PROTEIN PANCAKE - 300G

21.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
21.00 лв 21.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

PROTEIN PANCAKE - 300G

Body Attack Protein Pancake е смес за бърза и лесна направа на сладка палачинка. В идеалния случай е подходящ за хора, които обръщат внимание на фигурата си или приемат високопротеинова диета и нямат време или интерес да прекарват часове в кухнята. Протеините, които се съдържат в Body Attack Protein Pancake, могат да помогнат за изграждането и поддържането на мускулната маса.

Сместта на Body Attack Protein Pancake се състои от пшенично брашно, комбинирано със суроватъчен протеин, млечн протеин и яйчен белтък, в резултат на което се постига оптимална хранителна стойност. Това означава, че палачинковата смес на Body Attack осигурява съдържание на протеини до 36 g на 100 г вещество. Добавеният подсладител значително намалява съдържанието на захар (<5 g / 100 g палачинкова смес).

По този начин ниското съдържание на захар поддържа диетата с ниско съдържание на въглехидрати и е особено подходяща преди започване на диетата за отслабване или по времето и, когато десертите всъщност са забранени. Тъй като апетита за сладко все още го има и за да противодейства на  ЙОЙО ефекта, Body Attack Protein Pancake се препоръчва като сладка, ниско-захарна алтернатива.

За палачинки
Разбийте до гладка смес 100гр (5 мер.л.) в 150мл студена вода.

За гофрети
Разбийте до гладка смес 100гр (5 мер.л.) в 100мл студена вода.

Съвет: Оставяйте сместа от Body Attack Protein Pancake да се отцеди, като поставите върху кухненската хартия след дълго пържене в фритюрник в мазнина, за да намалите мазнините в храната. 

Кои продукти могат да бъдат комбинирани най-добре с Body Attack Protein Pancake?
В комбинация със Body Attack Low Carb Sports Drink, нискокалорична безалкохолна напитка, подходяща за хора, които се грижат за фигурата си или се опитват да  отслабвнат.
С  Body Attack strawberry sauce, десерт сос без калории, който е идеален за овкусяване.
Заедно с Body Attack Low Carb chocolate cake, която идеално се вписва в нисковъглехидратната или нормална диета.