DESSERT SAUCE STRAWBERRY - 320 ML

13.00 лв
10.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
10.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

DESSERT SAUCE STRAWBERRY - 320 ML

Ароматния DESSERT SAUCE STRAWBERRY - "Body Attack" е подходящ за рафиниране на сладкиши, млечни продукти, сладолед, палачинки, зърнени храни или топъл ябълков пай. Той съдържа по-малко от 0,5 g захар и 0,1 g мазнина на 100 ml.

Акценти на продукта:

  .За да рафинирате десерти
  .Перфектен по време на диета 
  .За диета с ниско съдържание на калории, ниско съдържание на захар и ниско 
   съдържание на мазнини
  .Много добър вкус
  .Идеален за диета с ниско съдържание на мазнини и ниско съдържание на 
   въглехидрати
  .Подходящ за вегани
  .32 порции в опаковка

Какво има в вкусния Body Attack Dessert Sauce Strawberry?

Този десертен сос не доставя повече от 1 kcal на порция и следователно е много ниско в калориен. Тъй като десертният сос едва доставя захар, мазнини и калории, калориите се запазват дори при обикновени храни, съдържащи калории.

Хора, които обичат да използват десертни сосове за млечни продукти, зърнени храни или дори за шейкове могат да се възползват от този продукт, без да се чувствам виновени. Дори спортисти с много строга диета (Аткинс диета) могат да се насладят на тези десертни сосове без да съжаляват.

Характерните особености на Body Attack Dessert Sauce е не само най-ниски хранителни стойности на въглехидрати, захари и мазнини, но също така и на вкус, цвят и консистенция. Основните съставки като вода, бамбукови влакна и някои подсладители (сукралоза), съдържанието на захар и мазнини могат да бъдат значително намалени.

За да се гарантира добър вкус и оптимална консистенция, се използва автентичен вкус на ягодов аромат. В допълнение, този сос е подходящ за хора с лактозна непоносимост.