ХАЛОТЕСТИН ® 10 мгТаблетки Canadian Pharmaceuticals

175.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
175.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

ХАЛОТЕСТИН ® 10 мгТаблетки Canadian Pharmaceuticals

Тук можете безопасно и сигурно да купите Halotestin (Халотрстин) онлайн. Продуктите са с най-добро качество и чистота 98,98%  одобрени от FDA. Опаковането е безопасно a доставката по Еконт е 100% дискретна. 

Ако имате въпроси относно нашите цикли и продукти, моля, не се колебайте да изпратите имейл. info@olympbg.com

Предимства от закупуването от Olympbg.com

Можете да закупите ХАЛОТЕСТИН онлайн точно тук на Olympbg.com безопасно и бързо. Вашата поръчка ще бъде изпратена на  същия ден (пон-събота), ако  е направена преди обяд ще бъде изпратена на същия ден или на следващия работен ден, ако е направена след обяд.

Нашите продукти са произведени от съставки с най-висока чистота и се произвеждат на място в лабораторни условия. Никога няма да получите нискокачествен, нито препродаден продукт, ние контролираме всички области на веригата за доставки и се гордеем с предоставянето на ефективен и най-важното БЕЗОПАСЕН продукт. За разлика от други магазини и марки в индустрията, ние никога не предлагаме продукти които не отговарят на описанието. Повярвайте на Olympbg.com и няма да останете разочаровани.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА HALOTESTIN И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА

Състав:
Една таблетка съдържа: Fluoxymesterone 10 mg. 
Други съставки: Магнезиев стеарат, FD & C лудпрес (лактоза, повидон, кросповидон). 
Клас на лекарството: Анаболно / андрогенно съотношение: 1,900 / 850
Активен живот: точно 6-8 часа
Време на засичане в тялото: 2 месеца 
Ароматизация: Не
Средна доза: 10-40 мг
Акне: Не
Водна задръжка: Не
Високо кръвно налягане: Да
Токсичен за черния дроб: Много силно

Главна информация:

Флуоксиместерон е перорален анаболен стероид, получен от тестостерона. По-специално, той е производно на метилтестостерон, което се различава чрез добавянето на 11-бета-хидрокси и 9-алфа-флуоро групи. Резултатът е мощен орално активен неароматизиращ стероид, който проявява изключително силни андрогенни свойства. Флуоксиместеронът е значително по-андрогенен от тестостерона, докато в същото време анаболните ефекти на този агент се считат за умерени в сравнение. Това прави флуоксиместерон едно голямо лекарство за сила, но не и най-идеалното средство за натрупване на мускулна маса. Преобладаващите ефекти, наблюдавани при приемането на флуоксиместерон, са повишена сила, повишена мускулна плътност и повишен релеф, само с умерено увеличение на размера.

Флуоксиместерон е перорално лекарство, обикновено приготвено в таблетки или капсули, съдържащи 2 mg, 2,5 mg, 5 mg или 10 mg стероид.

Странични ефекти

Естрогенни:
Флуоксиместеронът не се ароматизира. Не е необходим анти-естроген, когато се използва този стероид. Тъй като естрогенът е обикновен виновник за задържане на вода, този стероид вместо това понижава водната задръжка в тялото. Това го прави благоприятен стероид, който да се използва по време на цикълза релеф, когато задържането на вода и мазнини е основен проблем.

Андрогенни:
Флуоксиместеронът се класифицира като андроген. Андрогенните странични ефекти са често срещани при това вещество и могат да включват  мазна кожа, акне. Анаболно-андрогенните стероиди (AAS) могат също да засилят загубата на коса при мъжете.  Като мощен андроген, този стероид също може да увеличи агресивността. Освен това при жените се предупреждава за потенциалните вирилизиращи ефекти на AAS. Те могат да включват одебеляване на гласа, менструални нерасположения, силно окосмяване по лицето и оголемяване на клитора.

Токсичност на черния дроб:
Флуоксиместеронът е с17-алфа алкилирано съединение. Тази промяна предпазва лекарството от дезактивиране от черния дроб, което позволява много висок процент на влизане на лекарството в кръвния поток след перорално приложение. С17-алфа-алкилираният AAS може да бъде хепатотоксичен. Продължителен или висок прием може да доведе до увреждане на черния дроб. В редки случаи може да се развие животозастрашаваща дисфункция. Препоръчително е да посещавате периодично лекар по време на всеки цикъл, за да наблюдавате чернодробната функция и цялостното здраве. Използването на добавка за чернодробна детоксикация, като например Liver Statabil, Liv.52 или Essentiale Forte, се препоръчва при приемане на хепатотоксичен AAS.

Сърдечно-съдови:
Анаболните-андрогенни стероиди могат да имат вредно въздействие върху серумния холестерол. Това включва тенденция за намаляване на стойностите на HDL (добрия) холестерол и повишаване на стойностите на LDL (лошия) холестерол, които могат да изместят HDL към баланса на LDL в посока, която благоприятства по-голям риск от атеросклероза. Флуоксиместеронът оказва силно влияние върху чернодробното управление на холестерола, поради структурната му устойчивост към разлагането на черния дроб и пътя на приложение.

За да се намали сърдечно-съдовият стрес, се препоръчва да се поддържа активна програма за сърдечно-съдови упражнения и да се сведе до минимум приема на наситени мазнини, холестерол и прости въглехидрати през цялото време  на активното приложение на AAS. Добавя се и рибено масло (4 грама на ден) и естествената формула за холестерол / антиоксидант като Lipid Stabil или продукт със сродни съставки.

Потискане на тестостерона:
Всички AAS, когато се приемат в достатъчни дози за повишаване на мускулната маса, се очаква да потиснат ендогенната продукция на тестостерон. Без намесата на вещества, стимулиращи тестостерона(Clomid®), нивата на тестостерон трябва да се нормализират в рамките на един до четири месеца след преустановяване на лечението. Проучвания, в които се прилагат 10 милиграма, 20 милиграма или 30 милиграма флуоксиместерон на девет здрави мъжки субекта в продължение на  12 седмици, показват силно потискане на ендогенните нива на тестостерон с несъответстващи ефекти върху нивата на гонадотропин. Флуоксиместерон  има директен потискащ ефект върху тестикуларната стероидогенеза, която не е медиирана от потискането на гонадотропини.

Ефективни дози

За повишаване на силата и релефа дневна доза за повечето мъже попада в диапазона от 10-40 милиграма,  в цикли с продължителност не повече от шест до осем седмици, за да се сведе до минимум хепатотоксичността. Това ниво е достатъчно за измеримо повишаване на мускулната сила, което може да бъде придружено от умерено повишаване на мускулната маса. Халотестин обикновено се използва от състезатели със спортове с ограничено тегло, като борба, бокс, силов трибой, щанги поради факта, че силата, получена от лекарството, обикновено не е придружена от голямо увеличение на телесното тегло. Той също така често се използва за подготовка в бодибилдинга.

Halotestin не се препоръчва за жени, поради силната си андрогенна природа и склонност да произвеждат вирилизиращи странични ефекти.

Наличност

Фармацевтичните препарати, съдържащи флуоксиместерон, остават оскъдни. Лекарството  до голяма степен е свързан със западните медицински пазари, където се исползва в различни клинични приложения. По-голямата част от доставката на продукта идва от нелегални производители на стероиди.