Body Attack BCAA Shot - 25ml Ampoule

66.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
66.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

Body Attack BCAA Shot - 25ml Ampoule

Описание на Body Attack BCAA Shot - Хранителна добавка - 25мл ампула
Хранителна добавка с подсладители, BCAA и витамин B6.

BCAA Shots на Body Attack доставя аминокиселини с разклонена верига L-левцин, L-валин и L-изолевцин. Те принадлежат към основните аминокиселини и са незаменими за организма.

Приемът на 100 ml съдържа 35% суроватъчен протеин изолат, който има висока биологична стойност и допринася за поддържане и изграждане на мускулна маса.

В BCAA Shots също има витамин B6, който изпълнява важна функция в протеиновия и енергиен метаболизъм. В допълнение, витамин В6 участва в регулирането на хормоналната активност.

При по-високи натоварвания, за сила и силова издръжливост, необходимостта от BCAA може да се увеличи значително, поради което може да бъде полезно допълнителен прием. Всяка доза съдържа 1700 mg BCAA и 4,5 mg витамин B6 в BCAA Shots на Body Attack.

Нормалният вкус на аминокиселините е горчив, а плодов вкус на череша и подсладителите се добавят към BCAA Шотс, за да мможе да изчезне неприятния гоечив вкус.

Какво представлява хидролизата на суроватъчен протеин?

По време на производството на млечни продукти се получават странични продукти на суроватката. Суроватката се преработва в хидролизиран суроватъчен протеин, като се използва специален производствен процес. След това хранителните протеини се превръщат в малки фрагменти - като пептиди. Това са къси вериги от аминокиселини, които се състоят от 2 до 10 аминокиселини. В тялото пептидите от ензимите в стомашно-чревния тракт се абсорбират. В храни, богати на протеини, като месо, риба, яйца и ядки, този процес отнема много време.

Списък на съставките: Хранителна добавка с подсладители, BCAA и витамин B6.

Вода, хидролизат от суроватъчен протеин (37,5%), окислител (млечна киселина), ароматизатори, консерванти (калиев сорбат), подсладители (натриев цикламат, ацесулфам К, сукралоза, захарин), емулгатор (моно и диглицериди на мастни киселини) (Allura red AC)


Хранителна информация: Хранителни данни за ампула (25 ml):


Енергия: 168 kJ / 40 kcal
Аминокиселинен профил BCAA за ампула (25 ml):
L-левцин: 0,7 g
L-изолевцин: 0,5 g
L-валин: 0,5 g
Общо BCAA **: 1,9 g

Витамини на ампула (25 ml):
Витамин В6: 4,5 mg (320% NRV *).

Препоръчителна доза:
Вземете 2 пъти дневно 1 ампула преди хранене или преди и след тренировка. Не превишавайте препоръчваната дневна доза.

Този продукт не е предназначен за продължителна употреба и не трябва да замества разнообразната и балансирана диета и здравословният начин на живот. Може да повлияе на активността и  трудното съсредоточаване при деца. Дръжте далеч от деца.

* NRV =% от референтните стойности на хранителните вещества
** BCAA = аминокиселини с разклонена верига (L-левцин, L-изолевцин, L-валин)