АНАВАР 10МГ Таблетки Canadian Pharmaceuticals

130.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
130.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

АНАВАР 10МГ Таблетки Canadian Pharmaceuticals

Тук можете безопасно и сигурно да купите АНАВАР 10МГ Таблетки Canadian Pharmaceuticals онлайн. Продуктите са с най-добро качество одобрени от FDA. Опаковането е безопасно а доставката по Еконт е 100% дискретна. 

Ако имате въпроси относно нашите цикли и продукти, моля, не се колебайте да изпратите имейл. info@olympbg.com

Предимства от закупуването от Olympbg.com

Можете да закупите АНАВАР онлайн точно тук на Olympbg.com безопасно и бързо. Вашата поръчка ще бъде изпратена на  същия ден (от пон-събота), ако  е направена преди обяд ще бъде изпратена на същия ден или на следващия работен ден, ако е направена след обяд.

Нашите продукти са произведени от съставки с най-висока чистота и се произвеждат на място в лабораторни условия. Никога няма да получите нискокачествен, нито препродаден продукт, ние контролираме всички области на веригата за доставки и се гордеем с предоставянето на ефективен и най-важното БЕЗОПАСЕН продукт. За разлика от други магазини и марки в индустрията, ние никога не предлагаме продукти които не отговарят на описанието. Повярвайте на Olympbg.com и няма да останете разочаровани.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА АНАВАР И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА

Състав:

Една таблетка съдържа: активно вещество - 10 mg оксандролон. 
Помощни вещества: магнезиев стеарат; кросповидон; лактоза; повидон
Клас на лекарството: силно анаболен стероид (орален)
Активен живот: по-малък от 12 часа
Време на засичане в тялото: 3 седмици
Ароматизация: няма
Средна доза: мъже 30-60 мг/ден
Акне: Не
Водна задръжка: Няма, не задържа вода в тъканите
Високо кръвно налягане: Не
Токсичен за черния дроб: Ниска

Главна информация:

Анавар е перорален анаболен стероид, получен от дихидротестостерон. Той  има много силен  анаболен и андрогенен ефект и без значителна естрогенна или прогресивна активност. Анавар се отбелязва, че е доста мек, доколкото се отнася до оралните стероиди, допринася за здрава и качествена мускулна тъкан, без значителни странични ефекти. Той показва до шест пъти анаболната активност на тестостерона в анализите, със значително по-малко андрогенност. Това лекарство е любимо на  културисти и състезателни спортисти в спортни състезания със скорост / анаеробно представяне, където тенденцията за получаване на чиста тъкан (без задържане на мазнини или вода) се вписва добре с желаните цели.

Анавар е предназначен да бъде изключително лек анаболен стероид, който може да се използва и безопасно от жени и деца. В това отношение Anavar показа висока степен на терапевтичен успех и поносимост при мъжете, жените и децата. През ранните години Анавар е бил предложен за редица терапевтични приложения, включително за насърчаване на растежа на слаби тъкани по време на катаболни заболявания, за насърчаване на растежа на мускулната тъкан след операция, инфекции или продължително прилагане на кортикостероиди или за подпомагане на костната плътност при пациенти с остеопороза.

Ефективни дози

Обичайната дозировка за  покачване на сила и чиата мускулна маса е 30-60 мг на ден (мъже). Приемът продължава от шест до осем седмици, за да се сведе до минимум чернодробното напрежение. При жените обикновено се прилага дневна доза от 5 до 10мг. Приемът по този начин се препоръчва четири до шест седмици, за да се намали възможността за вирилизация.

Странични ефекти

Естрогенни: Анавар не ароматизира. Той също така не достигадо свързана прогестационна активност. Не е необходим анти-естроген, когато се използва този стероид, тъй като страничните ефекти, като задържане на вода и гинекомастия, не се проявяват при неговата употреба.

Андрогенни:
Въпреки че е класифициран като анаболен стероид, андрогенните странични ефекти са възможни. Това може да включва мазна кожа и акне . Анаболните-андрогенни стероиди (AAS) могат също да доведат до косопад при мъжете. При жените са вазможни вирилизиращи ефекти. Те могат да включват одебеляване на гласа, промени в текстурата на кожата, силно окосмяване на лицето и овеличаване на клитора. Анавар е стероид с ниска андрогенна активност.

Токсичност на черния дроб:
Анавар е С17-алфа алкилирано съединение. Тази промяна предотвратява деабсорбацията на лекарството от черния дроб, което позволява много висока степен на усвояване на лекарството в кръвния поток след орално приложение. С17-алфа-алкилираният AAS може да бъде хепатотоксичен. Продължителната или висока експозиция може да причини увреждане на черния дроб. Прилагането на С17-алфа-алкилирани стероиди обикновено е ограничено от шест до осем седмици зада се избегне натоварването на черния дроб . Трябва да се отбележи, че анавар изглежда предлага по-малко чернодробен стрес, отколкото много други c-17 алфа-алкилирани стероиди и е вероятно да бъде по-добре поносим. Употребата на ТРАНСМЕТИЛ за детоксикация на черния дроб се препоръчва, както при всички AAS на черния дроб.

Сърдечно-съдови:
AAS може да има пагубен ефект върху серумния холестерол, което увеличава риска от атеросклероза. Те могат също така да повлияят неблагоприятно върху кръвното налягане и триглицеридите, да намалят ендотелиалната релаксация и да поддържат хипертрофия на лявата камера, което потенциално увеличава риска от сърдечно-съдово заболяване и инфаркт на миокарда.

Потискане на тестостерона:
Всички AAS, когато се приемат в  дози за покачване на мускулна маса, се очаква да потиснат ендогенната продукция на тестостерон. Без намесата на вещества, стимулиращи тестостерона(Clomid®), нивата на тестостерон трябва да се нормализират в рамките на четири месеца след прекратяване на лечението. Обърнете внимание, че продължителният хипогонадизъм може да се развие вторично от злоупотребата със стероиди, което налага медицинска намеса.

Наличност
Фармацевтичните препарати, съдържащи анавар, са ограничени. Препаратът не е достъпен в Европа и с няколко изключения на запад, производството му все повече се пренасочва към по-малко регулирани пазари в Азия. Повечето препарати на черния пазар са с неясен произход.