APPETITE REDUCER 60 CAPS

23.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
23.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

APPETITE REDUCER 60 CAPS

Описание на редуциращото средство за апетит FEM - хранителна добавка - 60 капсули

Хранителна добавка с диетични фибри от коняк  (глюкоманан), калций и витамин В12.

Апаратът за намаляване на апетита съдържа водоразтворими диетични фибри, получени от коняк. Веганските капсули (VCaps) поддържат загуба на тегло във връзка с нискокалорична диета. Вземете 2 капсули преди всяко основно хранене и осигурете достатъчен прием на течности. Диетичните влакна се свързват с водата и по този начин могат да допринесат за ефекта на насищане.

Характеристики на Body Attack апетит редуктор FEM

Поддържа ниско съдържание на въглехидрати
За диета и намаляване на теглото
С глюкоманан от коняка 
Веган капсули (VCaps)

Редукторът на апетита също така осигурява витамин В12 за енергиен метаболизъм и нормална имунна функция. Калцийът е важен за поддържането на нормалните кости и поддържане на нормална мускулна функция, поради което минералът е още по-важен, ако все още спортът е в дневния ред до подхранващия план с намалено калоричност.

Капсулните обвивки на апетитния редуктор са направени от целулоза. Като част от диетата, апетитният редуктор може да се комбинира разумно с  Burner Lipo 100 FEM, веганската горелка за мазнини, особено за жени.

Препоръчителна доза:
За да постигнете благоприятен ефект, вземете 3x 2 капсули всяка с много вода (300 ml) около 30 минути преди хранене. Не превишавайте препоръчваната дневна доза.

Забележка: 
Капсулите трябва да се приемат обилно с вода, така че глюкомананът да достигне безопасно до стомаха. Хората с дисфагия трябва да обърнат специално внимание на приема надостатъчно количество вода. Не е подходящ за бременни, кърмещи жени и деца. Подходящ за хора с наднормено тегло.

Този продукт не е предназначен за продължителна употреба и не трябва да замества разнообразна и балансирана диета и здравословен начин на живот. Дръжте далеч от деца. Пазете от пряка топлина и светлина.