Carb Control-Protein Bar 100g

5.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
5.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

Carb Control-Protein Bar 100g

Carb Control на Body Attack е компактен шоколадов бар за хора, които искат да избягват захарта, но все пак не пропускат сладкия вкус. Въпреки че Carb Control съдържа около 25 g въглехидрати на 100 g, около 20 g от тях са полидекстроза и малтитол. Те имат вкус като захар, но не участват в метаболизма на захарта и не допринасят за разваляне на зъбите.

Барът е покрит със слой млечен шоколад (марципан), който се подслажда със захарно подобие на малтитол. Любителите на шоколада, които харесват и белия шоколад (кисело мляко с боровинки, лимонена трева) или тъмният шоколад (шоколад, хрупкав карамел). Carb Control from Body Attack  се препоръчва дори при хора с проблеми с теглото или с дисбаланс в метаболизма на захарта (диабет).

Carb Control from Body Attack  съдържа също около 4 грама диетични фибри. По този начин барът може да допринесе като допълнение към диета с високо съдържание на фибри. Особено когато зърнени продукти, плодове и зеленчуци в голяма степен липсват в диетата Ви.

Със своето съдържание на протеини от 45 грама, Carb Control може да победи конвенционалното протеиново разпадане, като същевременно допринася за изграждането на мускулната маса. Протеините идват до голяма степен от протеинови източници, като суроватъчен протеин и млечен протеинов изолат, които принадлежат към биологично най-ценните протеини. Малка част се добива от източника на протеини, соев протеинов изолат, който има еднаква биологична стойност като месото. Поради това тези протеинови източници са един от най-предпочитаните в диетата на спортистите, тъй като осигуряват всички необходими аминокиселини в оптимални пропорции, за да допълнят ежедневната диета.

Вкусове:
Banana Nuts, Blueberry Yogurt, Crispy Caramel, Crunchy Chocolate, Latte Macchiato, Latte Macchiato, Marzipan, Nut Nougat, Peanut Butter, Stracciatella

Какви са другите вещества, които са активни при контрола на въглехидратите?

Carb Control from Body Attack  включва и витамини В1, В2, В6, В12, фолиева киселина и ниацин, които са част от нормалния енергиен, захарен и аминокиселинен метаболизъм.
Освен нормалния енергиен метаболизъм, гореспоменатите енергийни витамини също подпомагат паметта.
За бодибилдърите и силовите атлети, витамините В6 и пантотеновата киселина са особено важни, защото допринасят за нормалния синтез и нормалния метаболизъм на стероидни хормони, протеини, витамин D и някои невротрансмитери.

Антиоксидантите допринасят за нормалния енергиен и белтъчен метаболизъм в случай на нискоенергийна или небалансирана диета.

С какви продукти може да се комбинира най-добре Body Attack Carb Control Protein Bar - 100g?

  1.В комбинация с Body Attack Natural Sports Water, за да запази физическото и 
     психическото си развитие
  2.С Body Attack Fat Burner Drink, плодова освежаваща напитка с кофеин, 
     екстракт от зелен чай и аминокиселината таурин
  3.С Body Attack Magnesium Liquid, който помага за намаляване на умората и  
     по време на физическо натоварване.