PROTEIN NUT CHOC CREAMY HAZELNUT - 250G

15.50 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
15.50 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

PROTEIN NUT CHOC CREAMY HAZELNUT - 250G

Body Attack Protein Nut Choc е един от първите течни шоколади с лесхници, които съдържат само 6g въглехидрати на порция от 15g. В допълнение, само 0.3g от този въглехидрат е захар.

Акценти на продукта:
  -Ниско съдържание на въглехидрати
  -21% суроватъчен протеин
  -11% лешници
  -Висококачествени мазнини
  -Уникален вкус
  -Идеален за закуска
  -Щадящ зъбите

Течният шоколад се вписва перфектно в диета с ниско съдържание на въглехидрати и ниско съдържание на захар. Body Attack Protein Nut Choc също така впечатлява със своето високо съдържание на суроватъчен протеин от 21.4g на 100g. Суроватъчният протеин съдържа осемте незаменими аминокиселини, които организма не е в състояние да произведе и поради това трябва да разчита на дневения прием. Всичко това прави течния шоколад идеален компонент вдиета с високо съдържание на протеини, което ви помага да изградите мускулите си, когато сте в процес на покачване на мускулна маса и да  поддържате обема на мускулите си, когато се опитвате да отслабнете.

За кого е подходящ Body Attack Protein Nut Choc?

За вегетарианците, възрастните хора и всеки, който се стреми да консумира поветче протеини, Body Attack Protein Nut Choc е добър начин за повишаване на приема на протеини - и вкусът му в същото време е уникален. Всички професионални състезатели и любители могат да се насладят на течния шоколад с лешноци, който може да се приема в диета с високо съдържание на протеини по време на закуската или между храненията.

Освен това, шоколада съдържа висококачествени мазнини от рапично масло, палмово масло и кокосово масло, които понастоящем са много популярни сред хора, които имат здравословно съзнание.

За да се постигне перфектен вкус , вместо захар е използван натурален подсладител, последван от висококачествени мазнини, протеини и най-важните съставки, лешници и какао на прах. Мазнините, соевият лецитин и суроватъчният протеин дават на продукта си кремообразна текстура. Повече от всичко друго, Body Attack Protein Nut Choc е благоприятно за зъбите, защото се прави с подсладител, вместо със захар.