ATP TOR® - 30 таблетки Body Attack

45.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
45.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

ATP TOR® - 30 таблетки Body Attack


ATP TOR® - 30 таблетки
    Клинично изпитана формула
    За увеличение на физическата мощ
    Подпомага циркулацията на кръв в мускулите
    Произведен в Германия


ATP TOR® от Body Attack използва патентована, клинично тествана формула, специално разработена за спортисти, които се стремят да постигнат увеличение на физическата мощ. Body Attack ATP TOR® доставя аденозин 5-трифосфат, който е специална форма на аденозин трифосфат (ATP).
Начин на употреба:
Приемайте по 1 капсула (654mg) дневно 20 минути преди интензивна тренировка. В нетренировъчни дни - по 1 капсула сутрин веднага след събуждане или вечер преди сън.
Опаковка:30 таблетки
Съставки:
Във 1 капсулa (654mg): динатриев аденозин трифосфат (АТФ) (PEAK-ATP) 450mg, обвивка: телешки желатин, пълнител: целулоза, разделящ агент: магнезиев стеарат, силиконов диоксид, оцветители: титаниев диеоксид, железен оксид, железен хидроксид.


   1.АТР TOR® - повече сила и по-добро темпо в скоростно-силовите тренировки
АТР TOR® се получава от енергийните носители (въглехидрати, протеини, мазнини и креатин). АТР може да се съхранява само в ограничена степен в мускулната система. Ако в тялото няма достатъчно количество АТР, не са възможни интензивни физически натоварвания на тялото. Съответно АТР трябва постоянно да се произвежда от енергийните носители или да се подава външно.
Съдържа патентованата формула PEAK ATP®, която може да се абсорбира особено добре от организма и да увеличи нивото на АТР и индиректно да подпомогне производството на АТР в мускулните клетки
ATP TOR® косвено подкрепя производството на АТР в мускулните клетки. Според научните изследвания ATP регулира притока на калций и глюкоза. Тези две хранителни вещества активират анаболни сигнали в мускулните клетки, които на свой ред стимулират производството на АТР в енергийния метаболизъм на мускулите, като по този начин мускулите натрупват повече енергия за тренировка.
Учените са успели да определят чрез изследвания и тестове* следните резултати: групата, която е взела АТР, е имала възможност да увеличи силата си с 55,3 кг, плацебо групата, за разлика от тях, само с 22,4 кг. Следователно може да се наблюдава повишаване на мощността на тези спортисти, които по време на проучването са приемали дневна доза от 400 мг. АТР.
   2. АТР TOR® подобрява циркулацията на кръв в мускулите
Изследвания**, проведени при животни и мъже по време на тренировка потвърждават, че приемането на АТР по време на тренировка подобрява циркулацията на кръвта в мускулите.
По време на установяването, че АТР TOR® е активен както вътре, така и извън клетките, е било демонстрирано, че АТР TOR® се формира и в коронарните артерии. Това се случва, най-вече когато има недостиг на кислород и хранителни вещества в клетките на тялото. След това кръвоносните съдове започват да се разширяват, веднага щом аденозинът се освободи в артериите. В резултат на това образуване на ATP TOR® кръвообращението се увеличава в цялото тяло. По този начин повече кислородни молекули по-бързо достигат до клетките, изпитващи кислороден дефицит. За клетките това означава да бъдат снабдени с повече от необходимата енергия, защото без кислород самите клетки не могат да образуват такава.
   3.Комбинирайте този продукт с:
     .BETATOR®  за поддържане на повишения метаболитен разход по време на 
      фаза на формиране на мускулна маса
     .Креатин, защото се допълват перфектно
     .Протеин изолат след физическо натоварване, за оптимално запазване и 
      формиране на качествена мускулна маса