TEST BASE 100 MG/ML (ТЕСТОСТЕРОН СУСПЕНЗИЯ) Canadian Pharmaceuticals

55.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
55.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

TEST BASE 100 MG/ML (ТЕСТОСТЕРОН СУСПЕНЗИЯ) Canadian Pharmaceuticals

Тук можете безопасно и сигурно да купите TEST BASE ® 100 МГ/МЛ (ТЕСТОСТЕРОН) Canadian Pharmaceuticals онлайн. Продуктите са с най-добро качество одобрени от FDA. Опаковането е безопасно а доставката по Еконт е 100% дискретна. 

Ако имате въпроси относно нашите цикли и продукти, моля, не се колебайте да изпратите имейл. info@olympbg.com

Предимства от закупуването от Olympbg.com

Можете да закупите ТЕСТОСТЕРОН БАЗА онлайн точно тук на Olympbg.com безопасно и бързо. Вашата поръчка ще бъде изпратена на  същия ден (от пон-събота), ако  е направена преди обяд ще бъде изпратена на същия ден или на следващия работен ден, ако е направена след обяд.

Нашите продукти са произведени от съставки с най-висока чистота и се произвеждат на място в лабораторни условия. Никога няма да получите нискокачествен, нито препродаден продукт, ние контролираме всички области на веригата за доставки и се гордеем с предоставянето на ефективен и най-важното БЕЗОПАСЕН продукт. За разлика от други магазини и марки в индустрията, ние никога не предлагаме продукти които не отговарят на описанието. Повярвайте на Olympbg.com и няма да останете разочаровани.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТЕСТ БАСЕ И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА

Състав:

Всеки мл от разтвора съдържа: TEST BASE ®  100 мг/мл 100% чист тестостерон
Други съставки: бензил бензоат, олио от гроздово семе, бензилов алкохол (като консервант)
Клас на лекарството: анаболен/андрогенен стероид (инжекционен)
Активен живот: точно 24 часа
Време на засичане в тялото: 1- 2 дни след последната инжекция
Ароматизация: Да
Средна доза: 300-1000 мг/седмица (само за мъже)
Акне: Да
Водна задръжка: Да
Високо кръвно налягане: Да
Токсичен за черния дроб: Ниско

Главна информация:

TEST BASE е подобен на енант, ципионат и сустанон. Въпреки това, в сравнение с енант или ципионат, Тестостерон База е чист тестостерон и  се отделя по-бързо в кръвния поток от колкото  на пример тестостерон пропионат, който съдържа около 80% тестостерон. В резултат на краткото му действие са необходими по-чести (ежедневни) инжекции, за да се предотврати намаляването на стероидните кръвни нива и да станат неефективни. За най-добри резултати - ежедневните инжекции са по-подходящи предвид естеството на този агент. Нивата на пиковия пропионат са между 24-36 часа и спадат след това. Test Base е също сравнително болезнен стероид, затова канадската фирма Canadian Pharmaceuticals го произвежда в маслена основа, за да може всвки който се инжектира  да няма такива оплаквания,също така се изисква инжектиране на  различни места за предотвратяване на тази болка. Мястото на инжектиране може да се раздразни и потребителите да се оплачат от продължителна болка, причинена от инжекциите. Всички тестостерони  ароматизират, въпреки че някои от тях имат по-малка вероятност.Test Base може да бъде едно от тези лекарства, но въпреки това трябва да се вземат подходящи предпазни мерки.Test Base има висока степен на ароматизиране, подобно на всеки друг тестостерон и в резултат на това спомагателни лекарства като nolvadex или кломид трябва да се държат под ръка по време на цикъл, в който е включен тестостерон база, за да се спре  настъпване на ароматизация.

Ефективни дози
Тъй като тестостеронът е краткодействащ стероид, повечето потребители ще искат да използват 50-100 mg всеки ден.Тъй като е най-добрият изграждащ стероид на мускулна маса, той разполага с почти всичко и може да бъде използван самостоятелно за високи успехи. За по-напредналия спортист, дози от 500-1000 mg тестостерон база също са отлични за постигане на големи резултати в рамките на 10-седмичен период. По-напредналите спортисти често приемат тестостерон с дианабол, дека-дураболин, прабоблан или  други еквиваленти, за да създадат мощен хипертрофиращ ефект.

Странични ефекти

Естрогенни: 
Тестостеронът лесно се ароматизира в тялото до естрадиол (естроген). Ензимът на ароматазата (естроген синтетазата) е отговорен за този метаболизъм. Повишените нива на естроген могат да причинят странични ефекти, като повишено задържане на вода, повишаване на мастна тъкан и гинекомастия. Тестостеронът се счита за умерено естрогенен стероид. Може да е необходим анти-естроген като кломифен цитрат или аромазин, за да се предотвратят естрогенните странични ефекти. Човек може да използва алтернативно инхибитор на ароматазата като Arimidex (анастрозол), който по-ефективно контролира естрогена чрез предотвратяване на неговия синтез.

Андрогенни:
Тестостеронът е основният мъжки андроген, отговорен за поддържането на вторични мъжки полови белези. Повишените нива на тестостерон вероятно ще предизвикат андрогенни странични ефекти, включително мазна кожа. Мъжете с генетично предразположение към загуба на коса (андрогенетична алопеция) могат да забележат ускорено оплешивяване. Онези, загрижени за загубата на коса, могат да намерят по-удобна опция в нандролон деканоат, който е сравнително по-малко андрогенен стероид. Жените са предупредени за потенциалните вирилизиращи ефекти на анаболно-андрогенните стероиди (AAS), особено със силен андроген като тестостерон. Те могат да включват одебеляване на гласа, менструални промени, силно окосмяване по лицето и оголемяване на клитора.

Токсичност на черния дроб:
Тестостеронът няма хепатотоксични ефекти; чернодробната токсичност е малко вероятно.

Сърдечно-съдови:
Анаболните-андрогенни стероиди могат да имат вредно въздействие върху серумния холестерол, което увеличава риска от атеросклероза. За да се намали сърдечно-съдовият стрес, се препоръчва да се потдържа активна програма за сърдечно-съдови упражнения и да се сведе до минимум приема на наситени мазнини, холестерол и прости въглехидрати по всяко време и по време на активното приложение на AAS. Тестостеронът има тенденция да има много по-малко драматично въздействие върху сърдечносъдовите рискови фактори, отколкото синтетичните стероиди. Това се дължи отчасти на неговата откритост към метаболизма от черния дроб, което му позволява да окаже по-слаб ефект върху чернодробното управление на холестерола. Ароматизацията на тестостерона с естрадиола също помага да се смекчат негативните ефекти на андрогените върху серумните липиди. Рискът от сърдечносъдови заболявания  е налице с неправилна употреба на тестостерон, но не може да бъде изключен.

Потискане на тестостерона:
Всички анаболно-андрогенни стероиди, когато се приемат в дози, достатъчни да стимулират мускулната маса, се очаква да потиснат ендогенната продукция на тестостерон. Тестостеронът е основният мъжки андроген и предлага особено силна отрицателна обратна връзка за ендогенното производство на тестостерон. Без намесата на вещества, стимулиращи тестостерона(Clomid®), нивата на тестостерон могат да бъдат потиснати в продължение на месеци след преустановяване на приложението на Тестостерон База. Обърнете внимание, че продължителният хипогонадотропен хипогонадизъм може да се развие и вследствие на злоупотребата със стероиди, което налага медицинска намеса.

Наличност
Тестостерон Базат остава популярен фармацевтичен тестостеронов продукт в много страни извън Съединените щати. По-голямата част от продуктите, търгувани на черния пазар, обаче понастоящем са с неясен произход.