100% PURE L-GLUTAMIC ACID 1000G

70.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
70.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

100% PURE L-GLUTAMIC ACID 1000G

Описание на Body Attack 100% чиста L-глутаминова киселина - напитка на прах - 1000g 

Хранителна добавка под формата на прах с високи дози L-глутамин.

Body Attack 100% чиста глутаминова киселина е микрофилиран аминокиселинен прах, който не съдържа добавки. Той е без лактоза, без глутен и без ГМО. Глутаминовата киселина е полуесенциална аминокиселина, която играе важна роля в протеиновия метаболизъм.

Спортистите с високо протеинова диета и по време на интензивни тренировъчни фази имат повишена нужда от глутамин. В прахообразната L-глутаминова киселина на Body Attack аминокиселината е в свободна форма и следователно може бързо да се абсорбира от тялото. Прахът е много лесно разтворим. Body Attack 100% чиста глутаминова киселина е подходяща и за професионални и състезателни спортисти.

Характеристики на Body Attack 100% Pure L-Glutaminsure

Аминокиселина Глутаминова киселина в свободна форма
Микрофилиран прах без добавки
Веган и без ГМО

Какво представлява L-глутаминът?

Полуесенциалната аминокиселина L-глутамин се среща основно в кръвта и мускулите. В кръвната плазма глутаминовата киселина има буферна функция, тъй като заедно с L-аланин глутамина е отговорен за изхвърлянето на амоняк, който се получава в протеиновия метаболизъм. Амонякът се разгражда през черния дроб и бъбреците, поради което тези два органа са най-големите потребители на глутаминова киселина.

В допълнение, от мозъка се изисква достатъчно глутаминова киселина за производството на невротрансмитерни вещества и от червата за постоянните храносмилателни и транспортни процеси.

Начин на употреба:
100% чиста L-глутаминова киселина от Body Attack е много лесно разтворима поради микрофините си характеристики и се вписва в протеиновото хранене на спортистите. Прахът е подходящ за обогатяване на храна и напитки.

Препоръчителна доза:
Смесвайте 5 г (1 мерителна лъжица) във всяко хранене или напитка и за предпочитане консумирайте преди и след тренировка. В дните без тренировка, първото нещо сутрин и отново преди лягане през нощта.

Този продукт не е предназначен за продължителна употреба и не трябва да замества разнообразна и балансирана диета и здравословен начин на живот. Дръжте далеч от деца.