BODY ATTACK BCAA 10800 120 CAPS

35.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
35.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

BODY ATTACK BCAA 10800 120 CAPS

Тренираш силно и искаш да извлечеш най-доброто от тялото си? Вашите мускули са подложени на големи натоварвания почти всеки ден. След това се нуждаете от продукт с максимално въздействие, който да доставя на вас и вашите мускули най-добрите хранителни вещества.

BCAA 10800 на Body Attack съдържа основните аминокиселини: левцин, изолевцин и валин в оптимално съотношение (2: 1: 1). Тези аминокиселини са особено популярни сред спортистите, тъй като те са ключов компонент за изграждането и поддържането на мускулите им.

Въпреки това, дори и спортистите които спортуват за издръжливост с дългосрочно натоварване и жените, които се готвят специално за състезание, могат да се възползват и от високите дози Maxi Caps.

Начин на употреба: Приемайте по 3 капсули 3 пъти дневно – сутрин след събуждане, преди и след тренировка. В нетренировъчни дни – сутрин след събуждане, следобед и вечер преди лягане.

Акценти на продукта

    .Високи дози BCAA: L-левцин, L-изолевцин, L-валин
    .Идеално съотношение 2: 1: 1
    .10800 mg BCAA дневно
    .За белтъчния метаболизъм
    .Maxi Caps за по-активна съставка
    .Достатъчно в продължение на две седмици

С BCAA 10800 можете да контролирате внимателно дневните си аминокиселини. Можете да приемате Maxi Caps, които съдържат по-активна съставка от конвенционалните капсули, по всяко време и по какъвто и да е повод, без никакво усилие.

Струва си да знаете: Как действа BCAA?

BCAA (разклонена верига аминокиселини) имат разклонена структура, тази форма не може да бъде произведена от напето тяло. Следователно тези аминокиселини са важни градивни елементи и трябва да бъдат включени в ежедневния хранителен режим, например чрез ядене на месо, ядки и овес.

Диетата, която е небалансирана или твърде строга, може да доведе до недостиг на тези аминокиселини, което на свой ред ограничава натрупването на процеси в метаболизма на протеина. В такива фази, приемането на BCAA като хранителна добавка може да помогне, тъй като те незабавно навлизат в  организма след поглъщане.
След това те се използват за натрупване на мускулна маса или се използват като захароподобен субстрат.

35% от BCAA се открива в мускулите

BCAA (левцин, изолевцин и валин) често се наричат ​​мускулни BCAA, тъй като те се срещат естествено в мускулната тъкан на тялото като основни градивни елементи. Ако в резултат на напрегната тренировка енергията (въглехидратите) е в недостиг, тялото също използва протеини, от които съдържанието наBCAA е неразделна част.
Ето защо атлетите обикновено имат висок прием на протеини, за да поддържат мускулите по време на тази фаза. Избраните преди това хранителни протеини доставятт голямо количество BCAA.

Кои продукти мога най-добре да се комбинирам с Body Attack BCCAA 10800?

  1.С Extreme ISO Whey, за да увеличите количеството на BCAA и протеина по 
     време на фазата на натрупване на мускулна маса и строга диета.
  2.Като част от диета с CLA Clarinol® 3200 за подобряване на доставките на 
     Омега-6 мастни киселини и за поддържане на метаболизма на мазнините и 
     холестерола.
  3.С Body Attack Isotonic Sports Drink за усвояване на течности и минерали при 
     дългосрочно натоварване.
  4.В комбинация с My Supps 100% естествен вегетативен протеин за 
     увеличаване на количеството на BCAA в продукта или за натрупване на мускулна маса и тяхното въстановяване.