TRENBOLONE ACETATE ® 100 MG/ML (Тренболон) Canadian Pharmaceuticals

115.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
115.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

TRENBOLONE ACETATE ® 100 MG/ML (Тренболон) Canadian Pharmaceuticals

Тук можете безопасно и сигурно да купите TRENBOLONE ACETATE ® 100 МГ/МЛ (Тренболон Ацетат) Canadian Pharmaceuticals онлайн. Продуктите са с най-добро качество одобрени от FDA. Опаковането е безопасно а доставката по Еконт е 100% дискретна. 

Ако имате въпроси относно нашите цикли и продукти, моля, не се колебайте да изпратите имейл. info@olympbg.com

Предимства от закупуването от Olympbg.com

Можете да закупите ТРЕНБОЛОН АЦЕТАТ онлайн точно тук на Olympbg.com безопасно и бързо. Вашата поръчка ще бъде изпратена на  същия ден (от пон-събота), ако  е направена преди обяд ще бъде изпратена на същия ден или на следващия работен ден, ако е направена след обяд.

Нашите продукти са произведени от съставки с най-висока чистота и се произвеждат на място в лабораторни условия. Никога няма да получите нискокачествен, нито препродаден продукт, ние контролираме всички области на веригата за доставки и се гордеем с предоставянето на ефективен и най-важното БЕЗОПАСЕН продукт. За разлика от други магазини и марки в индустрията, ние никога не предлагаме продукти които не отговарят на описанието. Повярвайте на Olympbg.com и няма да останете разочаровани.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА TRENBOLONE A И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА

Състав:
Всеки мл от разтвора съдържа: TRENBOLONE ACETATE – 100 мг/мг (Тренболон Ацетат)
Други съставки: олио от гроздово семе, бензилов алкохол 
Клас на лекарството: силно анаболен/ андрогенен 400/400 (инжекционен)
Активен живот: точно 1-2 дни
Време на засичане в тялото: 5 седмици след последната инжекция
Ароматизация: Не
Средна доза: мъже 300-700 мг/на седмица 
Акне: Не
Водна задръжка: Не
Високо кръвно налягане:  в зависимост от дозата
Токсичен за черния дроб: Не

Главна информация:

Тренболонът се намира най-често като тренболон ацетат, който е много по-бързо действаща форма на лекарството. Тренболон е приблизително три пъти по-андрогенен от тестостерона, което го прави доста мощен андроген. Той също така показва около три пъти по-голяма активност върху мускулите в сравнение с неговите андрогенни свойства, което прави официалната му класификация като тази на анаболния стероид. Ефектът от исползването на тренболон за изграждането на мускулна маса  се доближава с медикаменти като тестостерон или Dianabol, но без същите странични ефекти, свързани с естроген. Най-често се идентифицира като лекарство за изграждане на чиста маса и е изключително популярно сред спортистите заради способността му да насърчава бързото натрупване на сила, мускулна маса и релеф.

Trenbolone А е инжекционен медикамент. Обикновено се предлага от 50 mg / mL или 100 mg / mL стероид, разтворен в масло.

Ефективни дози

За покачване на сила и мусккулна маса при мъжете, трениболон най-често се прилага в дозировка от 300-700 милиграма на седмица. Препоръчителния прием е не повече от 12 седмици. Резултатите от употребата на тренболон  са повишена мускулна маса и изразен релеф(по малко мазнини) при съобразена диета за дадения човек. Този агент обикновено не се препоръчва за жени с цел подобряване на физиката или производителността, поради силната си андрогенна природа и тенденция да произвеждат вирилизиращи странични ефекти.

Странични ефекти

Естрогенни: 
Тренболонът не се ароматизира от организма и не е измеримо естрогенен. Трябва да се отбележи обаче, че този стероид показва значителен афинитет на свързване към прогестероновия рецептор (малко по-силен от самия прогестерон). Страничните ефекти, свързани с прогестерона, са подобни на тези на естрогена, включително инхибиране на отрицателната обратна връзка с производството на тестостерон и повишена скорост на съхранение на мазнини. Прогестините също увеличават стимулиращия ефект на естрогените върху растежа на млечната йлеза. Изглежда има силно взаимодействие между тези два хормона, така че гинекомастията може дори да се появи с помощта на прогестини, без прекомерни нива на естроген. Използването на АРОМАЗИН, често е достатъчно за облекчаване на гинекомастията, причинена от прогестационарни анаболно-андрогенни стероиди (AAS). Имайте предвид, че прогестационните странични ефекти са по-чести, когато тренболон се приема с други ароматизиращи стероиди.

Андрогенни: 
Въпреки че е класифициран като анаболен стероид, тренболонът е достатъчно андрогенен. Андрогенните странични ефекти са все още често срещани при това вещество и могат да включват пристъпи на мазна кожа, акне и оголемяване на тялото / лицето. Анаболно-андрогенните стероиди също могат да засилят косопада при мъжете. Жените също са предупредени за потенциалните вирилизиращи ефекти на AAS. Те могат да включват одебеляване на гласа, менструални проблеми,  силно окосмяване на лицето и оголемяването на клитора. В допълнение, 5-алфа редуктазният ензим не метаболизира тренболон, така че неговата относителна андрогенност не се влияе от финастерид или дутастерид.

Токсичност на черния дроб:
Тренболонът не е c-17 алфа-алкилиран и обикновено не се счита за хепатотоксичен стероид; чернодробната токсичност е малко вероятно. Този стероид обаче има силно ниво на резистентност към чернодробно разрушаване, но при бодибилдъри, които злоупотребяват с тренболон, се наблюдава тежка чернодробна токсичност. Макар и малко вероятно, хепатотоксичността не може да бъде напълно изключена, особено при високи дози.

Сърдечно-съдови:
Анаболните-андрогенни стероиди могат да имат вредно въздействие върху серумния холестерол. Това включва тенденция за намаляване на стойностите на HDL (добрия) холестерол и повишаване на стойностите на LDL (лошия) холестерол, които могат да изместят HDL към баланса на LDL в посока, която благоприятства по-голям риск от атеросклероза. Относителното въздействие на AAS върху серумните липиди зависи от дозата, начина на приложение (перорален срещу инжектиране), типа стероид (ароматизиращ или неароматизиращ) и нивото на резистентност към чернодробния метаболизъм. Поради неароматизираната си природа и силна резистентност към метаболизма тренболонът има умерено до силно (отрицателно) въздействие върху липидните стойности и атерогенния риск.

Потискане на тестостерона:
Всички AAS, когато се приемат в достатъчни дози за повишаване на мускулната маса, се очаква да потиснат ендогенната продукция на тестостерон. Без намесата на вещества, стимулиращи тестостерона, нивата на тестостерон трябва да се нормализират в рамките на един до четири месеца след преустановяване на лечението. Обърнете внимание, че продължителният хипогонадотропен хипогонадизъм може да се развие вторично от злоупотребата със стероиди, което налага медицинска намеса. В експериментални проучвания тренболонът е определен приблизително три пъти по-силен при потискане на гонадотропина, отколкото тестостерон, на база милиграм на милиграм.

Наличност

Фармацевтичните препарати, съдържащи тренболон, са оскъдни. Повечето продукти, продавани на черния пазар, са с неясен произход.