MASTERON P ® 200 мг/мл (МАСТЕРОН) Canadian Pharmaceuticals

95.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
95.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

MASTERON P ® 200 мг/мл (МАСТЕРОН) Canadian Pharmaceuticals

Тук можете безопасно и сигурно да купите MASTERON P (МАСТЕРОН) онлайн. Продуктите са с най-добро качество и с чистота 98,98% и одобрени от FDA. Опаковането е безопасно а доставката по Еконт е 100% дискретна. 

Ако имате въпроси относно нашите цикли и продукти, моля, не се колебайте да изпратите имейл. info@olympbg.com

Предимства от закупуването от Olympbg.com

Можете да закупите МАСТЕРОН 200МГ онлайн точно тук на Olympbg.com безопасно и бързо. Вашата поръчка ще бъде изпратена на  същия ден (от пон-събота), ако  е направена преди обяд ще бъде изпратена на същия ден или на следващия работен ден, ако е направена след обяд.

Нашите продукти са произведени от съставки с най-висока чистота и се произвеждат на място в лабораторни условия. Никога няма да получите нискокачествен, нито препродаден продукт, ние контролираме всички области на веригата за доставки и се гордеем с предоставянето на ефективен и най-важното БЕЗОПАСЕН продукт. За разлика от други магазини и марки в индустрията, ние никога не предлагаме продукти които не отговарят на описанието. Повярвайте на Olympbg.com и няма да останете разочаровани.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА MASTERON P  И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА

Състав:
Една таблетка съдържа: Dromostanolone Propionate 200 mg.
Други съставки: Магнезиев стеарат, FD & C кактус (лактоза, повидон, кросповидон)
Клас на наркотиците: анаболен / андрогенен стероид 
Активен живот: 2-3 дни
Времето за откриване в тялото: 3 седмици
Ароматизиране: Няма
Средна доза: 400-700 mg / дневно при мъжете
За жени:50-100 mg / дневно
Акне: Не
Вода Изчакайте: Не
Високо кръвно налягане: Рядко
Токсичен за черния дроб: Не

Главна информация:
  
MasteronP e инжекционен стероид, съдържащ веществото dromostanolone propionate. Структурата на този стероид е умерено анаболна и силно андрогена и не ароматизира до естроген. За това гинекомастия и водна задръжка не са проблем при приема на този препарат. Всъщност мастерон може да прояви анти-естрогенна активност в тялото, това би намалило ароматизацията на други стероиди, мастерон действа по същия начин като оралния стероид провирон. Културистите много харесват неароматизиращи андрогени и смятат мастерон за много полезен в период на чистене. Главно се използва за няколко седмици преди състезание, в опит да се достигне по-плътен и твърд вид на мускулите. Докато процента мазнина в тялото е достатъчно нисък, мастерон работи много добре. При положение, че всичко съвпада както би трябвало, потребителят може да достигне тъй желаният и пополярен сред културизма “нацепен” вид. Въпреки мастерон дехидротестостерон да не е силно активен в мускулната тъкан, алкалацията представя значително усилване на анаболният ефект на дростанолон. За това до известна степен може и да се използва за маса, осигуряващ плътна и много качествена мускулна маса.
                                                                                                           
Ефективни дози
Когато се използва за сила и мускулна маса при мъжете, това лекарство обикновено се инжектира през ден или всеки ден. Общата седмична доза обикновено е 300-700 мг, която се приема от 6 до 12 седмици. Това ниво на употреба е достатъчно, за покачване на мускулната маса и сила. Мастерон се прилага най-често, когато се желае чиста маса или релеф. За последното той често се комбинира с други неароматизиращи стероиди като Winstrol, Primobolan, Parabolan или Anavar. Такива цикли са известни, че значително подпомагат овеличават обема на мускулите и изгарянето на мазнините, в период, който може да бъде много катаболен без прием на стероиди.
Когато се исползва при жени сила и мускулна маса, дозата от 50мг на седмица е най-често срещана, в продължение от четири до шест седмици. Симптомите на вирилизация са рядкост при тази доза, при условие че продължителността на приема не се удължава твърде дълго. Имайте предвид, че поради краткотрайния характер на пропионатния естер, общата седмична доза обикновено се разделя на по-малки инжекции, поставяни по веднъж на всеки втори или трети ден.

Странични ефекти

Естрогенни:
Дростанолон пропионат не се ароматизира от организма и не е измеримо естрогенен. Не е необходим анти-естроген, когато се използва този стероид, тъй като гинекомастията не трябва да се пояеви дори при чувствителни индивиди. Тъй като естрогенът е обичайният виновник за задържане на вода, вместо това  метил дростанолонът не позволява задържане на подкожни течности. Това го прави благоприятен стероид, който да се използва по време на цикъла за релеф, когато задържането на вода и мазнини е основен проблем. Като неароматизирано DHT производно, метил дростанолонът може да придаде анти-естрогенен ефект, лекарство, което се конкурира с други (ароматизиращи) субстрати за свързване с ароматазния ензим.

Андрогенни: 
Въпреки че е класифициран като анаболен стероид, андрогенните странични ефекти все още са възможни с това вещество, особено при по-високи от нормалните терапевтични дози. Това може да включва пристъпи на мазна кожа, акне. Анаболно-андрогенните стероиди (AAS) могат също да засилят загубата на коса при мъжете. Жените са предупредени за потенциалните вирилизиращи ефекти на AAS. Те могат да включват одебеляване на гласа, менструални проблеми, промени в текстурата на кожата, силно окосмяване на лицето и оголемяване на клитора.
Дростанолон пропионат е стероид с относително ниска андрогенна активност по отношение на действията му за изграждане на  мускулна тъкан, правейки прага за силни андрогенни странични ефекти сравнително по-висок, отколкото при повече андрогенни агенти като тестостерон, метандростенолон или флуоксиместерон. Обърнете внимание, че дростанолонът не се влияе от ензима 5-алфа редуктаза, така че неговата относителна андрогенност не се влияе от едновременната употреба на финастерид или дутастерид.

Токсичност на черния дроб:
Дростанолон пропионат не е с17-алфа-алкилиран и няма известни хепатотоксични свойства. Токсичността на черния дроб е малко вероятно.

Сърдечно-съдови:
Анаболно-андрогенните стероиди могат да имат вредно въздействие върху серумния холестерол. Това включва тенденция за намаляване на стойностите на HDL (добрия) холестерол и повишаване на стойностите на LDL (лошия) холестерол, които могат да изместят HDL към баланса на LDL в посока, която благоприятства по-голям риск от атеросклероза. Относителното въздействие на анаболно-андрогенния стероид върху серумните липиди зависи от дозата, начина на приложение (перорален срещу инжектиране), типа стероид (ароматизиращ или неароматизиращ) и нивото на резистентност към чернодробния метаболизъм. Дростанолон пропионат трябва да има по-силен отрицателен ефект върху чернодробното управление на холестерола, отколкото тестостерона или нандролона, поради неароматизираната си природа, но по-слабо въздействие, отколкото c-17 алфа-алкилираните стероиди. Анаболно-андрогенните стероиди могат също така да повлиаят неблагоприятно върху кръвното налягане и триглицеридите, да намалят ендотелиалната релаксация и да поддържат левокамерната хипертрофия, което потенциално повишава риска от сърдечно-съдово заболяване и миокарден инфаркт.

Потискане на тестостерона:
Всички AAS, когато се приемат в достатъчни дози за повишаване на мускулната маса, се очаква да потиснат ендогенната продукция на тестостерон. Без намесата на вещества, стимулиращи тестостерона, нивата на тестостерон трябва да се нормализират в рамките на един до четири месеца след преустановяване на лечението. Обърнете внимание, че продължителният хипогонадотропен хипогонадизъм може да се развие вторично от злоупотребата със стероиди, което налага медицинска намеса.

Наличност
Дростанолон пропионат понастоящем не е налице като лекарствен продукт, отпускан по лекарско предписание.