TURINABOL ® 10 МГ Таблетки (Туринабол) Canadian Pharmaceuticals

85.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
85.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

TURINABOL ® 10 МГ Таблетки (Туринабол) Canadian Pharmaceuticals

Тук можете безопасно и сигурно да купите TURINABOL ® 10 МГ Таблетки (Туринабол) Canadian Pharmaceuticals онлайн. Продуктите са с най-добро качество одобрени от FDA. Опаковането е безопасно а доставката по Еконт е 100% дискретна. 

Ако имате въпроси относно нашите цикли и продукти, моля, не се колебайте да изпратите имейл. info@olympbg.com

Предимства от закупуването от Olympbg.com

Можете да закупите ТУРИНАБОЛ онлайн точно тук на Olympbg.com безопасно и бързо. Вашата поръчка ще бъде изпратена на  същия ден (от пон-събота), ако  е направена преди обяд ще бъде изпратена на същия ден или на следващия работен ден, ако е направена след обяд.

Нашите продукти са произведени от съставки с най-висока чистота и се произвеждат на място в лабораторни условия. Никога няма да получите нискокачествен, нито препродаден продукт, ние контролираме всички области на веригата за доставки и се гордеем с предоставянето на ефективен и най-важното БЕЗОПАСЕН продукт. За разлика от други магазини и марки в индустрията, ние никога не предлагаме продукти които не отговарят на описанието. Повярвайте на Olympbg.com и няма да останете разочаровани.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТУРИНАБОЛ И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА

Състав:

Една таблетка съдържа: Fluoxymesterone 10 mg. (Туринабол) 
Други съставки: Магнезиев стеарат, FD & C лудпрес (лактоза, повидон, кросповидон). 
Клас на лекарството: Анаболно / андрогенно съотношение (таблетки)
Активен живот: точно 16 часа
Време на засичане в тялото: 6 седмици
Ароматизация: Не
Средна доза: 20-50 мг  за мъже....   5мг за жени
Акне: Не
Водна задръжка: Не
Високо кръвно налягане: Да
Токсичен за черния дроб: Да

Главна информация:

Хлородехидрометил тестостеронът(Туринабол) , родовото име на по-известното марково  име Turinabol, е мощно производно на Dianabol. Този орален стероид е структурно кръстосано между метандростенолона и клостебол (4-хлоротестостерон), имащ същата основна структура като Dianabol с добавената 4-хлорозаменяемост на клетъчната стена. Тази промяна прави хлородехидрометил тестостерон по-мек братовчед на Dianabol, новият стероид, който не показва естрогенна и много по-малко андрогенна активност в сравнение с по-известния му братовчеди. Анаболната активност на хлородехидрометил тестостерона е малко по-ниска от тази на Dianabol, но поддържа много по-благоприятно равновесие между анаболните и андрогенните ефекти. Това означава, че хлородехидрометил тестостеронът е по-малко вероятно да причини андрогенни странични ефекти.

Как се доставя
Хлородехидрометил тестостерон обикновено се доставя в таблетки от 5 милиграма и 10 милиграма.

Ефективни дози
Когато се използва от мъже за целите на физическото  развитие, това лекарство обикновено се използва в диапазона от 20-50 милиграма на ден, приеман в цикли с продължителност не повече от шест до осем седмици, за да се сведе до минимум хепатотоксичността. Това ниво е достатъчно за измерими увеличения на мускулната маса и сила. Този агент най-често се прилага като орелефяващ стероид за целите на бодибилдинга в предсъстезателния период и не се разглежда като идеален обемен агент поради липсата на естрогенност. Жените често използват 5 милиграма на ден, които се приемат в цикли с продължителност не повече от четири до шест седмици. Ефектът на вирилизация е малко вероятн при това ниво на употреба, въпреки че не може да бъде изключен. 

Странични ефекти

Естрогенни:
Хлородехидрометил тестостеронът не се ароматизира от организма и не е измеримо естрогенен. Не е необходим анти-естроген, когато се използва този стероид, тъй като гинекомастията не трябва да се отнася дори за чувствителни индивиди. Тъй като естрогенът е обикновен виновник за задържане на вода, този стероид вместо това засилва образуването на чиста мускулна маса без задъжка на вода. Това го прави благоприятен стероид, който да се използва по време на цикъла за релеф, когато задържането на вода и мазнини е основен проблем.

Андрогенни:
Въпреки че хлородехидрометил тестостерон се класифицира като анаболен стероид, андрогенните странични ефекти все още са възможни с това вещество. Те могат да включват пристъпи на мазна кожа, акне . Дозите, по-високи от обичайно предписаните, са по-склонни да причиняват такива странични ефекти. Анаболно-андрогенните стероиди (AAS) могат също да засилят загубата на коса при мъжете. Освен това жените са предупредени за потенциалните вирилизиращи ефекти на AAS. Те могат да включват одебеляване на гласа, менструални проблеми, промени в текстурата на кожата, окосмяване по лицето и оголемяване на клитора.

Токсичност на черния дроб:
Хлородехидрометил тестостерон е с17-алфа алкилирано съединение. Тази промяна предпазва лекарството от дезактивиране от черния дроб, което позволява много висок процент на влизане на лекарството в кръвния поток след перорално приложение. С17-алфа-алкилираният AAS може да бъде хепатотоксичен. Продължителната или висока доза може да доведе до увреждане на черния дроб. В редки случаи може да се развие животозастрашаваща дисфункция. Препоръчително е да посещавате периодично лекар по време на всеки цикъл, за да наблюдавате чернодробната функция и цялостното здраве. Приемът на С17-алфа-алкилирани стероиди обикновено е ограничен до шест до осем седмици, в опит да се избегне ескалиращия щам на черния дроб.

Сърдечно-съдови:
Анаболните-андрогенни стероиди могат да имат вредно въздействие върху серумния холестерол, което увеличава риска от атеросклероза. Те могат също така да повлиаят неблагоприятно на кръвното налягане и триглицеридите, да намалят ендотелиалната релаксация и да поддържат левокамерната хипертрофия, което потенциално повишава риска от сърдечно-съдово заболяване и миокарден инфаркт. Хората с висок холестерол или фамилна анамнеза за сърдечни заболявания трябва да бъдат особено внимателни, когато обмислят злоупотреба с AAS. За да се намали сърдечно-съдовият стрес, се препоръчва да се поддържа активна програма за сърдечно-съдови упражнения и да се сведе до минимум приема на наситени мазнини, холестерол и прости въглехидрати по всяко време  на активното приложение на AAS.

Потискане на тестостерона:
Всички AAS, когато се приемат в достатъчни дози за повишаване на мускулната маса, се очаква да потиснат ендогенната продукция на тестостерон. Без намесата на вещества, стимулиращи тестостерона, нивата на тестостерон трябва да се нормализират в рамките на един до четири месеца след преустановяване на лечението. Обърнете внимание, че продължителният хипогонадотропен хипогонадизъм може да се развие вторично от злоупотребата със стероиди, което налага медицинска намеса.

Наличност

Много малък брой фармацевтични компании  (Canadian Pharmaceuticals Company CPC) пускат на пазара лекарството, поради главно в по-малко регулираните пазари в Източна Европа и Азия, където търсенето на черения пазар все още влияе върху производството.