DIET SHAKE 430G на Body Attack

24.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
24.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

DIET SHAKE 430G на Body Attack

Body Attack Diet Shake е високо концентриран хранителен концентрат и със своя състав се явява като заместител на храната в диета за понижаване на телесното теглото. Това означава, че ако искате да замените две хранения на ден с Shake Diet Shake и приемете солидна храна от около 500 kcal на ден, то вие няма да консумира повече от 1000 kcal на ден.

Диетичния шейк има уникален вкус и може да ви помогне при здравословно отслабване. Този заместител на храна осигурява основни хранителни вещества, които да поддържат функциите на тялото и да предотврати разграждането на мускулите.

НАМАЛЯВАНЕ НА ДНЕВНИЯ КАЛОРИЕН ПРИЕМ

Ако искате да отслабнете, трябва да намалите приема на калории в вашите хранения през деня. Диеттичния шейк прави това възможно като умен заместител на храната, тъй като съдържа по-малко от 250 ккал на порция и по този начин поддържа нискокалорична диета. Приемането на дневната прием на енергия може да бъде добре наблюдавано.

ЗА КОГО Е УДАЧЕН НАШИЯ ШЕЙК?

  -За хора, които искат да отслабнат
  -За хора, които вече са загубили тегло и искат да запазят теглото си
  -За хора, които искат да загубят няколко килограма
  -За спортисти, които искат да се състезават в определен клас

ПРЕДОСТАВЯ ВАЖНО СЪДЪРЖАНИЕ НА ХРАНИТЕЛНИ ВЕЩЕСТВА  НУЖНИ НА ТЯЛОТО ПО ВРЕМЕ НА ДИЕТА

Често се правят твърде стриктни и много нискокалорични диети и  не се прибягва предварително до задълбочена информация. Въпреки това нискокалоричните диети и много други диети често са твърде едностранчиви. Ако тогава твърде малко хранителни вещества, биха били добавяни във вашия организъм. Полученият протеин може да доведе до разпадане на мускулната маса. Въпреки това,  мускулите имат по-малкоотрицателен ефект върху дългосрочния успех на диетата, защото мускулите консумират енергия, дори когато почиват.

Поради тази причина се препоръчва приемането на 2 g протеин на килограм телесно тегло по време на храненето. Омега-6 мастни киселини, фибри, витамини и минерали, също трябва да бъдат доставени, както е необходимо, тъй като при стеснен участък, те могат да забавят метаболизма си. Ненарушената имунна система и защитната система също зависят от доставката на протеини и микронутриенти. Diet Shake  Body Attack осигурява всички тези важни хранителни вещества и затова е идеалният спътник във фаза на хранене и поддържане на теглото. Освен това трябва да се има предвид приемана  здравословна и балансирана диета, богата на плодове и зеленчуци. Тъй като те осигуряват много хранителни вещества и ниски калории. Освен това трябва да се приемат цели зърнени продукти, а колбасите и месните продукти трябва да се консумират само в умерени количества. В зависимост от пол, възраст, височина и тегло, здравословният прием трябва да бъде между 2000 и 2800 Kcal.

Diet Shake  Body Attack осигурява необходимото количество хранителни вещества, като протеини, въглехидрати, мазнини, мастни киселини, витамини и минерали. Съдържащите се висококачествени протеини осигуряват запазване на мускулите по време на храненето. Също така, хранителни микроелементи като витамин В6, цинк и магнезий осигуряват нормалния обмен на протеин, а витамини В1, В12, С, както и желязо и йод са отговорни ит части за нормалното функциониране на енергийния метаболизъм .

Diet Shake  by Body Attack не съдържа соев протеин в сравнение с други диетични шейкове, а по-висококачествените млечни протеини. Става дума за суроватъчни и млечни протеини, които поради своя произход осигуряват по-важни аминокиселини за поддържане на мускулите и изграждане на мускули.

Вкусът на соев протеин не е за всеки. Ето защо ние избрахме кремообразуващите млечни протеини в храненето на диета.

Съдържание в една доза:

До около 29 грама въглехидрати на порция допринася за поддържането на нормална мозъчна функция  (Положителният ефект може да се постигне при дневна диета на 130 грама въглехидрати от всички хранителни източници (като хляб, паста, ориз и зърнени култури)
Балансирано съотношение на казеин и суроватъчен протеин, които са биологично много високо качествени и допринасят за поддържането на мускулите.
Единичната доза съдържа висококачествени мазнини - включително ценни мастни киселини като омега-6, които спомагат за поддържането на нормалното ниво на холестерола и участват в различни метаболитни функции. (Положителният ефект на линолеиновата киселина се натоварва с дневен прием от 10 g линолова киселина)
Съдържащите се витамини от група B ниацин, пантотенова киселина, рибофлавин, тиамин витамин В12, В6 и биотин допринасят за нормалния енергиен метаболизъм.
Калцият, който е важен за нормалната функция на мускулите, особено ако диетата е съпроводена и с извършване на упражнения. В допълнение, калция също допринася за подпомагане на храносмилателните ензими.
Цинкът поддържа нормалния метаболизъм на мазнините и помага за поддържането на здрава коса, нокти, кости и кожа.
L-карнитинът е роднина на витамини от вида B и е идеален за оформяне на фигурата ви.

200 МГ L-КАРНЕТИН НА ПОРЦИЯ

L-карнитинът е подобно на витамините хранително вещество, което може да се произвежда само от тялото в малки количества и има подобни свойства като витамините от вида B. Главно L-карнитинът се абсорбира чрез консумацията на храни като месо.  Добавката има смисъл особено за хората, които приемат само L-карнитин в нискокалоричната диета, за да засилят изгарянето на мазнините. 

L-карнитинът в Diet Shake  е патентованата Carnipure. Логото на Carnipure гарантира най-високо качество и 100% чист L-карнитин.

Какво трябва да се има предвид при хранене с Diet Shake?

Diet Shake на Body Attack се разбърква в мляко и трябва да замени конвенционалните ястия през деня. По-ниският прием на енергия чрез ежедневно хранене може да намали теглото и телесните мазнини. В началото се препоръчва да се заменят две ястия (например закуска и обяд) с два шейка  от три хранения на ден.

ИЗБЕРЕТЕ ВАШАТА ЦЕЛ

Целенасочена загуба на тегло: Целта е да замените две хранения с диетичния шейк докато достигнете желаното тегло.

Поддържайте теглото: Ако сте постигнали желаната форма, трябва да имате ден за отслабване, като замените едно хранене с диетичния шейк.

Приенът не трябва да бъде повече от 3 седмици и в идеалния случай под наблюдението на обучен специалист по хранене. Тъй като след приемането му трябва постепенно да се върнете към здравословна и разнообразна диета, за да избегнете йо-йо ефекта.

По време на приема трябва да се пие най-малко 2-3 литра вода на ден, така че органи като сърцето, черния дроб и бъбреците да функционират правилно. Те усвояват крайните продукти на метаболизма и продуктите от разграждането на киселинните мазнини в тялото по време на загубата на тегло. В допълнение, достатъчно количество течност или вода допринася за поддържането на нормални физически и умствени функции.