BODY ATTACK L-CARNITINE LIQUID 2000 1000ML

56.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
56.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

BODY ATTACK L-CARNITINE LIQUID 2000 1000ML

Body Attack L-Carnitine Liquid 2000  с витамин С е  концентрат, който може да се приема преди и по време на тренировъчни натоварвания или в ежедневната си диета.
Това е идеалното допълнение за всеки, който не приема достатъчно количество L-карнитин чрез ежедневната си диета. Например, за спортисти, които имат повишен енергиен метаболизъм или които изплзват високовъглехидратан диета и поради което приема на месо е недостатъчен.

Една част от Body Attack L-Карнитин 2000 съдържа 2000 mg L-Карнитин, който носи качествения печат на Carnipure. Това представлява висококачественото качество на L-Карнитин.
Когато ползваме нискокалорична диета, приемаме само ограничени количества L-Карнитин, възползвайки се от  Body Attack L-Carnitine 2000 може да си добавим дневната нужда от аминокиселината.

Какви други ефекти оказва върху тялото Attack L-Carnitine Liquid 2000?

Body Attack L-Carnitine Liquid 2000 също съдържа водоразтворим витамин С, който може да допринесе за нормалното функциониране на енергийния метаболизъм. Една единична дневна дажба (40 ml) съдържа 480 mg витамин С - което съответства на прибл. 250 грама касис или половин килограм киви.

Основните хранителни източници на витамин С се намират в пресните плодове и зеленчуци. Ако не се съхраняват или обработват правилно (например готвене), се губят значително количестви витамини. Ето защо, повече сурови зеленчуци трябва да присъстват в ежедневната ви диета.

За тези, които не харесват сурови зеленчуци и плодове, Body Attack L-Carnitine Liquid плюс витамин С могат да допълнят диетата, така че енергийният метаболизъм да се върне към здравословен, нормален баланс. Не само витамин С е необходим за  намаляване  на стрес хормоните по време на физическо натоварване, но също така играе роля в защитата на клетките ни от оксидативен стрес.

Оксидативения стрес и свободните радикали, които могат да отслабят нашите клетки и имунната система, се натръпват при увеличаване на мускулната активност.

Заслужава да се знае: Какво е L-Карнитин?

Нбавяне си голяма част от L-Карнитин, витамино-подобно хранително вещество, чрез ежедневната ни диета под формата на месо, риба и млечни продукти.
Това възлиза на прибл. 30 mg на ден в нормална разнообразна диета. Тялото също така произвежда около 15 mg L-Карнитин всеки ден, предимно в мускулната тъкан, сърцето, черния дроб, бъбреците, имунната система и червените кръвни клетки.
L-Карнитинът е свързан с енергийния метаболизъм там и, заедно с други витамини, също така играе ключова роля в метаболизма на мазнините.

Кои продукти могат да бъдат комбинирани най-добре с Body Attack L-Carnitine Liquid 2000?

1.Заедно с Body Attack Vitamin B-Complex, за да защитите повишените нужди от 
   витамини и увеличения енергиен метаболизъм, необходими по време на 
   интензивна физическа активност
2.Заедно с Power Protein Power 90 за изграждане и поддържане на мускулна 
   маса в специфични тренировъчни фази (например диета и фаза на 
   натрупване на мускулна маса)
3.Вземете заедно с Body Attack 100% Pure Creatine 240 Caps, за да увеличите 
   динамичната якост при непосредствени и интензивни мощни натоварвания.