EPHEDRINE® PRO MEDICAL (ЕФЕДРИН) НЕ Е НАЛИЧЕН!!!

120.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
120.00 лв 120.00 лв 120.00 лв 120.00 лв
  • Описание

EPHEDRINE® PRO MEDICAL (ЕФЕДРИН) НЕ Е НАЛИЧЕН!!!

Тук можете безопасно и сигурно да купите Ephedrine hydrochloride онлайн без рецепта. Продуктите са с най-добро качество, одобрени от FDA. Опаковането е безопасно а доставката по Еконт е 100% дискретна и  много бърза до всяка част на страната. 

Ако имате въпроси относно нашите цикли и продукти, моля, не се колебайте да изпратите имейл. info@olympbg.com

Предимства от закупуването от Olympbg.com

Можете да закупите ЕФЕДРИН онлайн точно тук на Olympbg.com безопасно и бързо.Вашата поръчка ще бъде изпратена на  същия ден (от пон-събота), ако  е направена преди обяд ще бъде изпратена на същия ден или на следващия работен ден, ако е направена след обяд.

Нашите продукти са произведени от съставки с най-висока чистота и се произвеждат на място в лабораторни условия. Никога няма да получите нискокачествен, нито препродаден продукт, ние контролираме всички области на веригата за доставки и се гордеем с предоставянето на ефективен и най-важното БЕЗОПАСЕН продукт. За разлика от други магазини и марки в индустрията, ние никога не предлагаме продукти които не отговарят на състава от опаковката. Повярвайте на Olympbg.com и няма да останете разочаровани.

Ефедрин хидрохлорид

Описание: 
Ефедринът е стимулиращо лекарство, което принадлежи към групата лекарства, известни като симпатикомиметици. По-специално, той е алфа и бета адренергичен агонист (може да помните, че кленбутерол е селективен бета-2 агонист). В допълнение, ефедрин подобрява освобождаването на норепинефрин, силен ендогенен алфа агонист. Действието на това съединение е значително подобно на това на основния адренергичен хормон епинефрин (адреналин), който също проявява действие към алфа и бета рецептори. Когато се прилага, ефедринът значително ще повиши активността на централната нервна система, както и ще има стимулиращ ефект върху други целеви клетки. Това може да доведе до някои ефекти, които могат да бъдат от полза за културист или спортист. За начало телесната температура на потребителя трябва леко да се повиши, тъй като повече свободни мастни киселини се получават от разграждането на триглицеридите в мастната тъкан (стимулиращ метаболизма). Това може да помогне за намаляване на телесните мазнини и повишена васкуларност. Също така се смята, че анаболната ефективност на стероидите може да се увеличи с тази субстанция (леко), тъй като увеличаването на метаболизма може да се равнява на увеличаване на консумацията на мазнини, протеини и въглехидрати от организма. Стимулиращият ефект на това лекарство също ще увеличи силата на контракциите на скелетните мускули.

Как се доставят:

Ефедрин (като ефедрин хидрохлорид или ефедрин сулфат) най-често се доставя в таблетки с по 25 или 50 mg всеки.

Структурни характеристики:

Ефедринът е симпатикомиметичен амин, свързан в структура с амфетамин и метамфетамин. Той има химичното наименование (1R, 2S) -2- (метиламино) -1-фенилпропан-1-ол.

Странични ефекти:

Ефедринът може да доведе до редица нежелани странични ефекти, които потребителят трябва да знае. За начало стимулантният ефект може да доведе до нестабилни ръце, тремор, изпотяване, бързо сърцебиене, замайване и чувство на вътрешно разстройство. Често тези ефекти отслабват, тъй като потребителят става по-привикнат към ефекта от това лекарство или може би дозата се понижава. По принцип тези, които са негативно повлияни от кофеина, вероятно няма да харесат по-силните ефекти на ефедрина. Докато приемате този продукт, може да получите и забележима загуба на апетит, обикновено приветстващ ефект при диета. Ефедринът всъщност е популярна съставка в комбинация (рецепта) апетит подтискащи вещества. Потребителят може допълнително да забележи главоболие и повишаване на кръвното налягане при редовна употреба на ефедрин. Тези, които страдат от нарушения на щитовидната жлеза, високо кръвно налягане или сърдечни нередности, също не трябва да приемат това лекарство. Признаците за предозиране могат да включват бързо дишане, нередности в кръвното налягане, неравномерен сърдечен ритъм, безсъзнание,  треперене, паника, крайно безпокойство и тежко гадене, повръщане или диария.

Приложение:

Основното приложение на ефедрин сред бодибилдъри и спортисти (извън етикета) е това на изгарящ (мазнини) агент. Тук индивидът обикновено приема това лекарство няколко пъти дневно по време на диета, в която се провежда тренировка, при дози от 25 до 50 mg на всяко приложение. Широко изявеният пакет от ефедрин (25-50 мг), кофеин (200 мг) и аспирин(300мг) (E / C / A) се оказва изключително мощен за загуба на мазнини и по-често се прилага от ефедрин самостоятелно , В тази комбинация ефедринът и кофеинът действат като забележими термогенни стимуланти. Добавеният аспирин спомага и за инхибиране на липогенезата чрез блокиране на включването на ацетат в мастни киселини. Спортистът може да използва повишаване на телесната температура като маркер, който комбинира лекарството. Тази комбинация се приема 2 до 3 пъти дневно в продължение на няколко последователни седмици. Тя се преустановява, след като телесната температура на потребителя спадне до нормалното, ясен знак, че тези спира действието му. Прекъсване от поне 4-6 седмици обикновено се извършва, за да може този стак отново да работи на оптимално ниво.

Ефедринът се използва и от някои конкурентни спортисти (включително Powerlifters) като стимулант преди тренировки или състезания. Получената (лека) сила и повишаване на енергията могат да подобрят анаеробните характеристики и общото тегло което се повдига. Също така се смята, че някои от тях предлагат умствено предимство, което прави потребителя по-енергичен и по-способен да се съсредоточи върху предстоящите задачи. За тази цел обикновено се използва доза преди силово натоварване от 25-50 mg ефедрин. Важно е да се отбележи, че това лекарство не се използва непрекъснато  преди или след тренировка, тъй като ефектът му ще намалее, когато тялото свикне с лекарството. В повечето случаи потребителят приема лекарството само 2 или 3 пъти седмично, обикновено в тези дни на тренировка. Индивидът също би бил разумно да прави почивка (най-малко 1 до 2 месеца) от приема на  ефедрин след няколко седмици, за да продължи да получава оптимален ефект от това лекарство. Или да приема препарати(кетотифен) които повишават чуствителността на бета-2-аденергичните рецептори.

Наличност:

Ефедринът е широко разпространен в САЩ, Канада и в редица страни в чужбина.