PROTEIN DONUT 60G

4.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
4.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

PROTEIN DONUT 60G

Ако обичате понички, просто ще обикнете нашите протеинови понички! Можете да избирате между вкусния ни шоколад и горски плодове - без значение къде отивате, и двете протеинови понички  с фантастичен вкуси предлагат най-високи хранителни стойности. С  Body Attack Protein Donut вече можете да се насладите на вкусни понички навсякъде рез целия ден.

Ароматните протеиови понички на Body Attack имат фантастичен вкус и имат значително по-малко мазнини от традиционните понички, но и с по-малко калории. Обикновено традиционните понички са пържени и съдържат голямо количество мазнини. Ето защо 100 грама от традиционните понички обикновено съдържат 40 грама мазнини; при което уникалните протеинови понички на Body Attack  имат само 15 грама мазнини. Това прави разлика от общо 110 kcal, което прави протеиновите понички добра алтернатива за здравословна диета с ниско съдържание на мазнини.

Акценти на продукта
  -Ниско съдържание на захар
  -13 g протеин в една поничка
  -Без палмово масло
  -По-ниско съдържание на мазнини и понижени калории
  -Страхотен вкус
  -Просто перфектни за здравословно хранене
  -Съдържание на една поничка 60г

100 g от Body Attack Protein Donut съдържат пр. 5 грама захар, при което традиционните понички имат над 27 грама захар. Това прави Protein Donut просто перфектни за тези, които поддържат нисък прием на захар в диетата си. Тъй като твърде многото захар и мазнини в комбинация с твърде малко упражнения са добре известна причина за прекомерното наддаване на тегло, Body Attack Protein Donut ще е идеалната алтернатива - позволявайки ви да се наслаждавате на сладкия вкус и да намалите приема на захар и мазнини едновременно.

13G протеин за растеж на мускулите

Ароматните понички на Body Attack ще са вашият съвършен придружител по време на диетата ви с ниско съдържание на захар и ниско съдържание на мазнини. Абсолютната разлика на протеиновата поничка на Body Атацк, е че  съдържа 13г протеин на 100г в сравнение с традиционните понички, които доставят на тялото ви само 5 грама протеин на 100г. Това също така прави поничката широко търсена от професионалните атлети и любители, които търсят алтернатива на протеинови шейкове, протеинови барове и протеинови бисквитки. Любителите на сладкиши вече могат да избират от по-голямо разнообразие, за да покрият нуждата си отпротеини и да задоволят своите желания за сладки храни в същото време. Диетата, фокусирана към приема на повече протеини, подпомага растежа на мускулите в редовните тренировъчни натоварвания и поддържа вече развитите мускули.

За кого се препоръчва приема на Body Attack Protein Donu?

За всички, които искат да не се отказват от сладкото 
За вегетарианци, които се опитват да намалят приема на мазнини и захари
За тези с проблем със зъбите, които търсят алтернатива с ниско съдържание на захар и ниско съдържание на мазнини
За хората с наднормено тегло, които искат да намалят приема на захар и мазнини, за да загубят повече килограми с нискокалорична диета
За хора и спортисти, които искат да намалят захарта и мазнините във фазата на предсъстезателен период или спазване на строга диета
За професионални спортисти и любители, които искат да се наслаждават на сладка закуска и търсят алтернатива на протеиновите шейкове и протеиновите барове.

Протеиновите понички също са идеални за хора с наднормено тегло, които вече са успели да намалят телесното тегло и мазнините си. От една страна, поничките са нискокалорична алтернатива в рамките на диетата с ниско съдържание на захар и ниско съдържание на мазнини; а от друга страна, протеинът в поничките може да помогне да се покрият нъжните количества протеини и да се предотврати загубата на мускулна маса.