Body Attack Beef Amino Liquid

47.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
47.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

Body Attack Beef Amino Liquid

Body Attack Beef Amino Liquid - протеинов хидролизат - Хранителна добавка - 1000 мл бутилка

Хранителна добавка със захар и подсладители. С протеин хидролизат и витамин B6.

Body Attack Beef Amino Liquid съдържа аминокиселини, получени от говеждо месо. Продукта осигурява освен това и аминокиселините L-хидроксипролин, L-хидроксилизин, L-пролин и L-глицин в големи количества. Тези 4 аминокиселини са незаменими за здравословния и стабилен метаболизъм на хрущялите и се срещат в много по-голяма концентрация в Body Attack Beef Amino Liquid, отколкото в конвенционалната храна. За да приеме 10 г протеин, човек трябва да пие почти 3 литра мляко на ден или да яде 2 кг картофи. Нещо повече, L-хидроксипролин и хидроксилизин едва се срещат в месото, млякото, зърнените култури и картофите. Ето защо, Body Attack Beef Amino Liquid е подходяща за хора, които приемат по-малко протеини с ежедневната храна или натоварват силно ставите си.

Това важи особено за спортисти, здрави спортисти и и хора с наднормено тегло, които имат големи натоварвания върху ставите си чрез рязки движения и тежки натоварвания. Body Attack Beef Amino Liquid може да се използва в организма и за протеиновия метаболизъм, тъй като съдържащите се протеини могат да допринесат за натрупването на мускулна маса. Следователно, 20 ml говежди аминокиселини могат да се приемат 3 пъти дневно или по време на хранене, или за предпочитане с протеиновия шейк преди и след тренировка.

Общо количество във всеки флакон: 16 дневни порции (по 60 мл всеки)
Ежедневна доза (60 мл) от Body Attack Beef Amino Liquid съдържа 33 г протеин и от него 2,1 г БЦАА и 11,8 mg витамин B6 от колагенозен говежди протеин.

Какви са останалите вещества, които се съдържат в "Body Attack Amino Liquid"?

Течната аминокиселинна добавка съдържа също така 4 мг витамин B6, които са достатъчни за ден.
Витамин В6 е жизненоважно хранително вещество за организма ни, защото участва в над 100 метаболитни процеси. В енергийния метаболизъм той осигурява постоянен процес на синтез и преобразуването на основните хранителни вещества (въглехидрати, мазнини, протеини), от които организмът се нуждае във високоенергийни метаболитни процеси (например генериране на топлина, мускулна активност) и протеинов синтез (мускулен растеж). 

Витамин В6 също така играе важна роля в други метаболитни процеси, например при образуването на червени кръвни клетки, невротрансмитери и може да допринесе за овеличаване на имуната функция. В бодибилдинга както в и други спортове, витамин B6 е един от най-важните хранителни вещества, тъй като играе ключова роля в протеиновия метаболизъм и също така участва в регулирането на хормоналната активност.

Препоръчителна доза:
Вземете 20 ml 3 пъти дневно, с или без вода (20 ml затворена мерителна чаша), в идеалния случай при хранене. В тренировъчни дни, за предпочитане 20 ml преди и след тренировка и преди лягане. Не превишавайте препоръчваната дневна доза.

Този продукт не е предназначен за продължителна употреба и не трябва да замества разнообразната и балансирана диета и здравословния начин на живот. Може да повлияе на активността и развитиети при деца. Дръжте далеч от деца.

Кои продукти могат да бъдат комбинирани най-добре с Body Attack Beef Amino Liquid?

  1.С Body Attack ascorbic acid Depot plus Zinc, който може да допринесе за 
     нормалното образуване на колаген за нормална хрущялна функция.
  2.С Power Protein 90 Power Attack, за повишаване на биологичната стойност и 
     за изграждане на мускулна маса.
  3.С Body Attack Calcium plus Vitamin D3, защото калцият е необходим за  
     костите и витамин D е необходим за поддържане на нормалната мускулна 
     функция.