ПРИМО ТАБС ® 25 МГ ТАБЛЕТКИ (ПРИМОБОЛАН) Canadian Pharmaceuticals

145.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
145.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

ПРИМО ТАБС ® 25 МГ ТАБЛЕТКИ (ПРИМОБОЛАН) Canadian Pharmaceuticals

Тук можете безопасно и сигурно да купите ПРИМО ТАБС ® 25 МГ ТАБЛЕТКИ (Примоболан Таблетки) Canadian Pharmaceuticals онлайн. Продуктите са с най-добро качество одобрени от FDA. Опаковането е безопасно а доставката по Еконт е 100% дискретна. 

Ако имате въпроси относно нашите цикли и продукти, моля, не се колебайте да изпратите имейл. info@olympbg.com

Предимства от закупуването от Olympbg.com

Можете да закупите ПРИМО ТАБЛЕТКИ онлайн точно тук на Olympbg.com безопасно и бързо. Вашата поръчка ще бъде изпратена на  същия ден (от пон-събота), ако  е направена преди обяд ще бъде изпратена на същия ден или на следващия работен ден, ако е направена след обяд.

Нашите продукти са произведени от съставки с най-висока чистота и се произвеждат на място в лабораторни условия. Никога няма да получите нискокачествен, нито препродаден продукт, ние контролираме всички области на веригата за доставки и се гордеем с предоставянето на ефективен и най-важното БЕЗОПАСЕН продукт. За разлика от други магазини и марки в индустрията, ние никога не предлагаме продукти които не отговарят на описанието. Повярвайте на Olympbg.com и няма да останете разочаровани.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРИМОБОЛАН И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА

Състав:

Всеки милилитър от масления разтвор съдържа: Метенолон Ацетат 25мг
Други съставки : олио от гроздожо семе, бензил алкохол, бензил бензоат
Клас на лекарството: анаболен/ (таблетки)
Активен живот: точно 8-12 часа
Време на засичане в тялото: 5 седмици след последната инжекция
Ароматизация: Не
Средна доза: 50-100 мг/седмица (за мъже)....25-50 (за жени)
Акне: Да
Водна задръжка: Не
Високо кръвно налягане: Не
Токсичен за черния дроб: Слабо

Главна информация:

Примо Табс е инжекционна версия на стероидния метонолон. Метенолон ацетат предлага подобен модел на освобождаване на стероиди като тестостерон, като нивата на кръвните хормони остават значително повишени за около ден. Самият метенолон е умерено силен анаболен стероид с много ниски андрогенни свойства. Неговият анаболен ефект се счита за малко по-малък от Deca-Durabolin (нандролон деканоат) на милиграм. Метенолоновият ацетат е най-често използван по време на цикъла на релеф, когато главната цел е постигането на постепенно увеличаване на чиста мускулна маса.  Примо Табс се доставя под формата на таблетки от 25мг.

Ефективни дози

Когато се използва за покачжане сила и мускулна маса, обичайните дози за при  мъже е75до 125 mg на ден, които се прилагат от 6 до 12 седмици. Не е необичайно обаче лекарството да се приема в дози, по-високи от 175 mg на седмица или повече, въпреки че такива количества вероятно ще изтъкнат и по-адрогенната страна на метонолона, както и ще засилят негативните му ефекти върху серумните липиди. Жените  обикновено приемат доза от 25-50 mg на ден. На лицеса  както орални, така и инжекционни версии, оралната често се предпочита, тъй като позволява по-добър контрол върху нивата на кръвните хормони. Както при всички анаболно-андрогенни стероиди (AAS), въпреки че това се счита за по-лек анаболен агент, не могат да бъдат изключени вирилизиращи странични ефекти.

Странични ефекти

Естрогенни:
Примо Табс не се ароматизира от организма и не е измеримо естрогенен. Страничните ефекти, свързани с естроген, не трябва да се наблюдават при прилагане на този стероид. Чувствителните хора не трябва да се безпокоят за развитието на гинекомастия, нито пък трябва да забележат някакво значително задържане на вода с това лекарство.

Андрогенни:
Въпреки че е класифициран като анаболен стероид, андрогенните странични ефекти все още са възможни с това вещество. Това може да включва пристъпи на мазна кожа, акне. Анаболно-андрогенните стероиди също могат да засилят косопада при мъжете. Жените са предупредени за потенциалните вирилизиращи ефекти на AAS. Те могат да включват одебеляване на гласа, менструални нерасполойения, силно окосмяване на лицето и оголемяване на клитора. Метенолонът е много мек стероид, но силните андрогенни странични ефекти обикновено са свързани с по-високи дози. 

Токсичност на черния дроб:
Метенолона не се счита за хепатотоксичен стероид; чернодробната токсичност е малко вероятно. Изследванията не са довели до значителни промени в маркерите на чернодробния стрес, когато лекарството е приложено на терапевтични нива.

Сърдечно-съдови:
Анаболните-андрогенни стероиди могат да имат вредно въздействие върху серумния холестерол, което увеличава риска от атеросклероза. Те могат също така да повлияят неблагоприятно на кръвното налягане и триглицеридите, да намалят ендотелиалната релаксация и да поддържат левокамерната хипертрофия, което потенциално повишава риска от сърдечно-съдово заболяване и миокарден инфаркт. За да се намали сърдечно-съдовият стрес, се препоръчва да се поддържа активна програма за сърдечно-съдови упражнения и да се сведе до минимум приема на наситени мазнини, холестерол и прости въглехидрати  по време на активното приложение на AAS. Трябва да се отбележи, че метенолонът трябва да има по-силно отрицателно въздействие върху чернодробното управление на холестерола, отколкото тестостерона или нандролона, поради неароматизираната си природа, но по-слабо въздействие, отколкото c-17 алфа-алкилираните стероиди.

Потискане на тестостерона:
Всички AAS, когато се приемат в достатъчни дози за повишаване на мускулната маса, се очаква да потиснат ендогенната продукция на тестостерон. При умерена доза от 50-100 mg дневно, метоенолонът трябва да предлага значително по-малко потискане на тестостерона, отколкото равна доза нандролон или тестостерон, поради неароматизираната си природа. Това може да доведе до по-кратко време за възстановяване с умерена употреба.

Наличност

Фармацевтичните препарати, съдържащи метенолон ацетат, остават оскъдни. По-голямата част от доставката на това съединение идва от неоторизирани производители на стероиди.