Body Attack DETOX FEM

44.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
44.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

Body Attack DETOX FEM

Body Attack DETOX FEM  е специално предназначен за жени, които държат на здравето и красотата си.
Body Attack DETOX FEM осигурява 25 хранителни вещества, които идеално могат да се добавят като добавка към основната диета.

Всички предимства на  DETOX FEM:

   -За да се поддържа нормалнен баланс на алкално-киселинното равновесие, 
     което от своя страна насочва метаболитните процеси като енергия и 
     липидния метаболизъм 
   -Защита срещу оксидативен стрес, предизвикан от диети, психическо и/или 
    физическо натоварване
   -Подкрепа за нормална имунна и сърдечна функция по време на физическо и 
    психическо натоварване
   -Подобряване на благосъстоянието чрез запълване на пропуски в 
    хранителните: витамини от група Б, например, помагат за намаляване на 
    умората и по този начин подпомагат натоварването
   -Добавка с избрани микроелементи за поддържане и грижа за кожата, косата и 
    ноктите
   -Доставка на аминокиселини, ниацин, биотин и селен, които са необходими за 
    метаболизма на кожата, косата и ноктите
   -Подходящ за вегани

ЗА БАЛАНСИРАНА КИСЕЛИНА-БАЗА ХОМЕОСТАЗА

Специалистите по хранене и лечители препоръчват чиста растителена основна храна, тъй като тя има по-малка киселинност, която поддържа киселинно-алкалния баланс на косъма. DETOX FEM от Body Attack осигурява поддържаща доза, напр. Цинк, който допринася за нормалния метаболизъм на киселината.

ЗАЩИТА ОТ ОКСИДАТИВЕН СТРЕС

На киселина-основа метаболизма не само влияе от недохранване или  сторги диети, но и от психически и физически стрес. Което води до повишено образуване на свободни кислородни радикали, които от своя страна генерират оксидативния стрес в метаболизма и клетките на тялото. Хранителните вещества като витамин В2, селен и цинк гарантират, че нашите клетки са защитени от стрес. Това означава с DETOX FEM  оксидативния стрес може да бъде намален и по този начин киселиния метаболизъ да бъде доведен до нормалния баланс. И това на свой ред насърчава благосъстоянието. Подрържката на този ефект се засилва с повече микроелементи: ниацин и биотин, например, които ще потпомогнат за намаляване на умората.

ВИТАМИНИ, МИНЕРАЛИ И МАСТНИ КИСЕЛИНИ С ВИСОКО КАЧЕСТВО

В DETOX FEM Body Attack  микроелементи  като: селен, цинк, ниацин, биотин и рибофлавин, допринасят за поддържането на кожата, косата и ноктите, и други важни хранителни вещества. Също така например, сяра-съдържащите аминокиселини, лененото семе на прах с омега-3 мастни киселини, алое вера на прах, AFA водорасли, листа от коприва на прах, кверцетин, бромелаин и коензим Q10. Този комплекс от хранителни добавки е предназначен специално за жени, които ценят чиста и красива кожа, коса и нокти.

Особено жените, които потдържат еднообразна диета, за дълги периоди или жени, които са много активни могат да бъдат засегнати от недостиг на посочените по-горе микроелементи. Това може да затрудни нормалната имунна функция, както и нормалното функциониране на сърцето и метаболизма. Body Attack DETOX FEM осигурява важни микроелементи, което го прави чудесенза подкрепа на здравословната ви и балансирана диета.