови упражнения и да се сведе до минимум приема на наситени мазнини, холестерол и прости въглехидрати по време на активното приложение на AAS. Като орален неароматизиращ андроген, се очаква Провиронът да има значителен отрицателен ефект върху липидите. За тази цел проучванията, прилагащи 100 мг дневно на хипогонадални мъже за около шест месеца, показват значително повишаване на общия холестерол (18,8%) и LDL холестерола (65,2%), придружени със значително понижение на HDL холестерола (-35,7% ).

Потискане на тестостерона: 
Всички анаболно-андрогенни стероиди, когато се приемат в дози, достатъчни за повишаване на мускулната маса, се очаква да потиснат ендогенното производство на тестостерон. Трябва обаче да се отбележи, че Провирона е показал относително слаб потискащ ефект върху гонадотропините и серумния тестостерон в сравнение с другите стероиди. Изследванията показват, че когато се приемат в умерени дози (150 mg на ден или по-малко), не се наблюдава значително потискане на нивата на тестостерон. В проучвания с по-високи дози (300 mg на ден и повече), обаче, агентът силно потиска серумния тестостерон.

Наличност
Провирона остава широко разпространен като фармацевтичен продукт. По-голямата част от продуктите се произвеждат от или с лиценз на Байер, Canadian Pharmaceuticals; най-често използвайки търговското наименование Proviron.