Body Attack ATTACK2 - 600g

88.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
88.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

Body Attack ATTACK2 - 600g

Сензационният усилвател преди тренировка ATTACK2 е ултра-мощен буфер за мускулнo напомпване с високоефективни съставки, които ще направят вашето натоварване за изграждане на мускули до следващото ниво. Матрицата  ще Ви даде възможност да правите вашите упражнения с по-голям фокус и повече контрол. Това от своя страна значително ще подпомогне мускулната контракция, която ще почувствате като силна мускулна помпа докато тренирате. Съдържанието на Booster може също да забави умората, което ви позволява да тренирате извън границите на ефективността си. Това означава, че мускулната помпа Booster ATTACK2 ви дава възможност да постигнете по-добри резултати от натоварването.

Акценти на продукта:

     .Крайният вфект е максимално мускулно напомпване
     .С 200 мг кофеин за засилаване на енергията по време на тренировка
     .4550 mg Creapure® и 450 mg ATФ като хранителни компоненти, повишаващи 
      енергията
     .Аминокиселинен комплекс цитрулин, бета аланин, аспарагинова киселина и 
      L-тирозин
     .С популярни растителни екстракти като суров екстракт от какао на зърна и 
      кверцетин
     .Предлага се в два вкуса

Какво съдържа  матрицата за ултраконцентрирана тренировка за напомпване ATTACK2 Booster?

Ултра силната мускулна помпа Booster ATTACK2 съдържа внимателно подбрани съставки, които помагат да се подобри личното ви представяне по време на интензивни тренировъчни фази. Следните силно концентрирани вещества се съдържат в Ultra Muscle Pump Booster ATTACK 2:

     .6000 mg L-цитрулин малат
     .4550 mg креатин монохидрат (Creapure®)
     .4000 mg бета аланин
     .2500 mg таурин
     .2000 mg L-аспарагин
     .2000 mg L-глицин
     .1500 mg N-ацетил-тирозин
     .500 mg суров екстракт от какаови зърна
     .450 mg свободна форма ATP TOR®
     .200 mg кофеин

Внимание

СЪВЕТ: Комбинирайте Body Attack ATTACK2 с революционния мускулен растежен продукт BETATOR®, производно на левцин, което е подходящо както за протеиновия метаболизъм, така и за мускулния растеж.

Как действат отделните съставки на ATTACK2 Booster?

Тук бихме искали да въведем съставките на ултра-силната мускулна помпа бустер, както и други важни вещества, като например витамин С и ниацин.

.Creapure® за по-голяма експлозивна сила

По време на тренировките, Ultimate Booster осигурява работещите ви мускули с креатин от Creapure®. Когато се приемат редовно, т.е. най-малко 3 грама креатин на ден, това ще повиши вашата експлозивна сила. След няколко дни от приемането на креатин преди тренировка, ще можете да правите повече повторения и да повдигнете по-големи тежести. Атлети, по-специално, които са на нисковъглехидратна или кетонна диета, също ще имат екстремна мускулна помпа в допълнение към увеличаване на силата. Важно е да вземете Мускулната помпа Booster Attack 2 редовно преди тренировка.

.Мускулна помпа ATФ Boost Формула

ATTACK 2 съдържа креатин-свързаната субстанция ATФ, която се увеличава постоянно с помощта на креатин. Това означава, че като приемате креатин ежедневно, тялото ви може непрекъснато да произвежда АТФ като източник на енергия за вашите мускули, което прави вашите мускули по-силни и дава възможност за по-интензивни натоварвания. В допълнение, мускулната помпа Booster ATTACK2 е оборудвана с кофеин - който не само подхранва мускулите ви, но и освежава ума, което ви позволява да се фокусирате върху вашите упражнения още по-добре. Крайният резълтат е забележимо мускулно напомпване - тъй като по-интензивната тренировка изпомпва повече кръв в мускулите.

.Аминокиселинен комплекс за повишен протеин и мускулен метаболизъм

Мускулната помпа Booster Attack2 съдържа и двете избрани аминокиселини като L-цитрулин, L-бета аланин, L-аспарагин, L-тирозин и L-глицин. Когато натоварвате мускулите си, тези съставки ще навлязат в протеиновия и мускулния метаболизъм. Тауринът е често използвана съставка в енергийните напитки и е изключително популярен заместител на кофеина. Тауринът е съставна част на жлъчната киселина (таурохолова киселина) в организма, която отговаря за транспортирането на метаболитните крайни продукти. Веднага след като бъдат изхвърлени крайните продукти, метаболитните процеси могат да се извършват много лесно. L-глицинът може да се превърне в етаноламин и холин, в зависимост от метаболитната ситуация. Холинът е известен като микронутриент, подобен на витамин В комплекс, който също участва в процесите на енергийна и мастна метаболизация.

.Витамини за интензивни тренировъчни фази

Особено по време на интензивни тренировъчни натоварвания, метаболитните процеси са в пълен план. Ето защо добавихме витамин С и ниацин към бустер, който може да поддържа нормален енергиен метаболизъм и имунна функция по време на интензивни тренировъчни натоварвания.

.Кофеин

Мускулната помпа Booster ATTACK2 ви осигурява 200 мг кофеин при единична доза; заедно с ниацин помага да се забавят признаците на умора по време на интензивни натоварвания. Това ви позволява да се справите по-лесно с изтощителните тренировки, като в същото време подкрепяте концентрационните си способности. Резултатът е, че състезателят може да стигне своитеграници и извън тях.

.Кои продукти се препоръчват да се приемат с ATTACK2 Booster?

   1.Body Attack Arginine SHOCK за интензивни тренировъчни натоварвания и 
      повишен метаболизъм на протеините
   2.Body Attack BCAA 9700 за повишен протеинов метаболизъм по време на 
      интензивно натоварване и мускулни усилия
   3.Body Attack BCAA + глутамин 12000 за преди и след тренировка, за по-добро 
      протеиново доставяне на мускулите
   4.Body Attack 100% Whey Protein за преди и след тренировка, за поддържане 
      на мускулния растеж
   5.Body Attack LIPO HARDCORE - идеалната комбинация за всички спортисти, 
      които искат допълнително да увеличат мастния си катаболизъм по време на 
      тренировката
   6.Body Attack BETATOR® - революцията сред продуктите за растеж на 
      мускулите Перфектна за всички, които искат повече.