ТЕСТОСТЕРОН ЕНАНТАТ ® 250 МГ/МЛ Canadian Pharmaceuticals

70.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
70.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 60.00 лв
  • Описание

ТЕСТОСТЕРОН ЕНАНТАТ ® 250 МГ/МЛ Canadian Pharmaceuticals

Тук можете безопасно и сигурно да купите ТЕСТОСТЕРОН ЕНАНТАТ ® 250 МГ/МЛ Canadian Pharmaceuticals онлайн. Продуктите са с най-добро качество одобрени от FDA. Опаковането е безопасно а доставката по Еконт е 100% дискретна. 

Ако имате въпроси относно нашите цикли и продукти, моля, не се колебайте да изпратите имейл. info@olympbg.com

Предимства от закупуването от Olympbg.com

Можете да закупите ЕНАНТАТ онлайн точно тук на Olympbg.com безопасно и бързо. Вашата поръчка ще бъде изпратена на  същия ден (от пон-събота), ако  е направена преди обяд ще бъде изпратена на същия ден или на следващия работен ден, ако е направена след обяд.

Нашите продукти са произведени от съставки с най-висока чистота и се произвеждат на място в лабораторни условия. Никога няма да получите нискокачествен, нито препродаден продукт, ние контролираме всички области на веригата за доставки и се гордеем с предоставянето на ефективен и най-важното БЕЗОПАСЕН продукт. За разлика от други магазини и марки в индустрията, ние никога не предлагаме продукти които не отговарят на описанието. Повярвайте на Olympbg.com и няма да останете разочаровани.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТЕСТОСТЕРОН ЕНАНТАТ И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА

Състав:
Всеки мл от разтвора съдържа: Тестостерон Енантат 250 mg, 
Други съставки: бензил бензоат, олио от гроздово семе, бензилов алкохол (като консервант)
Клас на лекарството: анаболен/андрогенен стероид (инжекционен)
Активен живот: точно 15-16 дена
Време на засичане в тялото: 3 месеца след последната инжекция
Ароматизация: Да
Средна доза: 250-1000 мг/седмица (само за мъже)
Акне: Да
Водна задръжка: Да, висока
Високо кръвно налягане: Да
Токсичен за черния дроб: Слабо, освен в много големи дози

Главна информация:
.
Тестостерон Енантат е предназначен да осигури бързо, но удължено освобождаване на тестостерон, което обикновено изисква инжектиране веднъж на всеки три до четири седмици в клинична обстановка. Този продукт е подобрение от стандартните тестостерони като ципионат или енант, които осигуряват по-кратка продължителност на активността. Както при всички тестостеронови продукти, Тестостерон Енантат е много силно анаболно лекарство с подчертана андрогенна активност. Той се използва най-често при цикли за обем, осигурявайки изключителни ползи от силата и мускулна маса.

Ефективни дози

Когато се използва за повишаване на физиката или производителността, обичайната доза на Тестостерон Енантат сред мъжете спортисти е в диапазона от 250-1000 mg на седмица. Това обикновено се извършва в цикли с продължителност от шест до 12 седмици. Това ниво е достатъчно за повечето потребители да забележат изключителни печалби от мускулната маса и сила. Предвид широката му наличност и ниската цена, обаче, често се прилагат и значително по-високи дози.

Странични ефекти

Естрогенни: 
Тестостеронът лесно се ароматизира в тялото до естрадиол (естроген). Ензимът на ароматазата (естроген синтетазата) е отговорен за този метаболизъм. Повишените нива на естроген могат да причинят странични ефекти, като повишено задържане на вода, повишаване на телесната мастна тъкан и гинекомастия. Тестостеронът се счита за умерено естрогенен стероид. Може да е необходим анти-естроген като кломифен цитрат или аромазин, за да се предотвратят естрогенните странични ефекти. Човек може да използва алтернативно инхибитор на ароматазата като Arimidex (анастрозол), който по-ефективно контролира естрогена чрез предотвратяване на неговия синтез.

Андрогенни:
Тестостеронът е основният мъжки андроген, отговорен за поддържането на вторични мъжки полови белези. Повишените нива на тестостерон вероятно ще предизвикат андрогенни странични ефекти, включително мазна кожа. Мъжете с генетично предразположение за загуба на коса (андрогенетична алопеция) могат да забележат ускорено оплешивяване. Онези, загрижени за загубата на коса, могат да намерят по-удобна опция в нандролон деканоат, който е сравнително по-малко андрогенен стероид. Жените са предупредени за потенциалните вирилизиращи ефекти на анаболно-андрогенните стероиди (AAS), особено със силен андроген като тестостерон. Те могат да включват одебеляване на гласа, менструални промени, силно окосмяване по лицето и оголемяване на клитора.

Токсичност на черния дроб:
Тестостеронът няма хепатотоксични ефекти; чернодробната токсичност е малко вероятно.

Сърдечно-съдови:
Анаболните-андрогенни стероиди могат да имат вредно въздействие върху серумния холестерол, което увеличава риска от атеросклероза. За да се намали сърдечно-съдовият стрес, се препоръчва да се поддържа активна програма за сърдечно-съдови упражнения и да се сведе до минимум приема на наситени мазнини, холестерол и прости въглехидрати по всяко време по време на активното приложение на AAS. Тестостеронът има тенденция да има много по-малко драматично въздействие върху сърдечносъдовите рискови фактори, отколкото синтетичните стероиди. Това се дължи отчасти на неговата откритост към метаболизма от черния дроб, което му позволява да окаже по-слаб ефект върху чернодробното управление на холестерола. Ароматизацията на тестостерона с естрадиола също помага да се смекчат негативните ефекти на андрогените върху серумните липиди. Рискът от сърдечносъдови заболявания  е налице с неправилна употреба на тестостерон, но не може да бъде изключен.

Потискане на тестостерона:
Всички анаболно-андрогенни стероиди, когато се приемат в дози, достатъчни да стимулират мускулната маса, се очаква да потиснат ендогенната продукция на тестостерон. Тестостеронът е основният мъжки андроген и предлага особено силна отрицателна обратна връзка за ендогенното производство на тестостерон. Без намесата на вещества, стимулиращи тестостерона(Clomid®), нивата на тестостерон могат да бъдат потиснати в продължение на месеци след преустановяване на приложението на Тестостерон Енантат. Обърнете внимание, че продължителният хипогонадотропен хипогонадизъм може да се развие и вследствие на злоупотребата със стероиди, което налага медицинска намеса.

Наличност
Тестостерон Енантат остава популярен фармацевтичен тестостеронов продукт в много страни извън Съединените щати. По-голямата част от продуктите, търгувани на черния пазар, обаче понастоящем са с неясен произход.