Body AttackB-Complex 100 Caps

19.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
19.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

Body AttackB-Complex 100 Caps

Човешкото тяло не може да произвежда повечето от витамините сами по себе си. Те са от съществено значение, т.е. те трябва да се приемат чрез храна. Витамини от групата B играят ключова роля тук, тъй като засяга почти всички метаболитни процеси на тялото. Поради тази причина храната с високо съдържание на витамини В комплекс трябва да бъде включена в ежедневната диета. Особено добри източници са плодовете, зеленчуците, рибата, месото и млечните продукти. B-COMPLEX 100 CAPS може да бъде алтернатива за всички, които не приемат достатъчно витамини от вида B чрез диетата си.

Хранителната добавка на Body Attack съдържа витамини В1, В2, В6 и В12. Всеки от тях обаче има свой собствен фокус. По този начин, витамин В1 допринася за нормален енергиен метаболизъм и функциониране на нервната система. Витамин В2 може дори да намали умората. Нормалният метаболизъм на протеин и гликоген се поддържа от витамин В6 (пиридоксин). Специална особеност има витамин В12 (кобаламин). Той допринася за нормалното функциониране на имунната система.

Острите студени вируси, например, са най-активни, особено през пролетта и есента. Това предполага упорита работа за имунната система, защото тя трябва да отблъсне малките нашественици. Редовните посещения в спа центъра, упражненията и диетата с високо съдържание на витамини допринасят ефективно за защитата. Отново, Body Attack Vitamin B Комплекс е полезна алтернатива за допълване на диетата.

Добре известно: Какво се случва в случай на дефицит?

   Специфични ситуации в живота, като например неправилен прием на храна, 
   много стрес, бременност или високоефективни натоварвания, могат да 
   доведат до повишена нужда от витамини от група Б. Ако това не се изпълни, 
   това може да доведе до недостиг. Симптомите включват загуба на апетит, 
   главоболие, анемия, депресия и безсъние. В такива ситуации може да се 
   използва хранителна добавка като Body Attack Vitamin B Комплекс.

Редовната, интензивна тренировка поддържа метаболизма на висока предавка. Търсенето на енергия, която тялото произвежда от храната, се увеличава. Ако доставката на енергия е недостатъчна, тя ще прибегне до енергийните запаси, съхранявани в мускулите и черния дроб в началото. Последствията се усещат бързо в силата и издръжливостта. Желаният тренировъчен ефект се забавя няколко пъти. Отново, Body Attack Vitamin B Комплекс може да бъде алтернатива.

Кои продукти могат да бъдат комбинирани с най-доброто?

   1.С Body Attack Extreme Whey Deluxe, суроватъчен протеин за мускулен 
      растеж
   2.Заедно с Beef Amino Liquid from Body Attack, аминокиселинна добавка, 
      съдържаща колаген хидролизат, която се среща като протеин в костите и 
      ставите.
   3.С Body Attack BCAA Shots, които осигуряват основната съставка, 
      хидролизирани протеини от суроватка за натрупване на мускулна маса.