100% PURE L-GLUTAMIC ACID 400G.

35.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
35.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

100% PURE L-GLUTAMIC ACID 400G.

Body Attack 100% чиста L-глутаминова киселина е аминокиселинен прах, който не съдържа добавки и може да се разбива добре в минерални напитки и млечни шейкове.


L-глутаминова киселина е полуесенциална аминокиселина. Това означава, че тялото не може да отговори на повишеното търсене на тази аминокиселина, например при големи силови натоварвания и диети, защото неговият синтез е твърде бавен. Това може да доведе до недостиг на снабдяване, затова тялото се опитва да компенсира, като все повече прибягва до мускулите. Резултатът: Въпреки че постоянно действащите метаболитни процеси са защитени, мускулът губи ценна маса. Обикновено това се случва особено при висок физически стрес, както при упражнения, така и при диета, когато аминокиселините поемат задачата като производители на енергия и обогатяват енергийния метаболизъм със захар.

Body Attack  100% чиста L-глутаминова киселина може да осигури балансиран протеинов метаболизъм, особено ако тялото е увеличило нуждата.


По-специално спортистите с по-високо метаболитно натоварване могат да се възползват от аминокиселинната добавка. Фактът, че енергийният метаболизъм се връща към нормалния баланс, осигурява безпроблемно изтичане на хранителни вещества и енергия към тялото и мускулните клетки. Освен това хората, които приемат малко млечни и пълнозърнести продукти чрез ежедневната си диета, могат да допълнят своята ежедневна нужда, като използват този продукт.

Добре известно: Какво представлява L-глутаминова киселина?

L-глутаминова киселина е полуесенциална аминокиселина, която се среща най-вече в кръвта и мускулите. В кръвната плазма L-глутаминовата киселина приема буферна функция, като работи с L-аланин, за да отдели амоняка, получен от протеиновия метаболизъм, като урея през бъбреците. В черния дроб и бъбреците L-Gluatmine е основно отговорен за намаляването на амоняка, поради което и двата органа са най-големите потребители на глутаминова киселина. Червата и мозъка също се нуждаят от много глутаминова киселина. Необходимо е непрекъснато за храносмилателни и транспортни процеси, настъпващи в чревния тракт, и е налице за чревните клетки като производител на енергия. Мозъкът обаче използва L-глутаминова киселина за производството на невротрансмитери.

В случай на повишен енергиен метаболизъм и разграждане на протеините, мускулите са най-важният производител на глутаминова киселина. BCAA може също да допринесе за производството на глутаминова киселина в мускулите, като се превърне в L-глутаминова киселина. Ето защо L-глутаминова киселина играе ключова роля в протеиновия метаболизъм и киселинно-базовия баланс.

Кои продукти могат да се комбинират с Body Attack 100% Pure L-Glutamic acid?

С протеина Power Attack Power 90, многокомпонентен протеин, който може да помогне за поддържане и изграждане на мускулна маса преди и след тренировка.
Със Body Attack Isotonic Sports Drink, който осигурява вода и минерали и поддържа физическото и умствено развитие.
С капсулите BCAA на Body Attack, които заемат еднакво важна роля като енергиен субстрат в енергийния и белтъчния метаболизъм.