100% WHEY PROTEIN 900G

56.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
56.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

100% WHEY PROTEIN 900G

Body Attack 100% Whey Protein е оптималният продукт за поддържане на твърдо придобитото мускулно тегло и за изграждане на мускулна маса. Този уникален продукт е идеално подходящ за амбициозни начинаещи и любители.

Той доставя приблизително 24 грама протеин от суроватъчни протеини, само 2,3 г въглехидрати и приблизително 1,5 г мазнини на порция *. Освен това продуктът съдържа BCAA, които са много важни за спортистите.

Този протеинов шейк е особено подходящ за диети с ниско съдържание на въглехидрати. Една порция съдържа приблизително 118 kcal и 2,3 g въглехидрати.

Какво е толкова специално за 100% суроватъчния протеин?

100% суроватъчен протеин е висококачествен продукт, произведен от ултрафилтриран и хидролизиран концентрат от суроватъчен протеин, който се разтваря лесно във вода с невероятно кремообразен вкус.

Специалното нещо е, че има отличен профил на аминокиселини и високо съдържание на BCAA. По този начин той засенчва всички други източници на протеини. Благодарение на своето бързо усвояване, хранителните вещества са лесно достъпни за тялото. Следователно протеинът предпазва мускулите от изчерпване и същевременно стимулира растежа на мускулите.

Богат на ценни BCAA за мускулен метаболизъм

Body Attack 100% Whey Protein съдържа протеини от суроватка, които са богати на БЦАА (аминокиселини с разклонена верига) включват основните аминокиселини - левцин, изолевцин и валин, които се срещат с около 30% в мускулатурата.

Тъй като те са ключовите аминокиселини за растежа на мускулите, те са изключително ценни за организма. Смес от 100% суроватъчен протеин доставя до 5200 mg BCAA на порция *. По този начин един спортист може да покрие увеличеното изискване за BCAA поради физическо напрежение, в идеалния случай.

Състав в една доза:
24 г протеин, получен от суроватъчен протеин в доза
118 калории в доза
Само 2,3 g въглехидрати
Само 1,5 грама мазнини
Съдържа Optipep® (пептиден профил)
Много добра разтворимост, кремообразен вкус дори във вода
Има 30 дози
Вкусове: Chocolate Brownie, Chocolate Cream, Cookies n Cream, Strawberry Cream, Strawberry-White Chocolate, Vanilla Cream


Кои продукти могат да се комбинират с 100% суроватъчен протеин за най-добри резолтати?

В комбинация с Body Attack Energy Loader преди и след тренировка, за да осигури на тялото допълнителни въглехидрати, така че да има енергия за интензивни тренировки.
В комбинация с My Supps 100% Amino EAAS, за да се увеличи делът на есенциалните аминокиселини.
С All American EFX Kre Alkalyn Nitro Pro преди тренировка, за да се подобри динамичната здравина по време на тренировка.

* Всички тези стойности се отнасят до вкуса Шоколадов крем. Една порция = 30 g прах в 300 ml вода.