ВODY ATTACK ESSENTIAL AMINO 5700 180 CAPS

47.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
47.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

ВODY ATTACK ESSENTIAL AMINO 5700 180 CAPS

Essential Amino 5700 е добавка към аминокиселините в популярната Maxi Caps, която осигурява 5700 mg ЕАА в доза за максимален ефект. 

Всяка капсула съдържа всички основни (съществени) аминокиселини, открити в хранителните протеини.
Тези аминокиселини също се наричат ​​изграждащи блокове на протеини и участват в изграждането на мускулната маса, съединителната тъкан (кожа, хрущял), антитела, хормони, кръвни клетки и коса.

При отваряне на опаковката може да се осети остра миризма. Това се дължи на високата чистота на аминокиселините, но също така и поради,  сяра-съдържащата аминокиселина цистеин, който  много рядко се намира в други ЕАА продукти. Към този продукт се добавя цистеин, тъй като тази аминокиселина е полуесенциална, т.е. в случай на запушване на съдържащата се в сярата аминокиселина метионин, цистеинът може да служи като буфер, за да се осигури достатъчно сяра за протеиновия метаболизъм.

В допълнение, тирозинът се добавя, защото той също е необходим като фенилаланина за синтеза на хормоните. 
Въпреки това, след отварянето на кутията, миризмата изчезва и следователно вече не е проблем.

В ежедневната диета тези 8 аминокиселини се абсорбират до голяма степен от месо, риба, яйца, ядки и бобови растения. При диета с ниско съдържание на протеини с малък прием на животински продукти може да се стигне до ограничен прием на есенциални аминокиселини.

Аминокиселините на Body Attack може да помогнат на организма да доставят основни аминокиселини. Те са особено подходящи за спортисти и хора с повишена нужда от аминокиселини.

Номерът 5700 е дневната порция (6 капсули) от аминокиселините, съдържащи се в милиграми. Есенциалните аминокиселини са аминокиселини, които тялото не може да произведе и следователно трябва да абсорбира чрез ежедневната диета.

Аминокиселините са:

L-левцин, L-изолевцин, L-валин (BCAA)
L-метионин
L-фенилаланин
L-лизин
L-треонин
L-триптофан

И в допълнение към 8-те незаменими аминокиселини Essential Amino 5700 180 Caps съдържа и: L-хистидин, L-цистеин, и тирозин, които са необходими за увеличаване на протеиновия метаболизъм от организма.

Добре е да знаете: Кави други съставки има, и как работят в продукта ?

Специална характеристика на Essential Aminos 5700 е съдържащият витамин B6, който често се нарича протеин мениджър. Този витамин участва в повече от 100 метаболитни процеси и осигурява плавен поток на протеиновия метаболизъм. Той може да помогне за изграждането на нови кръвни клетки и невротрансмитери, които от своя страна могат да активират енергийния метаболизъм и да намалят умората.

С кои продукти може да се комбинират  Essential Aminos 5700?

  • В комбинация с Body Attack Endurance Booster, аминокиселинен препарат, който може да помогне за увеличаване на краткото и интензивно натоварване
  • В комбинация с Body Attack Soja Isolate Shake, протеинов прах от соеви протеини, който може да помогне за поддържане и изграждане на мускулната маса
  • В комбинация с Body Attack Testo Shock 2.0, популярна добавка за бодибилдъри и силови атлети