ДЕКА ДУРАБОЛИН ® 250 МГ/МЛ Canadian Pharmaceuticals

90.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
90.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

ДЕКА ДУРАБОЛИН ® 250 МГ/МЛ Canadian Pharmaceuticals

Тук можете безопасно и сигурно да купите Deca Durabolin онлайн. Продуктите са с най-добро качество, одобрени от FDA. Опаковането е безопасно а доставката по Еконт е 100% дискретна. 

Ако имате въпроси относно нашите цикли и продукти, моля, не се колебайте да изпратите имейл. info@olympbg.com

Предимства от закупуването от Olympbg.com

Можете да закупите ДЕКА ДУРАБОЛИН онлайн точно тук на Olympbg.com безопасно и бързо.Вашата поръчка ще бъде изпратена на  същия ден (от пон-събота), ако  е направена преди обяд ще бъде изпратена на същия ден или на следващия работен ден, ако е направена след обяд.

Нашите продукти са произведени от съставки с най-висока чистота и се произвеждат на място в лабораторни условия. Никога няма да получите нискокачествен, нито препродаден продукт, ние контролираме всички области на веригата за доставки и се гордеем с предоставянето на ефективен и най-важното БЕЗОПАСЕН продукт. За разлика от други магазини и марки в индустрията, ние никога не предлагаме продукти които не отговарят на състава от опаковката. Повярвайте на Olympbg.com и няма да останете разочаровани.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА DECA-DURABOLIN И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА

Състав:
Всеки мл от разтвора съдържа: Nandrolone Decanoate 250 mg, 
Други съставки бензил бензоат, олио от гроздово семе, бензилов алкохол (като консервант)
Клас на лекарството: анаболен/андрогенен стероид (инжекционен)
Активен живот: точно 14-16 дена
Време на засичане в тялото: 3 месеца след последната инжекция
Ароматизация: слаба
Средна доза: мъже 300-800 мг/седмица .... жени 50-100 мг/седмица
Акне: Да, в по високи дози или при по-чувсвители индивиди
Водна задръжка: Да, но по-малко от тестостерон
Високо кръвно налягане: в зависимост от дозата
Токсичен за черния дроб: Нe

Главна информация:

Deca-Durabolin е инжекционна форма на анаболния стероид нандролон. Нандролонът е много подобен на тестостерона в структурата, въпреки че липсва въглероден атом на 19-то място (оттук и другото му име, 19-нортестостерон). Подобно на тестостерона, нандролонът показва сравнително силни анаболни свойства. За разлика от тестостерона обаче неговата активност в тъканите е придружена от слаби андрогенни свойства. Меките свойства на нандролон деканоат го правят един от най-популярните инжекционни стероиди в световен мащаб, силно благоприятстван от спортистите за способността му да стимулира значителна сила и чиста мускулна маса  без силни андрогенни или естрогенни странични ефекти.

Нандролон деканоатът (ND) е описан за пръв път през 1960 г. и става лекарство по лекарско предписание през 1962 г. Deca-Durabolin скоро се превръща в един от най-широко разпространените анаболни стероиди в света.
Нандролон деканоатът е широко достъпен на пазара. Съставът и дозировката могат да варират в зависимост от страната и производителя, но обикновено съдържат 25 мг / мл, 50 мг / мл, 100 мг / мл или 250 мг / мл стероид, разтворени в масло.

Ефективни дози

Обичайната дозировка за покачване на сила и мускулна маса е в диапазонът от 200-600 mg на седмица при мъжете, който се взема на цикли от осем до 12 седмици. Това количество е достатъчно за повечето потребители да забележат измерими печалби в мускулна маса и сила. Дека не е известен като много "бързо" мускулно изграждащ стероид.

Когато се използва за покачване на сила и мускулна маса от жени, най-често се прилага доза от 50 мг на седмица, която се приема от четири до шест седмици. Макар и само малко андрогенен, жените понякога се сблъскват с симптоми на вирилизация, когато приемат това лекарство. Проучванията показват при висока дозировка (статистически незначителна честота на вирилизиращи нежелани реакции) с доза от 100 мг през седмица в продължение на 12 седмици, докато дългосрочните проучвания (+12 месеца на употреба) показват вирилизиращи странични ефекти върху доза от 50 мг на всеки две до три седмици.

Странични ефекти

Естрогенни: 
Нандролонът има ниска склонност към естрогенна конверсия. Поради това страничните ефекти, свързани с естроген, са много по-ниски при това лекарство, отколкото при тестостерона. Повишените нива на естроген може все пак да бъдат забелязани при по-високо дози и могат да причинят странични ефекти като повишено задържане на вода и гинекомастия. Анти-естрогени като кломифен цитрат или тамоксифен цитрат обикновено се прилагат за предотвратяване на естрогенните странични ефекти. Човек може да използва алтернативно инхибитор на ароматазата като Arimidex® (анастрозол), който по-ефективно контролира естрогена чрез предотвратяване на неговия синтез. Трябва да се отбележи, че нандролонът също има известна активност като прогестин в организма. Страничните ефекти, свързани с прогестерона, са подобни на тези на естрогена, включително инхибиране на отрицателната обратна връзка с производството на тестостерон, повишена скорост на съхранение на мазнините и гинекомастия.

Андрогенни:
Въпреки че е класифициран като анаболен стероид, андрогенните странични ефекти все още са възможни с това вещество. Това може да включва пристъпи на мазна кожа. Анаболно-андрогенните стероиди (AAS) могат също да засилят загубата на коса при мъжете. Нандролонът е стероид с относително ниска андрогенна активност по отношение на действията му за изграждане на мускулна маса, правейки прага за силни андрогенни странични ефекти сравнително по-висок, отколкото с повече андрогенни средства като тестостерон, метандростенолон или флуоксиместерон. Също така е важно да се отбележи, че поради леката си андрогенна природа и способността да потиска ендогенния тестостерон, нандролонът е склонен да понижава либидото при мъжете, когато се използва без друг андроген.

Токсичност на черния дроб:
Нандролонът не е c-17 алфа-алкилиран и не е известно, че има хепатотоксични ефекти при здрави индивиди. Токсичността на черния дроб е малко вероятно.

Сърдечно-съдови:
AAС може да има вредно въздействие върху серумния холестерол, което увеличава риска от атеросклероза. Те могат също така да повлиаят неблагоприятно на кръвното налягане и триглицеридите, да намалят ендотелиалната релаксация и да поддържат левокамерната хипертрофия, което потенциално повишава риска от сърдечно-съдово заболяване и миокарден инфаркт. Проучвания, прилагащи 600 мг нандролон деканоат на седмица в продължение на 10 седмици, показват 26% намаление на нивата на HDL холестерола. Това потискане е малко по-голямо от това, съобщено с еднаква доза тестостерон енантат, и е в съгласие с по-ранни проучвания, показващи малко по-силно отрицателно въздействие върху съотношението HDL / LDL с нандролон деканоат в сравнение с тестостерона ципионат. Нандролон деканоатът трябва да има значително по-слабо въздействие върху серумните липиди, отколкото c-17 алфа-алкилираните агенти.

Потискане на тестостерона:
Всички AAS, когато се приемат в достатъчни дози за повишаване на мускулна маса, се очаква да потиснат ендогенната продукция на тестостерон. Проучвания, прилагащи 100 мг нанодролон деканоат на седмица в продължение на шест седмици, показват приблизително 57% намаление на серумните нива на тестостерон по време на лечението. При доза от 300 мг на седмица това намаление достига 70%. Без намесата на вещества, стимулиращи тестостерона(Clomid®), нивата на тестостерон трябва да се нормализират в рамките на два до шест месеца след прекратяване на лечението. Обърнете внимание, че продължителният хипогонадизъм може да се развие вторично от злоупотребата със стероиди, което налага медицинска намеса.

Наличност:

Нандролон деканоатът продължава да се ограничава като фармацевтичен продукт поради ограничената му употреба в клиничната медицина. Повечето продукти, които се намират на черния пазар, са с неясен произход.