DNP БЪРНАР

140.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
140.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

DNP БЪРНАР

Тук можете безопасно и сигурно да купите DNP БЪРНАР онлайн. Продуктите са с най-добро качество и с чистота 98,98% . Опаковането е безопасно а доставката по Еконт е 100% дискретна. 

Ако имате въпроси относно нашите цикли и продукти, моля, не се колебайте да изпратите имейл. info@olympbg.com

Предимства от закупуването от Olympbg.com

Можете да закупите ДНП БЪРНАР онлайн точно тук на Olympbg.com безопасно и бързо.Вашата поръчка ще бъде изпратена на  същия ден (от пон-събота), ако  е направена преди обяд ще бъде изпратена на същия ден или на следващия работен ден, ако е направена след обяд.

Нашите продукти са произведени от съставки с най-висока чистота и се произвеждат на място в лабораторни условия. Никога няма да получите нискокачествен, нито препродаден продукт, ние контролираме всички области на веригата за доставки и се гордеем с предоставянето на ефективен и най-важното БЕЗОПАСЕН продукт. За разлика от други магазини и марки в индустрията, ние никога не предлагаме продукти които не отговарят на състава от опаковката. Повярвайте на Olympbg.com и няма да останете разочаровани.

DNP (2,4 динитрофенол)

Химично наименование: 2,4-динитрофенол (% 99 кристален)
Форма на продукта: 200 mg капсули, 40 капсули на кутия

Описание на продукта:


DNP упражнява ефектите си в клетката, по-специално в мембраната на митохондриите. Предимството на вътреклетъчните механизми на действие като това е, че толерантността към DNP не може да се развие. DNP прави процеса на образуване на АТФ много неефективен. Защо това е важно? Тъй като АТФ е енергийната единица, необходима, за да стимулираме всички наши биохимични реакции в тялото ни, които са необходими, за да бъдем живи. Клетките в тялото ни постоянно се нуждаят от енергия (ATФ), за да останат живи. Количеството на АТФ, необходимо за поддържане на животът зависи от неговата базална метаболитна скорост. Чрез неефективното образуване на АТФ, основната метаболитна скорост на индивида може да се увеличи неограничено, но за практически цели основната метаболитна скорост може безопасно да се увеличи с 30-50%, без да се излага на опасност животът. Не е нечувано за хората да губят до един килограм чиста мазнина на ден, докато са на DNP.

Ако не сте запознати с АТФ, в крайна сметка това са калориите, които се съхраняват в въглехидрати, мазнини и протеини. С други думи, енергията, която се съхранява в макромолекулите, се прехвърля в молекулата АТФ, но DNP нарушава този процес. Вместо да произвеждат АТФ от макромолекули в присъствието на DNP, потенциалната енергия просто се превръща в топлина. Това е много важно, тъй като нивата на АТФ в организма бързо ще намалеят и клетките искат да попълнят това хранилище, като разбият повече мазнини, въглехидрати и т.н. Тогава нивата на АТФ постоянно ще бъдат под нормалното, а тялото винаги ще се опитва да изгори повече мазнини, въглехидрати и протеини, за да помогне за попълването на нивата на АТФ. Не е необходимо нищо друго, освен да се правят аеробни упражнения като джогинг, колоездене и т.н. Дозата е 2-6mg / 1 килограм телесно тегло. Трябва да се добави анти-алергично лекарство към цикъла.


ПЕПОРЪЧИТЕЛНИЯ ДНП ЦИКЪЛ ТРЯБВА ДА СЪДЪРЖА:

- Ефедрин + Кофеин + Аспирин (за да спре апетита и да увеличи енергията)

- Пълен мултиминерален  комплекс

- Антиоксидантна формула

- Витамин Е 

- Витамин С 

- Кетотифен или Бенадрил (за спиране на алергичните реакции и подобряване действието на ефедрина)

- Билково подхранване: Yohimbine HCL, Екстракт от гроздови семена, Кверцетин

-Много ниско съдържание на въглехидрати в диетата преди DNP цикъл за 3-4 дни. Това ще изцеди гликогена в мускулите и DNP веднага ще започне да изгаря съхраняваните телесни мазнини.

- Т-3 (Cytomel / Tiromel) трябва да се добави към цикъла след 2-3 дни, тъй като тялото намалява освобождаването на Т-3 като реакция към DNP

Един от рисковете на DNP е, че той ускорява метаболизма до опасно бързо ниво. Нашата метаболитна система работи в степен, която п е безопасна. Ускоряването на метаболизма може да помогне за изгаряне на мазнините, но може също да предизвика редица потенциално опасни странични ефекти, като например:
-треска
-дехидрация
-гадене
-повръщане
-безпокойство
-зачервена кожа
-прекомерно изпотяване
-виене на свят
-главоболие
-бързо дишане
-бързо или неравномерно сърцебиене
-повишаване на телесната температура и апетита

Комбинацията от тези нежелани реакции може да има изключително вредно въздействие върху тялото.