Body Attack Extreme ISO Whey - 1,8кг

180.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
180.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
 • Описание

Body Attack Extreme ISO Whey - 1,8кг

Body Attack Extreme Iso Whey е висококачествен изолатор на суроватъчен протеин CFM. Фракцията на изолатите е повече от 90%, много над средното. Тази формула за изолиране е идеална за изграждане на мускулна маса.

ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА

 •  Продукт от списъка на Кьолн
 •  Извлича се от краве мляко от Ирлански животни.
 •  CFM изолат -> особено високо съдържание на протеини, ниско съдържание на 
 •  мазнини и въглехидрати
 •  Стимулира изграждането на мускулите и поддържането на мускулната маса
 •  Оптимална разтворимост във вода или мляко
 •  Има вкус като млечен шейк
 •  Без аспартам
 •  Произведено в Германия
 •  Разработено от специалисти по хранене

Около 88 g (дори 93 g протеиново съдържание в сухото вещество) висококачествените CFM протеини укрепват мускулите ви в доза от 100 g и се поддържат от силен аминокиселинен профил с 10,31 g левцин. Протеиновият прах без аспартам се произвежда с помощта на най-съвременните производствени процеси в Германия. Млякото, използвано за това, идва от крави хранени с високопланинска трева.

Изключителният хранителен състав на млякото може да бъде получен чрез съвременния метод на микрофилтриране с кръстосан поток (метод на CFM на кратко).

Чрез доказаната технология на CFM се запазва качеството на суровините, при което качеството се запазва в крайния продукт. Само при тази процедура може да бъде произведен изолат на суроватъчен протеин CFM, съдържащ повече от 90% съдържание на изолат в най-чистата му форма - значително повече от сравнимите протеинови продукти.

КАЧЕСТВО НА НОВО НИВО

Лоша разтворимост? Лош вкус? Благодарение на иновативната технология за филтриране на ядрото, това не е проблем с Body Attack Extreme Iso Whey. Съставът и количеството аминокиселини също така се възползват от тази нова технологична технология.

В доза *, изолатният прах осигурява около 44 грама суроватъчен протеин (суроватъчен протеин), само 2 г въглехидрати и около 0.5 г мазнини. Съдържанието на BCAA е малко под 10 000 mg, съдържанието на глутамин е около 7 600 mg на порция. Това високо съдържание на есенциални аминокиселини прави Body Attack Extreme Iso Whey идеалната хранителна добавка след интензивни тренировки. Достатъчното количество аминокиселини е важно за поддържане на процесите на изграждане на мускулите в организма и противодейства на деструктивните (катаболни) процеси на мускулите.

Сертифициран и възложен продукт Body Attack Extreme Iso Whey

Extreme Iso Whey се произвежда в Германия и е обект на строги хранителни стандарти. В допълнение, най-продаваният изолат е редовно тестван и присъждан от Kölner Liste®. В Kölner Liste® се публикуват продукти, които са били тествани от световна водеща лаборатория за допинг вещества в NEM анализа за анаболни стероиди и стимуланти. Представляващи всички вкусове, които се подлагат на същото производство, Body Attack Extreme Iso Whey се тества на редовни интервали за вкуса Ванилия.

Благодарение на изключително ниското съдържание на лактоза от само 0.4 грама на порция, Body Attack Extreme Iso Whey е подходящ и за спортисти с непоносимост към лактоза. В допълнение, продуктът не съдържа аспартам.

ЗА КОГА СЕ ИЗОЛИРА СПЕЦИАЛНО ЗАДВИЖВАНЕТО НА КЛЮЧОВАТА ПЛОДОВЕ?

Както за сила така и за издръжливост в тренировъчни натоварвания, мускулите са силно изтощени. Продуктите от протеини, като например Body Attack Extreme Iso Whey, са особено полезни веднага след тренировка, за да се предотврати недостика на протеини и да се осигури мускулен растеж или поддържане на здравословна мускулна маса.

В допълнение, протеинът може да компенсира и хранителните недостатъци, които могат да се дължат на недостатъчен дневен протеинов прием. Дори при диетични промени и диети, изолатът  може да бъде добра добавка. Благодарение на ниското съдържание на въглехидрати от около 2 грама в доза, то е подходящо за прием по време на диети с ниско съдържание на въглехидрати. Дори при диети с ниско съдържание на мазнини, изолатът с масленост от около 0,5 g на порция е оптималната добавка.

С кои продукти може да се комбинира разумно Body Attack Extreme ISO Whey? 

 • С Body Attack Carbo Loader -, за по голяма издръжливост и мускулна маса.
 • С Body Attack Arginine Shock - 180  чист глутамин, който може да увеличи въстановяването.
 • С Body Attack Endurance Booster - 600g, за по-бързото кръвонапълване на мускула по време на силовото натоварване.
 • В комбинация  Body Attack Magnesium Liquid - 500ml, тъй като магнезият  допринася за нормалното балансиране на електролитите.

* Показанието "на порция" се отнася до 50 g прах в 250 ml вода. Цялата хранителна информация в текста и в графиките се отнася до ванилов вкус. Те могат да варират от вкус на вкус.