Body Attack L-Carnitine FEM

16.50 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
16.50 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

Body Attack L-Carnitine FEM

Body Attack L-Carnitine FEM - Нашата добавка за оформяне на вашето тяло.

Body Attack L-Carnitine FEM е специално разработен за жени, които искат да изваят красиво тяло. Това най-добре се постига чрез богата на протеини диета и редовно ефективни натоварвания. Много жени работят за тонизиране на мускулите и тъканите си, но често не ядат почти никакво месо, риба и млечни продукти и поддържат до голяма степен диета на базата на растителни продукти. Това не само причинява протеинов дефицит, но и липса на  аминокиселината  l-карнитин. Подобно на витамините от група В, сулфираното съединение участва в енергийната трансформация в енергийните клетки - митохондриите.

Витамин С, В6, желязо и цинк за биосинтезата на протеин и Л-карнитин

Освен протеин и l-карнитин, тялото се нуждае от специфични други хранителни микроелементи като витамин С, В6, желязо и цинк за биосинтеза на протеин и l-карнитин. Витамин С и цинк например поддържат нормалното образуване на колаген и естествената функция на кожата ви. В допълнение, витамин В6 се приема за нормален протеинов синтез и нормален протеинов метаболизъм. Или с други думи, тялото се нуждае от тези хранителни вещества за развитието на здрава и тонизирана мускулна тъкан в комбинация със силова издръжливост.

Приемът на L-Carnitine FEM, съчетана със силови натоварвания, може да помогне за потдържането на вашата цел за постигане на здрава и тонизирана мускулатура.


L-CARNITINE FEM Е 100% подходящ за ВЕГАНИ

L-Carnitine FEM се състои само от внимателно подбрани съставки и се произвежда изцяло без използване на животински суровини. Иновативната дибавка за изгаряне на мазнини използва растителни влакна (целулоза) за обвивката на капсулата, вместо по-обичайния животински желатин.

Body Attack L-Carnitine FEM  - сигурен начин за загуба на мазнини и мускулно тонизиране.

Повечето жени  искат да загубят излишните мазнини. Често се опитват различни диети, като калориите са строго редуцирани. Това често води до недостиг на витамин В6, витамин С, желязо и цинк, което на свой ред пречи на мастния катаболизъм и мускулния растеж. Само с достатъчен прием на протеин до 2 g на килограм телесно тегло, комбиниран с витамин B6 и цинк, тялото може да осигури нормален протеинов метаболизъм и образуване на мускулна маса. Отделно от това, цинкът отговаря за нормалния метаболизъм на мазнините, при което желязото насърчава транспортирането на кислород, което позволява по-добро преобразуването на хранителните вещества като мазнините в енергия. Ето защо Body Attack L-Карнитин FEM с неговата уникална формула е подходящ за тези, които имат за цел да намалят мазнините и да засилят мускулната хипертрофия.

Освен това, желязото в L-Carnitine FEM е отговорно за нормалното образуване на червени кръвни клетки и овеличаване ахемоглобина. По-специално (активните) жени страдат от дефицит на желязо, тъй като желязото се екскретира по време на менструацията, както и чрез пота и урината. Също така, екскрецията на цинк и витамин С се увеличава по време на силови натоварвания. Дефицитът на желязо намалява транспорта и оползотворяването на кислорода, което води до по-бавно образуване и приток на енергия. Ето защо празните железни резервоари, като феритин, също често причиняват симптоми като умора и липса на желание за тренировка.

Това може да попречи на вашата лична диета и тренировъчна програма за тонизиране на мускулната тъкан и загуба на мазнини или дори да ви накара да се откажете от цялата тренировъчна и хранителна програма. Също така, дефицитът на цинк, витамин С и витамин В6 ще забави нормалния ви колаген, протеин и мастния метаболизъм. Body Attack L-Carnitine FEM и Vital Formula могат да ви помогнат чрез състава на l-карнитин и четирите микроелемента.