EFX Kre-Alkalyn 120 Caps

52.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
52.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

EFX Kre-Alkalyn 120 Caps

Kre-Alkalyn 3000 EFX се използва за по-голяма сила и увеличаване на мускулната маса

Kre-Alkalyn на EFX е единственият креатин в света, който е с високо рН  и 100% стабилен. Продуктът доставя 3000 мг алкален креатин монохидрат на ден.

Kre-Alkalyn е изобретен от американската компания All American EFX, която подлага продуктите си на сложна процедура за тестване. Само EFX използва патентованата оригинална формула, която доставя 750 мг алкален креатин монохидрат на капсула.

Какво означава Кре-Алкалин?

Kre = креатин, Alkalyn = алкален. Креатинът е естествена субстанция, която се отделя от около 1-2 грама на ден от черния дроб, бъбреците и панкреаса от аминокиселините аргинин, метионин и глицин.

Какво е Алкално?

Думата "Alkalyn", съдържаща се в Kre-Alkalyn, е химическо обозначение и означава алкална. По принцип алкалите са водни разтвори, чиято стойност на рН е по-голяма от 7. Силните алкали се считат за водни разтвори, чиято рН е между 10 и 14. Стандартният креатинов монохидрат има стойност на рН 6,9 или по-ниска и поради това е кисела в воден разтвор. Колкото по-ниска е стойността на рН, толкова по-бързо става разграждането, за да се получи креатинин. Също така разграждането (стомашните киселини) и стойността на рН на кръвта допринасят за по-бързо метаболизиране на креатина. Креатининът се счита за метаболит на мускулите и вече не може да се използва като източник на енергия. Последни проучвания показват, че процесът на креатиновия метаболизъм може да се забави, като се постави във воден разтвор с рН стойност по-голяма от 7. Всъщност метаболизмът е напълно спрян, ако стойността на рН е над 12. EFX Kre-Alkalyn е следователно единственият креатин, който не се превръща в креатинин в течности, преди да пдостигне до мускулите.
Буфериращите агенти в Kre-Alkalyn 3000 EFX ефективно "избират" излишната хидрогенизация и им попречат да понижат рН. Това предпазва молекулите на креатина по време на транспортирането - като ги доставя непокътнати в кръвта. Това е силата на технологията за доставяне на pHCD®!

Kre-Alkalyn EFX 3000 е единствения креатин продукт в света с рН над 12, защото неговите молекули са химически свързани към "буфериращи агенти" с помощта на патентован производствен процес. Патентът на Kre-Alkalyn 3000 EFX покрива всички нива на рН от 7-14. Поради това рН на всички други продукти на креатина трябва да е 6,9 или по-малко (те не са буферирани и не могат да променят рН).

Моля, уверете се, че сте закупили оригиналните капсули Kre-Alkalyn EFX със знак за патент (номер 6.399.661), тъй като това е единствената, която е 100% стабилна във воден разтвор или течност. Това важи и за продуктите Kre-Alkalyn EFX, предлагани в течна форма или като прах с други съставки.

Състав: 
Kre-Alkalyne (креатин), малтодекстрин, магнезиев стеарат, желатин (капсула), оцветители (Е129, E133: Капсулни багрила)
Kre-Alkalyn 750 mg на капсула
Дневна доза: 4 капсули
Енергийност- (kJ) 12.55 kJ
Мазнини- 0 грама
Въглехидрати- 0.336 грама
Протеин- 0.480 грама

(Kre Alkalyne) Креатин Монохидрат 3000 мг (4 капсули) 78,2% / 100 грама желатин (капсулата е от говеждо месо), малтодекстрин 336 мг, освобождаващи агенти, магнезиеви соли на мастни киселини 20 мг, багрила (капсулни багрила E129, E133, E171),

Съхранение- Съхранявайте на хладно, сухо и тъмно място.
Прием- 60 минути преди тренировка 4 капсули с голяма чаша вода (около 300 ml вода или плодов сок). Ако е възможно, да се приема на празен стомах.

Кои продукти могат да бъдат комбинирани с EFX Kre-Alkalyn?

  1.С  Body Attack Arginine Shock,  който съдържа полуесенциалната 
     аминокиселина L-аргинин
  2.С Body Attack Mineral Booster, минерална напитка в прахообразна форма, 
     която може да спомогне за подпомагане на енергийния метаболизъм и 
     баланса на електролита и течността
  3.С Body Attack Extreme Whey Deluxe, мулти-компонентен суроватъчен 
     протеин, който може да помогне за запазването и изграждането на 
     мускулите.