INSTANT BCAA EXTREME

60.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
60.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

INSTANT BCAA EXTREME

Body Attack Extreme Instant BCAA е супер фин прах за разтваряне с основна съставка BCAA, която е много лесно разтворима във вода. 

Състояние на продукта:

  Съотношение BCAA 2: 1: 1
  Съдържа витамин B6
  Уникален вкус
  Водоразтворим премиум прах от BCAA
  Различни вкусове
  10,000 mg BCAA в доза
  Подходящ за вегитарианци

BCAA потдържа адекватно снабдяване с аминокиселини

Една доза (13 g прах) съдържа 10 000 mg BCAA в популярното съотношение 2: 1: 1. Extreme Instant BCAA  е идеален за тренировка, защото поради добрата му разтворимост във вода може да се използва преди, по време и след тренировка. Точно във времевия прозорец, когато мускулите трябва да се натоварват интензивно. Но дори и в дни без тренировка, BCAA поддържа нивата на аминокиселини, което от своя страна е от съществено значение за растежа на мускулите и въстановяването им.

Витамин В6 участва в метаболизма на протеините и аминокиселините

В допълнение, BCAA Extreme Instant осигурява основния витамин В6, необходим за нормалния метаболизъм на протеини и аминокиселини. Колкото е по-висок приемът на протеини и аминокиселини, толкова повече тялото се нуждае от витамин В6. Поради тази причина Body Attack добави витамин В6 към прахообразния протеин / аминокиселина, тъй като във фазата на натрупване и диета се увеличава необходимостта от трите аминокиселини, т.е. L-левцин, L-валин и L-изолевцин.

Съдържащият витамин В6 помага за регулиране на нормалния гликоген и протеиновия метаболизъм. Особено при силовите и спортовете за издръжливост, метаболизмът на натоварването се увеличава значително, тъй като увеличените въглехидрати (гликоген) се разграждат от мускулите. В случай на енергиен дефицит, като например по време на диета или в случай на дългосрочна енергиен дефицит, може да се наблюдава повишен протеинов метаболизъм, тъй като протеините се разграждат все повече и се използват като източник на енергия.

В това катаболно състояние на метаболизма, тялото се нуждае от витамин В6 и важни аминокиселини като BCAA. Тъй като те са незаменими за организма, защото не могат да ги произвеждатт сами, затова зависим от дневния прием на храната за да си ги набавим. BCAA също са част от мускулните аминокиселини и затова се приемат от спортистите като добавка по време на тренировъчни натоварвания. Интензивното и продължително натоварване унищожава мускулните протеини, което на свой ред увеличава нуждта от техния синтез

Ето защо, като напитка, тази добавка е идеална за потдържане на мускулната маса и мускулната активност. В допълнение, тя допринася за натрупването на аминокиселини, което формира основата за синтеза на мускулни протеини и мускулния растеж.

BCAA допринася за протеиновия метаболизъм

Трите аминокиселини в Body Attack Extreme Instant BCAA Drink се вливат в протеиновия метаболизъм и могат да бъдат усвоени според нуждите от протеини на тялото и мускулите. Особено при физическо натоварване, BCAA се използват за мускулен растеж и възстановяването на мускулите. Поради това спортистите също предпочитат да приемат BCAA кпреди и след тренировка.

Тъй като не всеки иска да приема капсули и таблетки, накрая има напитки в шест различни вкуса.Растворимата форма на BCAA може да се приема не само преди и след тренировка, но и по време на тренировка. Това от своя страна има предимството, че протеиновия метаболизъм и мускулите незабавно си доставят  BCAA. Това на свой ред насърчава синтеза на протеини и изграждането на мускулите.

Кои продукти правят Body Attack Extreme Instant BCAA Powder полезен?

1.Body Attack Arginine Shock за подпомагане на протеиновия метаболизъм с 
   аргинин и цитрулин.
2.Body Attack Carbo Loader, за да осигури нормален енергиен и мускулен 
   метаболизъм с допълнителни въглехидрати, витамини и минерали.
3.Body Attack CREAZ ежедневно, със или без силови натоварвания за 
   увеличаване на мощността при тренировки за издръжливост
4.Body Attack LIPO 100 за изгаряне на мазнините и оформяне на тялото.
5.Body Attack TESTO SHOCK 2.0 за поддържане на нивата на тестостерона по 
   време на силови натоварвания.