BODY ATTACK H2GO 150 Капс

36.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
36.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

BODY ATTACK H2GO 150 Капс

H2Go на Body Attack е билкова смесица от корен на коприва и глухарче листа и екстракт от аспержи.

Копривата съдържа важни хранителни вещества като минерали калций, калий и натрий, и са известни с техните добри метаболитни свойства: Прясна коприва може да помогне за промиване на пикочния тракт, поради което те често се използват като съставка за супа, салата или топли напитки. H2Go на Body Attack съдържа 400 мг изсушена коприва на прах в една доза (2 капсули).

Глухарчето съдържа също  калиев минерал, който е включен в регулирането на водния баланс в организма. Една доза от 200 мг глухарче на прах, се съдържа в H2Go.

Третият компонент на H2GO 150 CAPS е аспержи, който съдържа аспартова киселина и е известно, че причинява повишен желание за уриниране.
Аспарагиновата киселина участва в някои метаболитни  телесни процеси в тялото. По този начин, баланса на киселинната основа е установен. В една доза се съдържа  екстракт от100 мг аспержи.

Какво трябва да знаем за приема?

H2Go може да има положителен ефект върху поддържането на нормаления цикъл  на уреята. По време на прием следва да се приемат достатъчно течности (повече от 2 литра).

В крайна сметка, водата регулира отделянето на метаболитни отпадъчни и продукти и е отговорена за транспортирането на хранителни вещества в клетките. Оптималнтаа хидратация може да допринесе по време на приема на  H2Go за поддържане на психическото и физическо сустояние.

Какви продукти могат да се комбинират с  Body Attack H2Go?

Заедно с Body Attack Isotonic Sports Drink  за осигуряване на минералните и баланса на течности по време на приема.
Заедно с Body Attack Tribulus Terrestris 2400, популярен растителен екстракт за силови атлети и културисти, който доставя фитохимичните сапонини. 
Заедно с Body Attack Power Protein 90 за запазване на мускулната маса по време на предсъстезателен период  или орелефяване.